Curtiss Motorcycles onthult het nieuwe model Hades met opvallend pistoolontwerp

Curtiss Motorcycles heeft het nieuwste model, de Hades, onthuld en het is misschien wel de meest opvallende fiets die we ooit hebben gezien. Het ontwerp is gemaakt door de Amerikaanse ontwerper JT Nesbitt en lijkt op een oud vatpistool, waarbij de fietsstoel de hamer van het pistool nabootst en het batterijpakket lijkt op een kogel of de loop waarin de kogels van een pistool zijn geladen.

Het ontwerp van de Hades is niet alleen opvallend, maar de prestaties zijn ook indrukwekkend. De fiets wordt aangedreven door een 16,8 kwh-batterij die een vermogen van 217 pk en een koppel van 147 lb-ft levert, waardoor hij een kogelachtige acceleratie heeft.

De Hades is ontworpen als een minimalistische motorfiets die streeft naar maximale efficiëntie. Elk onderdeel heeft meer dan één doel en het ontwerp biedt veel open ruimte tussen het batterijpakket en de ruggengraat van de fiets. Zelfs de remlichten zijn in de onderkant van de bilsteunen geïntegreerd.

De Hades zal naar verwachting ergens in 2020 beschikbaar zijn voor ongeveer €75.000. Curtiss Motorcycles probeert momenteel de ontwikkeling van de fiets te versnellen door investeerders te overtuigen aandelen te kopen op Wefunder.

Met de Hades laat Curtiss Motorcycles opnieuw zien dat het niet alleen gaat om krachtige prestaties, maar ook om een opvallend en innovatief design. De Hades is een inspirerend voorbeeld van hoe creativiteit en technologie kunnen worden gecombineerd om een ​​unieke en efficiënte motorfiets te creëren die de aandacht trekt van de hele wereld.

Curtiss Motorcycles is een gerenommeerde Amerikaanse fabrikant van exotische motorfietsen die zich toelegt op het ontwerpen en produceren van high-performance motorfietsen met een uniek design. De Hades is een van de meest recente toevoegingen aan het groeiende assortiment van het bedrijf.

Naast het opvallende ontwerp en de krachtige prestaties is de Hades ook milieuvriendelijk. De elektrische aandrijflijn zorgt voor een stille en efficiënte rijervaring zonder de gebruikelijke uitstoot van verbrandingsmotoren.

Curtiss Motorcycles is opgericht in 2017 na de omvorming van Confederate Motorcycles, en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als een van de meest innovatieve en onderscheidende motorfietsfabrikanten ter wereld. Het bedrijf heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn ontwerpen en prestaties, waaronder de prestigieuze Good Design Award.

Met de Hades zet Curtiss Motorcycles opnieuw een trend in de motorfietsindustrie met een opvallend en innovatief design, gecombineerd met krachtige prestaties en milieuvriendelijke technologie. De Hades belooft een spannende en unieke rijervaring te bieden voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar iets anders en onderscheidends.

Curtiss Motorcycles onthult het nieuwe model Hades

  • 16,8 kwh-batterij die een vermogen van 217 pk en een koppel van 147 lb-ft levert
  • Elektrische aandrijflijn voor stille en efficiënte rijervaring zonder uitstoot
  • Opvallend design dat streeft naar maximale efficiëntie met meerdere functies voor elk onderdeel
  • Geïntegreerde remlichten in de onderkant van de bilsteunen
  • Verwachte prijs van ongeveer €75.000
  • Milieuvriendelijk en krachtig


De Curtiss Hades is een indrukwekkende elektrische motorfiets die geavanceerde technologieën en mechanismen combineert met een opvallend design. De motorfiets wordt aangedreven door een 16,8 kwh-batterij die een vermogen van 217 pk en een koppel van 147 lb-ft levert. Hierdoor heeft de Hades een snelle acceleratie en krachtige prestaties.

De Hades heeft een elektrische aandrijflijn die zorgt voor een stille en efficiënte rijervaring zonder uitstoot. Het ontwerp van de Hades is minimalistisch en streeft naar maximale efficiëntie. Elk onderdeel van de motorfiets heeft meerdere functies, waardoor er weinig verspilling is. Zelfs de remlichten zijn in de onderkant van de bilsteunen geïntegreerd.

Met een verwachte prijs van ongeveer €75.000 is de Hades een exclusieve en kostbare motorfiets, maar het design en de prestaties zijn ongeëvenaard. Het is een opvallende en indrukwekkende motorfiets die de aandacht trekt van iedereen die hem ziet.

De Curtiss Hades is een indrukwekkende elektrische motorfiets die geavanceerde technologieën en mechanismen combineert met een opvallend design. Het biedt krachtige en responsieve prestaties, is milieuvriendelijk en streeft naar maximale efficiëntie met meerdere functies voor elk onderdeel.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...