Dit is de Porsche 911 Turbo S TR 800 van Manhart

Dit is de Porsche 911 Turbo S 'TR 800' van Manhart en het is een oranje monster van 822 pk. Het is helemaal gek, maar dat is wat supercars bijzonder maakt. De Duitse tuner Manhart begon met het regelen van het belangrijkste in elke sportwagen: de motor. De TR 800 gebruikt exact dezelfde 3,8-liter zescilindermotor als de standaard 911 Turbo, maar Manhart heeft enkele wijzigingen aangebracht.

Allereerst heeft het bedrijf de 911 een verbeterd roestvrijstalen uitlaatsysteem gegeven en de ECU opnieuw aangepast. Daarna hebben ze nieuwe turboladers en een nieuwe intercooler gemonteerd. Het resultaat is uitstekend omdat de TR 800 nu 822 pk levert — en dat is 180 pk meer dan de standaard 911 waarop is gebaseerd.

Nu is de Porsche 911 Turbo S niet bepaald subtiel of ingetogen, maar Manhart wilde hem nog extravaganter maken. De nieuwe bodykit bevat grotere luchtinlaten, agressievere bumpers en diffusers en een enorme achtervleugel. Voor het exterieur koos het bedrijf voor een lavaoranje + satijnzwarte kleurstelling die ook werd gebruikt voor de gesmede velgen van 21 en 22 inch. De oranje remklauwen maken de look compleet. Binnenin vind je dezelfde kleurencombinatie en het werkt geweldig.

De sportstoelen combineren sportiviteit met comfort. Ze zijn bekleed met dikke lagen zwart en oranje leer met extra contraststiksels. Het stuur en de suède vloermatten volgen hetzelfde thema. Manhart zei niet hoeveel de 911 TR 800 kost, maar de standaard 911 Turbo S heeft een adviesprijs van 182.900. Met dat in gedachten is het moeilijk om je een prijskaartje voor te stellen van minder dan 350.000 - 400.000 voor de Manhart-versie.

Zoals altijd kunt u elk onderdeel ook afzonderlijk kopen.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...