Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

Michael Cera en zijn geheime bruiloft

Michael Cera en zijn geheime bruiloft

De Canadese acteur Michael Cera is gemakkelijk te identificeren, en lijkt zijn rollen voor iedereen toegankelijk te maken. Soms verlegen en een beetje onhandig, speelde hij de tiener George Michael Bluth - Mr Manager, in de show Arrested Development. Andere gedenkwaardige rollen volgden, waaronder delen in Juno, Superbad, Scott vs. the World, en een stemrol in The Lego Batman Movie. Michael Cera heeft ook met Broadway gewerkt en kreeg veel erkenning voor zijn optredens. Echt een man met vele talenten, hij zingt ook, schrijft liedjes en is lid van een tourband.

Wat is er met Michael Cera gebeurd? Michael Cera heeft zichzelf opnieuw uitgevonden door afstand te nemen van de rollen die hij regelmatig speelde. Vaak getypecast als tiener, naarmate hij ouder werd, was dat personage niet geloofwaardig en verloor hij daardoor talloze rollen. Hard werken om andere talenten naar voren te brengen, werd zang en vocaal acteren zijn sterkste punt.

Hij kon toen een rol spelen in The Lego Batman Movie, en het lijkt erop dat hij meer zal krijgen. Er is echt geen vervanging die aan iemands talent werkt! Michael Cera is Canadees, met zijn geboorteplaats in Ontario. Met het enorme inkomen uit zijn carrière kocht hij een herenhuis in Brooklyn dat 2,4 miljoen kostte. Hij brengt waarschijnlijk ook tijd door in zijn prachtige geboorteplaats. Hoe oud was Michael Cera in Arrested Development? Toen Michael Cera voor het eerst de rol van de zoon speelde in Arrested Development, moest hij de rol van een tiener spelen. Hij was eigenlijk 15 jaar oud toen de sitcom begon. Hij speelde de rol tot hij 18 was en hernam de rol op de leeftijd van 25 en 30 jaar oud. Hij was gewoon goed in het zijn van George Michael Bluth. Nu is hij 34 jaar oud.

Michael Cera is speler X in Molly's Game. Molly's Game had een castlijst met de beste van Hollywood; sommige van deze A-lijstnamen zijn Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, en Alex Rodriguez. Michael Cera werd geboren in Ontario in Canada. Michael Cera is 5 voet 7 en een halve centimeter lang. Hij weegt ongeveer 145 pond. Is Michael Cera getrouwd of ongehuwd? Michael Cera trouwde stilletjes met zijn vriendin Nadine. Hij had eerdere relaties met twee bekende filmprofessionals. Het waren Charlyne Yi, die filmschrijver en actrice Aubrey Plaza is. Hals over kop verliefd, het hete stel deelde onlangs een stomende kusmarathon in een park in Brooklyn. Michael Cera heeft geen kinderen. Het nettovermogen van Michael Cera is €20 miljoen.