Indrukwekkende Cadillac CT6 2016 daagt de Europese luxe Sedans uit

Op de New York Auto Show heeft Cadillac vol trots zijn nieuwste paradepaardje gepresenteerd: de geheel nieuwe Cadillac CT6 2016. Dit indrukwekkende vlaggenschip maakt een statement met zijn gedurfde ontwerp en unieke kenmerken, en staat klaar om de concurrentie aan te gaan met de beste Europese luxe sedans. Met een overvloed aan technologie en luxueuze voorzieningen belichaamt de CT6 klasse en prestige.

Met de CT6 zet Cadillac een nieuwe koers in. Het merk heeft nauwgezet gewerkt aan de engineering en geïntegreerde moderne technologieën die niet alleen slim, maar ook uiterst praktisch zijn. Ten opzichte van andere Cadillacs heeft de CT6 een lager leeggewicht, wat resulteert in verbeterde efficiëntie en prestaties. Het design van de CT6 is direct herkenbaar als een Cadillac, en de beschikbare motoren zijn krachtige Amerikaanse turbocharged krachtpatsers.

Het basismodel van de CT6 is uitgerust met een 2.0L L4-turbomotor die 265 pk kan leveren, terwijl het topmodel pronkt met een 3.0L V6-motor met dubbele turbo's, goed voor maar liefst 400 pk. Met het lichtgewicht ontwerp van de CT6, dat onder de 3.700 pond blijft, kun je je alleen maar voorstellen welke adembenemende snelheden deze auto kan bereiken met 400 pk onder de motorkap. De luxe sedan wordt geleverd met vierwielaandrijving, een actief chassissysteem en magnetische rijregeling, waardoor hij zich op het niveau van een sportwagen begeeft.

Het interieur van de CT6 is net zo luxueus als het exterieur. De met leer beklede voorstoelen bieden niet alleen comfort, maar hebben ook massagefuncties. De achterstoelen zijn verwarmbaar, gekoeld en verstelbaar, waardoor alle inzittenden van ultiem comfort kunnen genieten. De auto is voorzien van een geavanceerd klimaatregelsysteem met vier zones, een hoogwaardig Bose-audiosysteem met 34 luidsprekers en een ultramodern infotainmentsysteem met een 10,2-inch scherm dat een volledig zicht rondom de auto kan weergeven, inclusief de mogelijkheid om video's op te nemen.

Later dit jaar gaat de productie van de Cadillac CT6 2016 van start. Hoewel de officiële prijzen nog niet zijn vrijgegeven, is de interesse van potentiële klanten al gewekt. Deze Amerikaanse luxe sedan belooft een geduchte concurrent te worden in de wereld van high-end auto's. De CT6 combineert indrukwekkende prestaties, verfijning en innovatie in één voertuig en biedt een ongeëvenaarde rijervaring die de standaard voor luxe sedans opnieuw zal definiëren.

Met de Cadillac CT6 2016 heeft Cadillac een indrukwekkend vlaggenschip gecreëerd dat de Europese luxe sedans uitdaagt. De CT6 maakt zijn entree met een gedurfd ontwerp en unieke functies die direct in het oog springen. Cadillac heeft niet alleen gekozen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor geavanceerde technologie en luxe voorzieningen die de CT6 een ongekend niveau van klasse en prestige geven.

De CT6 vertegenwoordigt een nieuwe richting voor Cadillac, waarbij nauwkeurige engineering en moderne technologieën centraal staan. Het lichtgewicht ontwerp van de CT6 resulteert in verbeterde efficiëntie en prestaties. Het ontwerp straalt de typische Cadillac-stijl uit en is een evolutie van het kenmerkende design van het merk.

De beschikbare motoren in de CT6 zijn indrukwekkende krachtbronnen. Het basismodel wordt aangedreven door een 2.0L L4-turbomotor met 265 pk, terwijl de topversie beschikt over een 3.0L V6-motor met dubbele turbocompressor die maar liefst 400 pk levert. Met een gewicht van minder dan 3.700 pond, beloven deze motoren adembenemende prestaties en een opwindende rijervaring. De luxe sedan is uitgerust met vierwielaandrijving, een actief chassissysteem en magnetische rijregeling, waardoor de CT6 zich kan meten met sportwagens.

Het interieur van de CT6 is een oase van luxe en comfort. De met leer beklede voorstoelen bieden niet alleen een aangename zitervaring, maar zijn ook voorzien van massagefuncties. De achterstoelen zijn verwarmbaar, gekoeld en verstelbaar, waardoor het comfortniveau voor alle passagiers wordt geoptimaliseerd. De CT6 beschikt over een geavanceerd klimaatregelsysteem met vier zones, een hoogwaardig Bose-audiosysteem met 34 luidsprekers en een ultramodern infotainmentsysteem met een 10,2-inch scherm. Dit scherm biedt een 360 graden zicht rondom de auto en kan zelfs video-opnames maken.

De productie van de Cadillac CT6 2016 zal later dit jaar van start gaan. Hoewel de officiële prijzen nog niet bekend zijn gemaakt, heeft de CT6 al veel belangstelling gewekt bij potentiële klanten. Met zijn combinatie van prestaties, verfijning en innovatie zal de CT6 de standaard voor luxe sedans opnieuw definiëren. Cadillac heeft met de CT6 een opmerkelijk voertuig gecreëerd dat niet alleen indruk maakt, maar ook een geduchte concurrent zal zijn in de wereld van high-end auto's.

 • Motoropties:
  • Basismodel: 2.0L L4-turbomotor met 265 pk.
  • Topmodel: 3.0L V6-motor met dubbele turbocompressor en 400 pk.
 • Gewicht: Minder dan 3.700 pond (ongeveer 1.678 kg).
 • Aandrijving: Vierwielaandrijving.
 • Chassis: Actief chassissysteem.
 • Rijregeling: Magnetische rijregeling.
 • Brandstofefficiëntie: Verbeterde efficiëntie dankzij het lichtgewicht ontwerp.
 • Design: Evolutie van het kenmerkende Cadillac-design.
 • Interieur:
  • Voorstoelen: Met leer bekleed, voorzien van massagefuncties.
  • Achterstoelen: Verwarmbaar, gekoeld en verstelbaar.
  • Klimaatregeling: Klimaatregeling met vier zones.
  • Audio: Hoogwaardig Bose-audiosysteem met 34 luidsprekers.
  • Infotainment: Ultramodern infotainmentsysteem met 10,2-inch scherm en 360 graden zicht rondom de auto.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...