Spania GTA onthult de nieuwe GTA Spano 2015 - een krachtige limited edition-supercar

Spania GTA, een autofabrikant gevestigd in Valencia, Spanje, staat bekend om het produceren van de indrukwekkende GTA Spano-supercar. Onlangs hebben ze hun nieuwste model onthuld op de Autosalon van Genève, en het is hoog tijd om er eens goed naar te kijken.

De GTA Spano 2015 is uitgerust met een krachtige 8,0-liter V10-motor, die maar liefst 925 pk en 1.220 Nm koppel levert. Deze immense kracht wordt overgebracht naar de achterwielen via een sequentiële transmissie met zeven versnellingen. Met deze indrukwekkende kracht en prestaties kan de GTA Spano in slechts 2,9 seconden accelereren van 0 naar 100 km/u, met een topsnelheid van 370 km/u.

Naast de krachtige motor introduceert de nieuwe GTA Spano ook een innovatief monocoque chassis van titanium, wat resulteert in een ongekende combinatie van lichtheid en sterkte. Een opmerkelijke mijlpaal is het gebruik van grapheme, een ultramodern materiaal dat extreem lichtgewicht en tegelijkertijd zeer sterk is. Spania GTA beweert dat zij de eerste autofabrikant zijn die dit materiaal in een voertuig van dit kaliber toepast, waarmee ze nieuwe grenzen in de auto-industrie verleggen.

Hoewel de prijzen nog niet bekend zijn gemaakt, heeft Spania GTA aangekondigd dat de nieuwe GTA Spano slechts in een beperkte oplage van 99 eenheden zal worden uitgebracht. Dit maakt het model niet alleen buitengewoon exclusief, maar voegt ook een zeldzaamheid en waardevolle aspect toe aan de algehele ervaring van het bezitten van deze supercar.

Met de lancering van de GTA Spano 2015 toont Spania GTA wederom hun toewijding aan het creëren van hoogwaardige en baanbrekende voertuigen. De combinatie van ongeëvenaarde kracht, innovatieve materialen en een beperkte oplage maakt deze limited edition-supercar tot een wenselijk en opmerkelijk pronkstuk voor autoliefhebbers over de hele wereld.

De GTA Spano 2015 van Spania GTA is niet alleen een krachtige supercar, maar ook een staaltje van geavanceerde technologie en exclusiviteit. Het nieuwe model is voorzien van talloze innovaties die het onderscheiden van andere auto's in zijn klasse.

Het indrukwekkende vermogen van de 8,0-liter V10-motor, met 925 pk en 1.220 Nm koppel, zorgt voor verbluffende prestaties. Met een sequentiële transmissie met zeven versnellingen worden de immense krachten op efficiënte wijze naar de achterwielen gestuurd. Hierdoor kan de GTA Spano in slechts 2,9 seconden accelereren van 0 naar 100 km/u. De topsnelheid van 370 km/u is een testament van zijn ongekende snelheid en dynamiek.

Wat de GTA Spano nog unieker maakt, is het gebruik van revolutionaire materialen in zijn constructie. Het monocoque chassis, vervaardigd uit titanium, biedt niet alleen een ongekende sterkte, maar draagt ook bij aan het lage gewicht van de auto. Dit zorgt voor een optimale balans en wendbaarheid.

Een opmerkelijke primeur is het gebruik van grapheme in de GTA Spano. Dit ultramoderne materiaal is uiterst lichtgewicht en extreem sterk, waardoor het de ideale keuze is voor toepassingen in de automobielindustrie. Het gebruik van grapheme in deze limited edition-supercar illustreert de voortdurende drang van Spania GTA naar innovatie en het verkennen van nieuwe mogelijkheden.

De exclusiviteit van de GTA Spano wordt benadrukt door het feit dat slechts 99 eenheden van dit model worden geproduceerd. Deze beperkte oplage voegt een zeldzaamheid en verzamelwaarde toe aan de auto, wat hem nog begerenswaardiger maakt voor autoliefhebbers en verzamelaars over de hele wereld.

Hoewel de prijzen nog niet officieel zijn aangekondigd, kan worden verwacht dat de GTA Spano 2015 een hoog prijskaartje zal hebben vanwege zijn exclusiviteit, geavanceerde technologie en superieure prestaties. Het is een waar icoon van vakmanschap, ontworpen om de meest veeleisende autoliefhebbers tevreden te stellen en een indrukwekkende rijervaring te bieden.

Met de onthulling van de nieuwe GTA Spano zet Spania GTA zich opnieuw in de schijnwerpers van de auto-industrie. Het combineert kracht, technologie en exclusiviteit op een unieke manier, waardoor het een onmiskenbaar symbool van luxe en prestaties is geworden.

 • De GTA Spano 2015 is uitgerust met een krachtige 8,0-liter V10-motor, die maar liefst 925 pk en 1.220 Nm koppel levert. Dit zorgt voor indrukwekkende prestaties en een adembenemende acceleratie.
 • De motor wordt gekoppeld aan een sequentiële transmissie met zeven versnellingen, waarmee de bestuurder naadloos en snel kan schakelen voor optimale prestaties.
 • De GTA Spano accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 2,9 seconden, waardoor het een van de snelste auto's op de weg is.
 • Met een topsnelheid van 370 km/u behoort de GTA Spano tot de absolute top van supersportauto's en biedt hij een ongeëvenaarde rijervaring.
 • Het nieuwe model van Spania GTA maakt gebruik van een monocoque chassis, vervaardigd van titanium. Dit geavanceerde materiaal zorgt voor een optimale sterkte en stijfheid, terwijl het gewicht van de auto tot een minimum wordt beperkt.
 • Als baanbrekende innovatie maakt de GTA Spano ook gebruik van grapheme, een ultramodern materiaal dat zorgt voor een lichtgewicht constructie en uitzonderlijke sterkte. Dit maakt de auto nog wendbaarder en responsiever.
 • De GTA Spano is voorzien van geavanceerde ophangingstechnologie, waaronder een dubbele wishbone-ophanging aan de voor- en achterzijde. Dit zorgt voor een uitstekende wegligging en een optimale controle, zelfs bij hoge snelheden.
 • Om de krachtige prestaties in toom te houden, is de GTA Spano uitgerust met hoogwaardige remmen, inclusief keramische remschijven, die zorgen voor een uitzonderlijke remkracht en betrouwbare vertraging.
 • De aerodynamica van de GTA Spano is geoptimaliseerd voor maximale stabiliteit en efficiëntie. Door het gebruik van geavanceerde luchtstromingstechnologieën wordt de neerwaartse druk gemaximaliseerd, waardoor de auto stevig op de weg ligt.
 • Het interieur van de GTA Spano is ontworpen met aandacht voor luxe en comfort. Hoogwaardige materialen en vakmanschap creëren een verfijnde en exclusieve sfeer voor de bestuurder en passagiers.
 • De GTA Spano 2015 is een limited edition-model, waarvan slechts 99 eenheden worden geproduceerd. Dit voegt een extra exclusiviteit en verzamelwaarde toe aan deze al indrukwekkende supercar.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...