Max Azria vermeldt zijn enorme herenhuis in Holmby Hills te koop voor $85 miljoen

Max Azria vermeldt zijn enorme herenhuis in Holmby Hills te koop voor $85 miljoen

De beroemde modeontwerper Max Azria is van plan om in de toekomst van Holmby Hills te verhuizen en zijn paleisachtige huis te koop aan te bieden voor een verbluffende €85 miljoen!

Het pand, ontworpen door Paul Revere Williams en gebouwd in de jaren dertig, ligt op drie hectare grond en heeft maar liefst 17 kamers en 33 badkamers, dus het is bijna groot genoeg om een boetiekhotel te zijn.

Max Azria en zijn vrouw Lubov hebben dit herenhuis in 2006 gekocht voor slechts €16 miljoen, maar sindsdien hebben ze meer dan €30 miljoen geïnvesteerd om het te verbouwen en nog groter te maken. Het landgoed, genaamd "le Maison du Soleil" heeft alle voorzieningen waar een miljardair om zou vragen, waaronder een bioscoop van 6.000 vierkante meter, een tennisbaan, een overdekte fitnessruimte en een prachtig zwembad met nulranden.

Zelfs de ingang van dit herenhuis is enorm, verspreid over twee verdiepingen en met een watervalkroonluchter van vloer tot plafond die is gemaakt van meer dan 150.000 kristallen met de hand aangebracht. Het pand omvat ook twee kassen, verschillende vuurkorven, een Marokkaans badhuis met een stoomdouche en sauna en een state of the art keuken met een inloopkoelkast.

Op het hoogste niveau van dit prachtige huis vindt u een groot terras vanwaar u een kijkje kunt nemen in de vijf verschillende tuinen van het pand, allemaal mooi op hun eigen manier: Frans, Japans, Engels, Marokkaans en kruiden. Max Azria houdt van luxe wonen en zelfs zijn kantoor is echt glamoureus, met een koepelvormig plafond van bladgoud. Het droomhuis van een miljardair!