Rolls-Royce Phantom Serenity - belichaming van ongelooflijke luxe

De Rolls-Royce Phantom Serenity is een adembenemend uniek model en misschien wel de meest luxueuze release van de befaamde Britse autofabrikant. Dit meesterwerk is gecreëerd door de op maat gemaakte divisie van het merk en is gebaseerd op de Phantom Series II, met een inspiratie die teruggrijpt naar de weelderige Rolls-Royce-modellen uit het begin van de 20e eeuw en enkele oosterse elementen. Het exterieur van de auto heeft slechts één opvallende verandering: een speciaal lakwerk genaamd Bespoke Mother of Pearl. Deze unieke kleur wordt door Rolls-Royce beschouwd als de duurste individuele lak die ooit door het merk is ontwikkeld, waarbij het polijsten alleen al 12 uur met de hand in beslag neemt.

De meeste verbluffende veranderingen zijn echter te vinden in het interieur. De tweekleurige coachline is subtiel versierd met een bloesemmotief, met de hand aangebracht met een penseel gemaakt van eekhoornhaar. Prachtig geweven zijde uit Suzhou, China siert de hele cabine en voegt een verfijnd vleugje toe aan de ambiance. Karmozijnrode bloesems zijn met de hand op de zijde geschilderd, een delicaat proces dat maar liefst 600 uur per paneel vergt. Naast zijde zijn andere hoogwaardige materialen gebruikt, waaronder gerookt kersenhout, parelmoer, bamboe en arctisch wit leer. Het interieur van de Rolls-Royce Phantom Serenity is een weergave van vakmanschap en oog voor detail op het hoogste niveau.

Net als veel andere prachtige voertuigen maakte de Rolls-Royce Phantom Serenity onlangs zijn debuut op de Autosalon van Genève, waar het bewonderende blikken en lof oogstte voor zijn ongeëvenaarde luxe en exclusiviteit. Deze unieke creatie is een meesterwerk van vakmanschap en de belichaming van tijdloze elegantie.

Naast de verbluffende buitenkant en het prachtige interieur, beschikt de Rolls-Royce Phantom Serenity ook over indrukwekkende prestaties en geavanceerde technologie. Onder de motorkap vindt men een krachtige 6,75-liter V12-motor die 453 pk en een koppel van 720 Nm levert. Met deze krachtige motor kan de Phantom Serenity moeiteloos accelereren en een topsnelheid van ongeveer 240 km/u bereiken.

Het rijcomfort van de Phantom Serenity is ongeëvenaard. De auto zweeft over de weg dankzij de luchtvering en het intelligente chassiscontrolesysteem. Het maakt niet uit hoe hobbelig de weg is, in het interieur van de Phantom Serenity blijft het altijd rustig en luxueus.

Naast het sublieme rijcomfort biedt de Phantom Serenity ook een uitgebreid scala aan geavanceerde technologische functies. Het is uitgerust met een geavanceerd infotainmentsysteem, navigatiesysteem, high-end audiosysteem en een groot aantal rijhulpsystemen om de bestuurder te ondersteunen en de veiligheid te verbeteren.

Met een exclusieve oplage van slechts één exemplaar is de Rolls-Royce Phantom Serenity een uniek kunstwerk op wielen. Het is een symbool van prestige en verfijning, ontworpen voor degenen die alleen genoegen nemen met het allerbeste.

De Rolls-Royce Phantom Serenity is niet alleen een auto, maar een statement van ongeëvenaarde luxe en vakmanschap. Het is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en het erfgoed van Rolls-Royce, en vertegenwoordigt de hoogste standaard van automotive perfectie. Voor degenen die het privilege hebben om achter het stuur van deze exclusieve creatie te zitten, is rijden in de Rolls-Royce Phantom Serenity een ervaring van ongekende weelde en grandeur.

Opsomming productlijn:

  • Rolls-Royce Phantom: De Rolls-Royce Phantom is het vlaggenschipmodel van Rolls-Royce en vertegenwoordigt de hoogste standaard van luxe en vakmanschap. Deze elegante limousine is uitgerust met een krachtige 6,75-liter V12-motor die een vermogen levert van 453 pk en een indrukwekkend koppel van 720 Nm. De Phantom biedt een zijdezachte rijervaring dankzij de luchtvering en het intelligente chassiscontrolesysteem. Het interieur is een oase van luxe met hoogwaardige materialen, handgemaakte details en geavanceerde technologie.

  • Rolls-Royce Ghost: De Rolls-Royce Ghost is een luxueuze sedan die perfectie en verfijning uitstraalt. Hij wordt aangedreven door een 6,6-liter V12-motor met een vermogen van 571 pk en een koppel van 850 Nm. De Ghost biedt een soepele en comfortabele rijervaring, mede dankzij het geavanceerde ophangingssysteem. Het interieur van de Ghost is een toonbeeld van weelde, met met de hand gestikte lederen bekleding, houtinleg en geavanceerde infotainment- en connectiviteitsfuncties.

  • Rolls-Royce Wraith: De Rolls-Royce Wraith is een adembenemende grand tourer met een krachtige 6,6-liter V12-motor die maar liefst 632 pk en 800 Nm koppel levert. Met zijn dynamische prestaties en luxe interieur biedt de Wraith een unieke rijervaring. Het opvallende design, met zijn stijlvolle coupélijnen en iconische Spirit of Ecstasy mascotte, maakt van de Wraith een echt blikvanger.

  • Rolls-Royce Dawn: De Rolls-Royce Dawn is een verfijnde en elegante cabriolet die zorgt voor een ongeëvenaard openlucht rijplezier. Hij wordt aangedreven door een 6,6-liter V12-motor met een vermogen van 563 pk en een koppel van 820 Nm. De Dawn combineert luxe en comfort met uitstekende prestaties. Het stoffen dak kan in slechts 22 seconden geopend of gesloten worden, waardoor men in alle weersomstandigheden kan genieten van het rijden in deze prachtige auto.

  • Rolls-Royce Cullinan: De Rolls-Royce Cullinan is de eerste SUV van het merk en biedt ongekende luxe en off-roadcapaciteiten. Hij beschikt over een krachtige 6,75-liter V12-motor met een vermogen van 563 pk en een koppel van 850 Nm. De Cullinan is uitgerust met geavanceerde vierwielaandrijving en luchtvering, waardoor hij zich moeiteloos kan aanpassen aan alle terreinomstandigheden. Het interieur is voorzien van hoogwaardige materialen, comfortabele zitplaatsen en geavanceerde technologie, waardoor de Cullinan een echt luxe toevluchtsoord op wielen is.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...