Ontdek de duurste designer trouwjurken van het jaar

Bruiloften zijn een ongelooflijk speciale gelegenheid voor iedereen en veel mensen zijn bereid om een aanzienlijk bedrag uit te geven om hun dag onvergetelijk te maken. De bruiloft is een eenmalige gebeurtenis en het is natuurlijk dat bruiden er op hun speciale dag op hun best uit willen zien. Designer trouwjurken zijn altijd in trek geweest, maar de afgelopen jaren zijn de prijzen van deze jurken de hoogte in geschoten. Van elegant kant en luxueuze zijde tot glinsterend borduurwerk, deze jurken zijn niet alleen prachtig, maar ook ongelooflijk duur. Hier zijn enkele van de duurste designer trouwjurken:

  • De Koninklijke trouwjurk van Stéphane Rolland: €1,27 miljoen. Deze adembenemende jurk heeft een lange sleep, ingewikkeld kantwerk en een flatterende V-hals. Het werd gedragen door een Europese koninklijke bruid op haar trouwdag.
  • De Diamanten trouwjurk van Zuhair Murad: €1,1 miljoen. Deze prachtige jurk was handgeborduurd met meer dan 200.000 Swarovski-kristallen en heeft een diepe halslijn en een dramatische sleep.
  • De Grace Kelly Geïnspireerde Trouwjurk van Oscar de la Renta: €846.000. Deze vintage-geïnspireerde jurk heeft een volle rok, lange mouwen en delicaat kantwerk. Het was geïnspireerd op de iconische trouwjurk die Prinses Grace Kelly in 1956 droeg.
  • De Diamant Bezaaide trouwjurk van Vera Wang: €761.000. Deze moderne jurk heeft een doorzichtig lijfje bezaaid met meer dan 100.000 diamanten, waardoor het een van de duurste designer trouwjurken aller tijden is.
  • De Sprookjes Trouwjurk van Elie Saab: €677.000. Deze dromerige jurk heeft een volle rok, delicaat kantwerk en een diepe halslijn. Het was een populaire keuze onder beroemde bruiden in 2022.
  • De Koninklijke trouwjurk van Valentino: €593.000. Deze prachtige jurk heeft een dramatische sleep, ingewikkeld kantwerk en een flatterende sweetheart halslijn. Het werd gedragen door een Midden-Oosterse koninklijke bruid op haar trouwdag.
  • De Kralen Trouwjurk van Marchesa: €508.000. Deze glamoureuze jurk heeft een volle rok, delicaat kralenwerk en een flatterende V-hals. Het was een populaire keuze onder high-end bruiden in 2022.
  • De Kristal Bezaaide trouwjurk van Jenny Packham: €423.000. Deze mooie jurk heeft een aansluitend silhouet, ingewikkeld kralenwerk en een dramatische sleep. Het was een populaire keuze onder Hollywood-bruiden in 2022.
  • De Assepoester trouwjurk van Monique Lhuillier: €339.000. Deze sprookjesachtige jurk heeft een volle rok, delicaat kantwerk en een flatterende sweetheart halslijn. Het was een populaire keuze onder romantische bruiden in 2022.
  • De Zeemeermin trouwjurk van Carolina Herrera: €254.000. Deze elegante jurk heeft een aansluitend silhouet, delicaat kralenwerk en een dramatische sleep. Het was een populaire keuze onder verfijnde bruiden in 2022.


Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de duurste designer trouwjurken, en elk ervan is een getuigenis van de schoonheid, creativiteit en extravagantie die bijdragen aan het koninklijke gevoel van een bruid op haar speciale dag.

Beroemdheden' Designer Trouwjurken Designer trouwjurken zijn een van de meest populaire keuzes voor bruiden die er op hun grote dag absoluut op hun best uit willen zien. In dit artikel nemen we je mee door de top duurste designer trouwjurken die je zullen verbazen.

Marie Chantal Miller droeg een ivoorkleurige zijden jurk ontworpen door Valentino voor haar bruiloft in 1995. De jurk had 12 verschillende soorten kant en werd afgewerkt door meer dan 25 naaisters. Met zijn hoge hals, strakke lijfje en lange mouwen, had de jurk een conventioneel en bescheiden ontwerp dat deed denken aan de beroemde trouwjurk van Grace Kelly.

Vervolgens hebben we Mariah Carey die een jurk droeg ontworpen door Vera Wang ter waarde van €212.000. De 8 meter lange sluier was geïnspireerd op de koninklijke bruiloft van Prinses Diana, en de jurk had een pofmouw, strak lijfje en baljurk-stijl ontwerp dat een sprookjesachtige look creëerde.

Amal Alamuddin droeg een Oscar de la Renta-jurk ter waarde van €322.000 voor haar bruiloft met George Clooney. De jurk was gemaakt van 14 meter chantilly kant en was versierd met kristallen en kralen. Het was een prachtige crème-kleurige jurk die het toppunt van koninklijke elegantie was.

Kate Middleton'siconische trouwjurk werd ontworpen door Sarah Burton van Alexander McQueen en werd geschat op een kostenpost van €212.000 voor haar ouders. Het lijfje van de jurk werd beïnvloed door de Victoriaanse praktijk van korsetten en het kant appliqué op de rok en het lijfje werd gemaakt door de Royal School of Needlework. De jurk had een V-hals, lange mouwen en een 2 meter lange sleep.

Kim Kardashian'strouwjurk ontworpen door Givenchy Couture werd geschat op €423.000. De jurk was een prachtige mix van moderne en klassieke stijlen, met een aansluitend korsettop en een volle tule rok.

Deze designer trouwjurken zijn echt adembenemend en zullen elke bruid het gevoel geven een echte prinses te zijn op haar speciale dag. Echter, met hun hoge prijskaartjes, zijn ze niet voor iedereen toegankelijk. Maar voor degenen die bereid zijn om te investeren, zijn deze jurken een ware investering in blijvende herinneringen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ariana Grande’s nieuwe album 'Eternal Sunshine' nu te streamen In de kijker

Ariana Grande heeft de muziekwereld wederom een geschenk gegeven met haar nieuwste album, getiteld 'Eternal Sunshine'. Dit meesterwerk is nu voor f...