Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham kopen prachtig herenhuis in Beverly Hills

Rosie Huntington-Whiteley, het prachtige Britse supermodel, en haar geliefde Jason Statham hebben onlangs een belangrijke stap gezet in hun relatie. Ze hebben samen hun eerste huis gekocht, een adembenemend mega-herenhuis gelegen in het exclusieve Beverly Hills. De woning, ontworpen door de getalenteerde Jenni Kayne, is geprijsd op maar liefst €13 miljoen.

Dit is niet zomaar een huis. Het stel viert namelijk ook hun vijfjarig jubileum van liefde en heeft ervoor gekozen om dit bijzondere landgoed te betrekken. Gelegen in de prestigieuze postcode 90210, behoort dit landgoed tot een van de meest begeerde locaties in Californië.

Wat de geruchten nog spannender maakt, is dat Rosie de afgelopen maanden een opvallende diamanten ring heeft gedragen die verdacht veel lijkt op een verlovingsring. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, stapelen de aanwijzingen zich op dat het stel klaar is om hun relatie naar een hoger niveau te tillen.

Het prachtige herenhuis beschikt over vijf royale slaapkamers en is perfect geschikt voor een glamoureus Hollywood-koppel. Het werd oorspronkelijk gebouwd in 1983 en combineert moderne elementen met een tijdloze stijl. Het interieur is voorzien van kamerhoge ramen, prachtige houten accenten en een adembenemend uitzicht op de omgeving.

De woning biedt alle luxe die je zou verwachten van een Hollywood-sterrenkoppel. Met maar liefst acht parkeerplaatsen, acht badkamers, een vrijstaand koperen bad, een sfeervolle buitenhaard en een schitterend zwembad met een waterval aan de achterkant, ontbreekt het dit stel aan niets.

Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham hebben duidelijk oog voor detail en hebben een woning gevonden die perfect aansluit bij hun stijlvolle levensstijl. Terwijl ze genieten van hun nieuwe prachtige onderkomen, blijven fans vol verwachting speculeren over de volgende stap in hun relatie.

De aanwezigheid van acht parkeerplaatsen bij het herenhuis biedt Rosie en Jason voldoende ruimte om hun uitgebreide autocollectie te herbergen. Het is geen geheim dat Jason Statham een passie heeft voor snelle en luxe auto's, en dit huis biedt de ideale accommodatie voor zijn indrukwekkende verzameling.

Naast de overvloed aan luxe voorzieningen en de prachtige architectuur, biedt het landgoed ook afgelegen tuinen waar het stel kan genieten van privacy en rust. Deze weelderige tuinen zijn perfect voor Rosie, die vaak haar tijd neemt om te ontspannen en te mediteren te midden van de natuurlijke schoonheid.

Het is belangrijk op te merken dat Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham niet alleen bekend staan om hun succesvolle carrières, maar ook om hun filantropische inspanningen. Beide zijn betrokken bij verschillende liefdadigheidsorganisaties en zetten zich in voor het welzijn van anderen. Het nieuwe huis biedt hen niet alleen een prachtige leefomgeving, maar ook een thuisbasis van waaruit ze hun filantropische activiteiten kunnen voortzetten.

Met hun succes, schoonheid en toewijding aan liefdadigheid blijven Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham een van de meest bewonderde koppels in de entertainmentindustrie. Hun nieuwe huis in Beverly Hills is een symbool geworden van hun liefde, toewijding en voortdurende groei als stel. Fans over de hele wereld kijken vol verwachting uit naar wat de toekomst zal brengen voor deze prachtige duo.

 • Het prachtige mega-herenhuis in Beverly Hills, gekocht door Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham, is een architectonisch meesterwerk met een rijke geschiedenis. Het werd oorspronkelijk gebouwd in 1983 en heeft sindsdien talloze moderne updates ondergaan.
 • Het herenhuis heeft vijf ruime slaapkamers die zijn ontworpen met oog voor comfort en luxe. Elke slaapkamer biedt voldoende ruimte en privacy voor de bewoners.
 • Het interieur van het herenhuis is voorzien van kamerhoge ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een adembenemend uitzicht op de omgeving bieden.
 • Het herenhuis beschikt over acht badkamers, elk met hoogwaardige armaturen en luxe afwerkingen. De badkamers zijn ontworpen om een spa-achtige ervaring te bieden.
 • Een opvallend kenmerk van het herenhuis is het vrijstaande koperen bad, dat een gevoel van luxe en verfijning toevoegt aan de badkamervoorzieningen.
 • Het huis beschikt over een scala aan moderne voorzieningen, waaronder een buitenhaard, ideaal voor het creëren van een gezellige sfeer en het genieten van het buitenleven.
 • Het herenhuis biedt ook een indrukwekkend zwembad met een elegante waterval aan de achterkant. Dit is de perfecte plek voor Rosie en Jason om te ontspannen en te genieten van de Californische zon.
 • Voor autoliefhebbers is het herenhuis uitgerust met acht parkeerplaatsen, waardoor er voldoende ruimte is voor het veilig opbergen van hun waardevolle collectie auto's.
 • Het landgoed is omgeven door prachtig aangelegde, afgelegen tuinen waarin Rosie en Jason kunnen genieten van rust en privacy. Deze weelderige tuinen bieden een toevluchtsoord van groen te midden van de drukte van de stad.
 • Gelegen in de befaamde postcode 90210, behoort het herenhuis tot een van de meest gewilde locaties in Californië, met exclusieve winkels, restaurants en entertainmentmogelijkheden in de nabijheid.
 • Het herenhuis is zorgvuldig ontworpen door de getalenteerde ontwerper Jenni Kayne, die heeft gezorgd voor een perfecte balans tussen elegantie, functionaliteit en moderne esthetiek.
 • Met een aankoopprijs van €13 miljoen biedt het herenhuis Rosie en Jason een weelderige en luxueuze leefomgeving die past bij hun status als bekende persoonlijkheden in de entertainmentindustrie.

Vanessa Kirby is de nieuwe Cartier Panthère In de kijker

Al 75 jaar is de panter een signatuur van het Huis van Cartier. La Panthère, zoals het legendarische merk het noemt, staat symbool voor kracht, el...