Zoey Deutch - Een getalenteerde actrice producer en voorvechter voor sociale kwesties

Op slechts 25-jarige leeftijd heeft Zoey Deutch al veel succes geboekt in de showbusiness, zowel als actrice als producer. Ze begon haar carrière als tiener in de Disney Channel-sitcom The Suite Life on Deck en verhuisde al snel naar het fantasie- en horrorgenre met rollen in films als Beautiful Creatures en Vampire Academy. Ze kreeg erkenning voor haar werk in de filmindustrie en speelde in talloze succesvolle box office-smashes, waaronder The Politician, Zombieland: Double Tap en The Year of Spectacular Men.

Naast acteren heeft Zoey Deutch haar talenten ook meegenomen naar de modellenwereld, waar ze verscheen in de Fendi Peekaboo-tassencampagne in 2020. Ze is ook een voorstander van sociale kwesties en ondersteunt pro-choice organisatie Planned Parenthood, werkt ter ondersteuning van weeshuizen in Mexico en is voorstander van de anti-seksuele intimidatiebeweging Time's Up.

Zoey Deutch heeft ook persoonlijke hoogte- en dieptepunten gehad in de liefde. Ze had een relatie met Avan Jogia, een acteur, maar hun relatie eindigde na vijf jaar tijdens de productie van The Year of Spectacular Men, die werd geproduceerd en geregisseerd door leden van de familie Deutch. Later kreeg ze een relatie met producer en regisseur Dylan Hayes, en ze zijn nog steeds samen.

Zoey Deutch heeft ook een interessante achtergrond. Haar moeder, Lea Thompson, is een Amerikaanse actrice en filmmaker, terwijl haar vader, Howard Deutch, een film- en tv-regisseur is. Ze heeft Russische, Poolse, Ierse, Duitse en Nederlandse afkomst en is geboren en getogen in Los Angeles, Californië.

Zoey Deutch heeft ook een sterke creatieve genenpool. Haar grootvader van moederskant was een beeldhouwer en haar grootvader van vaderskant was een producent. Haar zus Madelyn Deutch is ook een actrice en schrijver. Het lijkt erop dat creativiteit en artistieke talenten door de hele familie stromen.

In haar vrije tijd houdt Zoey Deutch van het lezen van boeken en ze heeft zelfs een eigen boekenclub genaamd BFFs with Zoey and Liz. Ze is een grote fan van klassieke literatuur en ze deelt vaak haar favoriete boeken met haar volgers op sociale media. Ze houdt ook van koken en is een fan van gezonde en biologische voeding.

Het succes van Zoey Deutch in de showbusiness is niet alleen te danken aan haar talenten en harde werk, maar ook aan haar aantrekkelijke uiterlijk. Ze heeft meerdere keren op de lijst van de meest sexy en mooiste vrouwen gestaan. Haar modekeuzes worden ook vaak geprezen, en ze heeft samengewerkt met grote modehuizen zoals Chanel en Valentino.

Met haar jeugdige uitstraling, indrukwekkende talenten en toewijding aan sociale kwesties, lijkt Zoey Deutch een veelbelovende carrière voor zich te hebben. Haar fans en volgers zullen zeker blijven uitkijken naar haar volgende projecten en prestaties.

Het lijkt erop dat Zoey Deutch nog veel meer in petto heeft voor haar carrière. In 2021 heeft ze al verschillende projecten in de maak, waaronder de komedie The Outfit en de drama-film Not Okay, waarin ze de hoofdrol speelt. Daarnaast is ze bezig met de productie van een film genaamd The Hound, waarin ze niet alleen de hoofdrol speelt, maar ook als uitvoerend producent optreedt.

Naast haar werk in de filmindustrie is Zoey Deutch ook een actief lid van verschillende liefdadigheidsorganisaties. Ze is ambassadeur voor The Elizabeth Taylor AIDS Foundation en is ook betrokken bij The Art of Elysium, een organisatie die kunstprogramma's biedt aan kinderen met ernstige medische aandoeningen.

Zoey Deutch is ook een inspiratie voor jonge vrouwen en meisjes. Ze heeft zich uitgesproken tegen body-shaming en de druk die wordt opgelegd aan vrouwen om aan onrealistische schoonheidsidealen te voldoen. Ze heeft ook haar steun uitgesproken voor de LGBTQ-gemeenschap en is een voorstander van gendergelijkheid.

Met haar talent, schoonheid, toewijding aan sociale kwesties en inspirerende persoonlijkheid, lijkt Zoey Deutch een rolmodel te zijn voor veel mensen. Ze heeft al veel bereikt op jonge leeftijd en heeft nog steeds veel potentieel om nog meer te bereiken in de toekomst.

Op dit moment is Zoey Deutch 27 jaar oud, 1.63 meter lang en weegt ze ongeveer 55 kg. Haar nettowaarde wordt geschat op 4 miljoen euro. Met haar talenten en haar inzet voor sociale kwesties blijft Zoey Deutch een inspirerende figuur voor vele fans en volgers.

Hier is een lijst van enkele bekende films waarin Zoey Deutch heeft geacteerd:

  • "The Suite Life on Deck" (2010): In deze tv-serie speelde Deutch de rol van Maya Bennett, een gastpersonage in de aflevering "Lost at Sea".

  • "Beautiful Creatures" (2013): In deze bovennatuurlijke romantische film speelde Deutch de rol van Emily Asher, de nicht van de hoofdpersoon Ethan Wate, gespeeld door Alden Ehrenreich.

  • "Vampire Academy" (2014): In deze fantasy-actiefilm, gebaseerd op de gelijknamige romanreeks van Richelle Mead, speelde Deutch de rol van Rose Hathaway, een Dhampir die traint om haar beste vriendin en vampierprinses Lissa Dragomir te beschermen.

  • "Dirty Grandpa" (2016): In deze komediefilm speelde Deutch de rol van Shadia, de vriendin van de hoofdpersoon Jason Kelly, gespeeld door Zac Efron.

  • "Before I Fall" (2017): In deze dramafilm, gebaseerd op de gelijknamige roman van Lauren Oliver, speelde Deutch de rol van Samantha Kingston, een middelbare scholier die steeds opnieuw de dag van haar dood beleeft.

  • "The Disaster Artist" (2017): In deze biografische komediefilm speelde Deutch de rol van Bobbi, de vriendin van de hoofdpersoon Greg Sestero, gespeeld door Dave Franco, die samen met Tommy Wiseau de cultklassieker "The Room" maakt.

  • "Set It Up" (2018): In deze romantische komedie speelde Deutch de rol van Harper, een assistente die samen met haar collega een plan bedenkt om hun veeleisende bazen aan elkaar te koppelen.

  • "Zombieland: Double Tap" (2019): In deze horror-komediefilm speelde Deutch de rol van Madison, een oppervlakkige overlever van de zombie-apocalyps die zich bij de hoofdpersonen voegt tijdens hun reis naar Graceland.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Vanessa Kirby is de nieuwe Cartier Panthère In de kijker

Het prestigieuze Huis van Cartier heeft al decennialang een onmiskenbaar symbool in zijn collectie: de panter. Al sinds 1948, toen Louis Cartier zi...