Avicii koopt weelderig herenhuis met uitzicht op Los Angeles

Avicii koopt weelderig herenhuis met uitzicht op Los Angeles

De in Zweden geboren DJ Tim Bergling, beter bekend onder zijn artiestennaam Avicii, is tegenwoordig een van de populairste namen in de muziekindustrie, dus hij moest een huis zoeken dat bij zijn nieuwe status paste.

Met een winst van ongeveer €20 miljoen vorig jaar besloot hij 15 miljoen daarvan te investeren in een herenhuis in Los Angeles. Gelegen op een steile helling met uitzicht op Sunset Boulevard, is het 7.007 vierkante meter ongeëvenaarde luxe, met zes slaapkamers en zeven badkamers, evenals een ongelooflijk uitzicht op de City of Angels.

Er is ook een watermuur naast de oprit die de woning scheidt. Het water stroomt in een sierzwembad voordat het in een spa beneden valt, waarna het opnieuw stroomt in een zwembad van 75 voet dat uiteindelijk een vrijdragend overloopzwembad met natte rand wordt, dat naadloos over de helling overgaat in het buitengewone uitzicht. Het weelderige herenhuis was vroeger van schoonheidsmagnaat Bruno Mascolo, hoofd van de Amerikaanse divisie van Toni & Guy, die het eind 2013 aan Avicii verkocht.