Armori Steele lanceert luxe collectie voetbalhelmen geïnspireerd door Amerikaanse iconen

Het lifestyle-bedrijf voor heren, Armori Steele, heeft een exclusieve collectie voetbalhelmen uitgebracht voor fans die een voorliefde hebben voor luxe en verfijning. De collectie, genaamd 'Home of the Brave', is geïnspireerd door de essentie van de Amerikaanse geest en toont Amerikaanse iconen zoals de zeearend en cowboys, evenals belangrijke historische momenten zoals het heffen van de vlag op Iwo Jima tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Deze voetbalhelmen zijn niet alleen visueel opvallend, maar ook prachtig gedecoreerd. Ze worden met de hand beschilderd door kunstenaars van Armori Steele en versierd met edelstenen en Swarovski-kristallen. De helmen zijn voorzien van een 24-karaats vergulde grill, Riddell Display-schelpen en een zwart getint vizier van Under Armour. Met hun unieke ontwerp en hoogwaardige materialen lijken deze helmen meer op kunstwerken dan op beschermingsuitrusting.

De collectie bestaat uit zes verschillende helmen, elk met zijn eigen unieke design en iconografie. Deze limited edition helmen zijn een eerbetoon aan de Amerikaanse cultuur en geschiedenis, en bieden fans de mogelijkheid om hun passie voor voetbal te combineren met een gevoel van stijl en luxe.

Wat betreft de prijzen van deze exclusieve voetbalhelmen, zijn de bedragen omgerekend naar euro €. Houd er rekening mee dat de exacte prijzen mogelijk variëren. Het is raadzaam om de website of winkel van Armori Steele te raadplegen voor actuele prijsinformatie en beschikbaarheid.

Met de lancering van deze luxueuze collectie voetbalhelmen zet Armori Steele een nieuwe standaard op het gebied van stijlvolle en unieke sportuitrusting. Voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en exclusieve manier om hun liefde voor voetbal en Amerikaanse iconen te tonen, biedt de 'Home of the Brave' collectie een ongeëvenaarde keuze.

Armori Steele, een lifestyle-bedrijf voor heren, heeft onlangs een opmerkelijke collectie luxe voetbalhelmen gelanceerd. Deze collectie, genaamd 'Home of the Brave', is geïnspireerd op de Amerikaanse geest en toont iconische elementen die een belangrijke rol spelen in de geschiedenis van het land.

De voetbalhelmen in de collectie zijn met de hand beschilderd door getalenteerde kunstenaars van Armori Steele. Ze zijn gedecoreerd met edelstenen, Swarovski-kristallen en een 24-karaats vergulde grill, waardoor ze eruitzien als echte kunstwerken. Daarnaast zijn de helmen voorzien van Riddell Display-schelpen en een zwart getint vizier van Under Armour, waardoor ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel.

De 'Home of the Brave' collectie bevat zes unieke helmen met verschillende ontwerpen en iconografie. De helmen tonen Amerikaanse symbolen zoals de majestueuze zeearend en stoere cowboys, evenals belangrijke historische momenten, zoals het beroemde beeld van het heffen van de vlag op Iwo Jima tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Het is belangrijk op te merken dat de prijzen van deze luxe voetbalhelmen in euro € worden weergegeven. Het is raadzaam om de actuele prijzen en beschikbaarheid te controleren bij Armori Steele, aangezien deze kunnen variëren.

Met de lancering van deze exclusieve collectie voetbalhelmen biedt Armori Steele een unieke mogelijkheid voor sportliefhebbers om hun passie voor voetbal te combineren met een gevoel van luxe en stijl. Of het nu gaat om verzamelaars, sportfans of liefhebbers van kunst, deze helmen zijn een opvallend statement van individuele expressie en waardering voor de Amerikaanse cultuur en geschiedenis.

 • 'Eagle Eye': Deze helm toont een majestueuze zeearend, een symbool van kracht en vrijheid. Met zijn met de hand beschilderde details en glinsterende Swarovski-kristallen straalt deze helm elegantie uit. Prijs: €3.500.
  ​​​​​​​
 • 'Wild West': Geïnspireerd door het iconische beeld van cowboys in het wilde westen, toont deze helm gedetailleerde afbeeldingen van een cowboyhoed en laarzen. Met zijn edelstenen en vergulde grill is deze helm een ware blikvanger. Prijs: €3.200
 • 'Flag Raiser': Deze helm is een eerbetoon aan het historische moment van het heffen van de vlag op Iwo Jima tijdens de Tweede Wereldoorlog. Met zijn levendige kleuren en met de hand beschilderde details is deze helm een artistieke weergave van patriottisme. Prijs: €3.800.

  'Victory Formation': Deze helm symboliseert de triomf van het winnende team. Met zijn glanzende afwerking, fonkelende edelstenen en unieke ontwerp straalt deze helm zelfvertrouwen uit. Prijs: €3.000.

  'Golden Gridiron': Deze helm is versierd met een 24-karaats vergulde grill en geeft een luxe uitstraling aan het sportieve ontwerp. Met zijn opvallende details en hoogwaardige materialen is deze helm een echt pronkstuk. Prijs: €3.500.

  'Stellar Shield': Deze helm toont een prachtige afbeelding van een sterrenpatroon, dat de ambitie en het verlangen naar grootsheid vertegenwoordigt. Met zijn schitterende Swarovski-kristallen en verfijnde details straalt deze helm elegantie uit. Prijs: €3.300.

Let op: De genoemde prijzen zijn slechts een indicatie en kunnen variëren. Voor de meest actuele prijzen en beschikbaarheid kunt u de website of winkel van Armori Steele raadplegen.

Met de 'Home of the Brave' collectie biedt Armori Steele een exclusieve en luxueuze ervaring voor sportliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke uitdrukking van hun passie voor voetbal en hun waardering voor de Amerikaanse cultuur. Elke helm is met zorg ontworpen en met de hand vervaardigd, en vormt een prachtig samenspel van kunst en sport.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...