Aston Martin onthult de exclusieve DBS GT Zagato in de DBZ Centenary Collection

De nieuwe Aston Martin DBS GT Zagato is pas geleden onthuld en maakt deel uit van het unieke DBZ Centenary Collection-pakket, samen met de klassiek ogende moderne tweeling, de DB4 GT Zagato Continuation. Deze collector'sedition wordt slechts aan 19 gelukkige verzamelaars aangeboden voor de prijs van €7,39 miljoen, exclusief belastingen.

De DBS GT Zagato is uitgerust met een krachtige 5,2-liter V12-motor met dubbele turbo, die een indrukwekkend vermogen levert van 760 pk, dezelfde motor die te vinden is in de DBS Superleggera. De auto'straalt in een prachtige Supernova Red lak, met koolstofvezelaccenten en opvallende goudzwarte 3D-bewerkte wielen, waardoor hij een verbluffende uitstraling heeft. Het interieur is voorzien van Spicy Red-lederen bekleding en unieke 3D-geprinte afwerkingen, zoals het centrale 'zakel' met een Gold PVD-afwerking.

Aston Martin biedt ook een op maat gemaakte aanpassingsservice genaamd 'Q', waarmee klanten hun DBS GT Zagato volledig kunnen personaliseren met bedrukt carbon, aluminium en andere speciale afwerkingen. Het exterieur van de DBS GT Zagato is voorzien van luxueuze details, waaronder massieve 18-karaats gouden vleugelbadges, goudgeanodiseerde zijbanden en wielmoeren met middenvergrendeling. Het dak, de achterdiffusor en de massieve actieve grille aan de voorkant zijn allemaal vervaardigd van glanzend koolstofvezel.

Een bijzonder kenmerk van de DBS GT Zagato is de innovatieve grille, bestaande uit 108 afzonderlijke ruitvormige carbonstukken die automatisch sluiten wanneer de auto geparkeerd staat en openen wanneer deze wordt gestart, om de luchtstroom te optimaliseren.

Met de DBS GT Zagato in de DBZ Centenary Collection levert Aston Martin een meesterwerk af dat de rijke erfgoed van het merk combineert met avant-gardistisch design en indrukwekkende prestaties. Deze exclusieve collectie is een eerbetoon aan de tijdloze elegantie en de passie voor perfectie die Aston Martin al meer dan een eeuw kenmerkt.

Het DBZ Centenary Collection-pakket, met daarin de Aston Martin DBS GT Zagato en de DB4 GT Zagato Continuation, is een eerbetoon aan de 100-jarige samenwerking tussen Aston Martin en het Italiaanse designhuis Zagato. Deze zeldzame collectie wordt slechts aan 19 verzamelaars over de hele wereld aangeboden, waardoor het een waardevol en exclusief bezit is.

De krachtige 5,2-liter V12-motor met dubbele turbo van de DBS GT Zagato levert een indrukwekkend vermogen van 760 pk, waardoor het een krachtpatser op de weg is. Met zijn opvallende Supernova Red lak en koolstofvezelaccenten straalt de auto pure sportiviteit en elegantie uit. Het interieur is luxueus afgewerkt met Spicy Red-lederen bekleding en 3D-geprinte afwerkingen, waardoor elke rit een exclusieve ervaring wordt.

Naast de op maat gemaakte opties die beschikbaar zijn via de 'Q' aanpassingsservice van Aston Martin, bevat de DBS GT Zagato ook enkele opvallende details aan de buitenkant. De massieve 18-karaats gouden vleugelbadges, goudgeanodiseerde zijbanden en wielmoeren met middenvergrendeling benadrukken de exclusiviteit en luxe van deze auto. Het gebruik van glanzend koolstofvezel voor het dak, de achterdiffusor en de massieve actieve grille voegt een vleugje moderne verfijning toe.

Een uniek kenmerk van de DBS GT Zagato is de innovatieve grille, bestaande uit 108 individuele ruitvormige carbonstukken. Deze grille opent en sluit automatisch, afhankelijk van de rijomstandigheden, om de aerodynamica te optimaliseren en de prestaties te verbeteren.

De Aston Martin DBS GT Zagato in de DBZ Centenary Collection is niet alleen een auto, maar een kunstwerk op wielen. Het combineert de rijke geschiedenis en het erfgoed van beide merken met geavanceerde technologie en vakmanschap. Met een beperkte oplage van slechts 19 exemplaren en een prijs van €7,39 miljoen (exclusief belastingen) is het een exclusief en waardevol verzamelobject voor autoliefhebbers en Aston Martin-enthousiastelingen over de hele wereld.

  • Aston Martin DBS GT Zagato in DBZ Centenary Collection
    • Beperkte oplage: Slechts 19 exemplaren wereldwijd

    • Prijs: €7,39 miljoen (exclusief belastingen)

    • Motor:

      • Type: 5,2-liter V12 met dubbele turbo
      • Vermogen: 760 pk
    • Exterieur:

      • Lakkleur: Supernova Red
      • Koolstofvezelaccenten
      • 18-karaats gouden vleugelbadges
      • Goudgeanodiseerde zijbanden
      • Wielmoeren met middenvergrendeling
      • Dak, achterdiffusor en actieve grille van glanzend koolstofvezel
      • Grille: 108 afzonderlijke ruitvormige carbonstukken
    • Interieur:

      • Bekleding: Spicy Red-leder
      • 3D-geprinte afwerkingen, waaronder centraal 'zakel' met Gold PVD-afwerking
      • Op maat gemaakte aanpassingsservice 'Q' beschikbaar


De Aston Martin DBS GT Zagato in de DBZ Centenary Collection is een zeer exclusieve auto, met slechts 19 exemplaren wereldwijd. Met een prijs van €7,39 miljoen (exclusief belastingen) is het een waardevol en zeldzaam verzamelobject.

De auto wordt aangedreven door een krachtige 5,2-liter V12-motor met dubbele turbo, die een indrukwekkend vermogen van 760 pk levert. De lakkleur Supernova Red en de koolstofvezelaccenten geven de auto een opvallende uitstraling. Het exterieur is voorzien van luxueuze details, waaronder 18-karaats gouden vleugelbadges, goudgeanodiseerde zijbanden en wielmoeren met middenvergrendeling. Het gebruik van glanzend koolstofvezel voor het dak, de achterdiffusor en de actieve grille draagt bij aan het moderne en sportieve karakter van de auto. De grille bestaat uit 108 afzonderlijke ruitvormige carbonstukken die automatisch openen en sluiten.

Het interieur is afgewerkt met Spicy Red-leder en beschikt over 3D-geprinte afwerkingen, waaronder het centrale 'zakel' met een Gold PVD-afwerking. Aston Martin biedt ook de op maat gemaakte aanpassingsservice 'Q', waarmee de DBS GT Zagato volledig gepersonaliseerd kan worden naar de wensen van de eigenaar.

De Aston Martin DBS GT Zagato in de DBZ Centenary Collection belichaamt de exclusiviteit, luxe en technische excellentie waar Aston Martin om bekendstaat. Het is een auto die de perfecte balans vindt tussen tijdloze elegantie en moderne prestaties. Met zijn beperkte oplage en unieke design is het een waardevol verzamelobject voor autoliefhebbers die streven naar het bezit van iets buitengewoons.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...