Max Azria paleisachtige huis in Holmby Hills te koop voor $85 miljoen

Modeontwerper Max Azria heeft plannen om in de toekomst te verhuizen vanuit Holmby Hills en zijn adembenemende paleisachtige huis aan te bieden voor een verbazingwekkende prijs van €85 miljoen! Het pand, oorspronkelijk ontworpen door Paul Revere Williams en gebouwd in de jaren dertig, beslaat een terrein van maar liefst drie hectare en beschikt over maar liefst 17 kamers en 33 badkamers. Met zoveel ruimte zou het bijna kunnen dienen als een boetiekhotel.

Max Azria en zijn vrouw Lubov kochten dit herenhuis in 2006 voor slechts $16 miljoen, maar sindsdien hebben ze meer dan €30 miljoen geïnvesteerd om het te renoveren en uit te breiden. Het landgoed, dat bekend staat als "le Maison du Soleil", is voorzien van alle voorzieningen die je zou verwachten in het huis van een miljardair. Denk aan een uitgestrekte 6.000 vierkante meter bioscoop, een tennisbaan, een overdekte fitnessruimte en een prachtig zwembad met een infinity-rand.

Zelfs de ingang van dit herenhuis is indrukwekkend, met een dubbelhoge hal en een kroonluchter van vloer tot plafond, gemaakt van meer dan 150.000 met de hand aangebrachte kristallen. Het landgoed omvat ook twee kassen, meerdere vuurkorven, een Marokkaans badhuis met een stoomdouche en sauna, en een ultramoderne keuken met een inloopkoelkast.

Op het hoogste niveau van dit prachtige huis bevindt zich een groot terras, vanwaar je kunt genieten van het uitzicht op de vijf prachtige tuinen van het landgoed: Frans, Japans, Engels, Marokkaans en een kruidentuin. Zelfs het kantoor van Max Azria straalt glamour uit, met een koepelvormig plafond bedekt met bladgoud. Het is werkelijk het droomhuis van een miljardair!

Met een ongeëvenaarde luxe en aandacht voor detail is het geen wonder dat Max Azria's paleisachtige huis in Holmby Hills een prijskaartje heeft van €85 miljoen. Voor degenen die op zoek zijn naar een leven van weelde en grandeur, is dit huis een unieke kans om de droom van een miljardair te ervaren.

Het paleisachtige huis van Max Azria in Holmby Hills biedt niet alleen overvloedige luxe en uitgebreide voorzieningen, maar ook een unieke geschiedenis en architectonische schoonheid. Het pand, dat oorspronkelijk werd ontworpen door de beroemde architect Paul Revere Williams, is een meesterwerk uit de jaren dertig dat vakmanschap en elegantie combineert.

Met een oppervlakte van drie hectare biedt het uitgestrekte landgoed voldoende ruimte voor privacy en exclusiviteit. Het omvat niet alleen het hoofdgebouw met zijn indrukwekkende 17 kamers en 33 badkamers, maar ook verschillende bijgebouwen die de levensstijl van een miljardair versterken.

Het hoogtepunt van het huis is de opvallende ingang met zijn dubbelhoge hal en adembenemende watervalkroonluchter. Deze imposante functie, gemaakt van meer dan 150.000 met de hand aangebrachte kristallen, verwelkomt gasten in stijl en creëert een gevoel van pure grandeur.

Het interieur van het huis is een prachtige weerspiegeling van de smaak en visie van Max Azria. Elk detail is met zorg uitgekozen en ontworpen om een sfeer van elegantie en verfijning te creëren. Van de state-of-the-art keuken met een inloopkoelkast tot de verschillende eet- en ontspanningsruimtes, elk aspect van het huis straalt weelde uit.

Het landgoed biedt ook diverse recreatieve voorzieningen, zoals een uitgestrekte bioscoop van 6.000 vierkante meter, waar filmliefhebbers kunnen genieten van een ongeëvenaarde entertainmentervaring. De tennisbaan, overdekte fitnessruimte en het prachtige zwembad met nulranden zorgen voor eindeloos plezier en ontspanning.

Buiten de muren van het hoofdgebouw strekken vijf prachtige tuinen zich uit, elk met zijn eigen unieke stijl. Van de elegantie van de Franse tuin tot de rust van de Japanse tuin en de weelderige Engelse tuin, elke tuin biedt een oase van schoonheid en sereniteit.

Het huis heeft ook twee kassen, waar liefhebbers van tuinieren kunnen genieten van een overvloed aan planten en bloemen. Bovendien is er een betoverend Marokkaans badhuis met een stoomdouche en sauna, waardoor een gevoel van luxe en ontspanning wordt gecreëerd.

Het paleisachtige huis van Max Azria in Holmby Hills is een unieke kans om de weelde en exclusiviteit van het leven van een miljardair te ervaren. Met zijn rijke geschiedenis, weelderige interieurs en uitgestrekte terrein biedt dit huis een ongeëvenaarde levensstijl in een van de meest begeerde buurten van Los Angeles.

 • Architect: Het huis is oorspronkelijk ontworpen door de beroemde architect Paul Revere Williams in de jaren dertig.
 • Oppervlakte: Het landgoed beslaat een indrukwekkende oppervlakte van drie hectare.
 • Aantal kamers: Het huis heeft maar liefst 17 kamers, elk met hun eigen unieke charme en stijl.
 • Aantal badkamers: Er zijn in totaal 33 badkamers in het huis, waardoor er overvloedige ruimte en gemak is voor de bewoners.
 • Ingang: De ingang van het huis is een spectaculaire dubbelhoge hal, met een opvallende watervalkroonluchter van vloer tot plafond, bestaande uit meer dan 150.000 met de hand aangebrachte kristallen.
 • Grootte: Het huis biedt een ruime bewoonbare oppervlakte, waarbij het totale vloeroppervlak niet gespecificeerd is.
 • Bioscoop: Er is een uitgestrekte bioscoop van 6.000 vierkante meter aanwezig in het huis, waardoor bewoners kunnen genieten van een ongeëvenaarde filmervaring.
 • Fitnessruimte: Voor fitnessliefhebbers is er een overdekte fitnessruimte beschikbaar, waardoor bewoners kunnen trainen in het comfort van hun eigen huis.
 • Zwembad: Het huis beschikt over een prachtig zwembad met een nulrandontwerp, waardoor het lijkt alsof het water naadloos overloopt in de omgeving.
 • Tennisbaan: Een tennisbaan is beschikbaar op het terrein, ideaal voor liefhebbers van deze sport om hun vaardigheden te tonen en te genieten van recreatieve activiteiten.
 • Kassen: Het landgoed heeft twee kassen waar bewoners kunnen genieten van tuinieren en een overvloed aan planten en bloemen kunnen koesteren.
 • Marokkaans badhuis: Een betoverend Marokkaans badhuis is aanwezig, met een stoomdouche en sauna, waardoor bewoners kunnen genieten van ontspanning en luxe.
 • Keuken: De keuken van het huis is state-of-the-art, met moderne apparatuur en een inloopkoelkast.
 • Tuinen: Het landgoed heeft vijf prachtige tuinen met verschillende stijlen, waaronder een Frans, Japans, Engels, Marokkaans en een kruidentuin.
 • Kantoor: Het kantoor van Max Azria in het huis heeft een glamoureuze uitstraling, met een koepelvormig plafond bedekt met bladgoud.

Vanessa Kirby is de nieuwe Cartier Panthère In de kijker

Al 75 jaar is de panter een signatuur van het Huis van Cartier. La Panthère, zoals het legendarische merk het noemt, staat symbool voor kracht, el...