Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Zoey Deutch bereikt veel op het gebied van showbusiness

Zoey Deutch bereikt veel op het gebied van showbusiness

Op jonge leeftijd heeft Zoey Deutch al veel bereikt op het gebied van showbusiness. Op 25-jarige leeftijd had ze erkenning gekregen voor haar werk als actrice en als producer. Pas 15 jaar oud toen ze voor het eerst op het scherm verscheen in de Disney Channel-sitcom The Suite Life on Deck, ze verhuisde snel naar het fantasie- en horrorgenre, met rollen in de films Beautiful Creatures en Vampire Academy.

In 2016 werkte ze nauw samen met de grote filmmaker Richard Linklater in Everybody Wants Some. Ze speelde ook hoofdpersonages in talloze box office-smashes, waaronder The Politician, Zombieland: Double Tap en The Year of Spectacular Men. In 2020 nam ze haar talenten mee naar de modellenwereld, waar ze verscheen in de Fendi Peekaboo-tassencampagne. Zoey hield van de vibes en zei: Het was een van mijn favoriete schietdagen ooit en ongetwijfeld nam ze de prachtige tas mee naar huis, waardoor haar dag nog beter werd! Nooit bang om zich uit te spreken voor doelen waarin ze gelooft, Zoey Deutch steunt pro-choice organisatie Planned Parenthood, werkt ter ondersteuning van weeshuizen in Mexico en is voorstander van de anti-seksuele intimidatiebeweging Time's Up.

De betoverende Zoey Deutch ging even uit met de even gorg-acteur Avan Jogia. De twee begonnen te daten in 2012 toen ze respectievelijk slechts 17 en 19 jaar oud waren. Hun relatie duurde 5 jaar. Ze gingen uit elkaar tijdens de productie van Year of Spectacular Men, die werd geproduceerd en geregisseerd door leden van de familie Deutch - haar moeder, Lea Thompson, en zus!

Een paar jaar later, in 2019, had Zoey Deutch een relatie met producer en regisseur Dylan Hayes, en een jaar later zijn ze nog steeds het gelukkige paar. Heeft Zoey Deutch kinderen? Nee, Zoey Deutch heeft geen kinderen. Zoey Deutch heeft schoonheid en talent die door haar aderen stromen, met haar moeder als Amerikaanse actrice en filmmaker Lea Thompson. Haar vader is de film- en tv-regisseur Howard Deutch. Het was op de set van de romantische film Some Kind of Wonderful waar Zoey's ouders elkaar ontmoetten.

De volledige naam van Zoey Deutch is Zoey Francis Thompson Deutch. Zoey Deutch werd geboren in Los Angeles, Californië, en is Amerikaans. Ze heeft Russische, Poolse, Ierse, Duitse en Nederlandse afkomst. Geboren op 10 november 1994, is ze nu 27 jaar oud. Zoey Deutch is 5 voet 4 centimeter lang en ze weegt ongeveer 121 pond. Zoey Deutch heeft een nettowaarde van €4 miljoen.