Porsche 911 Turbo GTstreet R - Duistere visie van perfectie

De Porsche 911 Turbo GTstreet R is een speciale versie van de legendarische sportwagen van Porsche, ontworpen om aan de behoefte aan meer vermogen en exclusiviteit te voldoen. Deze duistere visie van perfectie is gerealiseerd door het bekwame team van TechArt, een vermaarde tuner van Porsches.

Terwijl de standaard 911 Turbo al indrukwekkend is met zijn 540 pk (580 pk voor de Turbo S), zijn er autoliefhebbers die dromen van nog meer vermogen uit hun Porsche. TechArt heeft die droom werkelijkheid gemaakt met de GTstreet R Cabriolet, die maar liefst 720 pk levert. Laat die cijfers even op je inwerken. Dit geüpgradede monster van een Porsche kan van 0 tot 100 km/u accelereren in 2,7 seconden, van 0 tot 200 km/u in 8,5 seconden en heeft een topsnelheid van 340 km/u.

Naast ongeëvenaarde snelheid heeft TechArt ook gezorgd voor een actieve aero-kit, zowel functioneel als esthetisch, en is de carrosserie voorzien van koolstofvezelpanelen. Het exterieur wordt aangevuld met gesmede 20-inch legerwielen en een actieve schroefwielophanging. Het verbeterde uitlaatsysteem en het opnieuw ontworpen interieur met luxe materialen zoals leer en alcantara dragen bij aan de algehele verfijning van deze auto.

Het bezitten van een Porsche 911 Turbo GTstreet R is een ultieme droom voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar het beste op het gebied van autotuning. Deze krachtige en exclusieve sportwagen belichaamt de passie en het vakmanschap van zowel Porsche als TechArt.

Naast de indrukwekkende prestaties en de opvallende esthetiek heeft de Porsche 911 Turbo GTstreet R nog meer te bieden. TechArt heeft ervoor gezorgd dat deze speciale versie van de 911 Turbo ook beschikt over geavanceerde technologie en comfortfuncties.

Het interieur van de GTstreet R is opnieuw ontworpen met hoogwaardige materialen, zoals leer en alcantara, die zorgen voor een luxueuze en sportieve uitstraling. De bestuurder en passagiers worden omringd door een ambiance van verfijning en vakmanschap.

Naast het esthetische aspect heeft TechArt ook aandacht besteed aan de rijervaring van de GTstreet R. Het verbeterde uitlaatsysteem zorgt niet alleen voor een krachtig en sportief geluid, maar ook voor een optimale uitlaatgasstroom en prestaties. De actieve schroefwielophanging draagt bij aan een dynamische en responsieve rijervaring, waarbij de auto zich moeiteloos aanpast aan verschillende rijomstandigheden.

De Porsche 911 Turbo GTstreet R is een zeldzaam en exclusief exemplaar, waarvan slechts een beperkt aantal beschikbaar zal zijn. Het bezitten van deze speciale editie is niet alleen een uiting van passie voor autosport en tuning, maar ook een investering in een uniek stuk autogeschiedenis.

Met zijn ongeëvenaarde vermogen, opvallende design en geavanceerde technologieën belichaamt de Porsche 911 Turbo GTstreet R de zoektocht naar perfectie en exclusiviteit. Het is een ultieme droomauto voor autoliefhebbers die streven naar het allerbeste op het gebied van prestaties en stijl.

Over TechArt

TechArt is een toonaangevende tuner van Porsche-auto's en staat bekend om zijn hoogwaardige en op maat gemaakte aanpassingen aan deze sportwagens. Het bedrijf is opgericht in 1987 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de autowereld.

TechArt biedt een breed scala aan tuningopties en upgrades voor Porsche-modellen, waaronder de iconische 911-serie. Ze streven ernaar om de prestaties, het uiterlijk en het interieur van de auto's te verbeteren, waarbij ze gebruikmaken van innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen.

Op het gebied van motorprestaties biedt TechArt geoptimaliseerde motorsoftware, sportuitlaten en luchtinlaatsystemen die het vermogen en koppel verhogen, waardoor de auto's snellere acceleratie en hogere topsnelheden kunnen bereiken. Ze besteden ook aandacht aan de ophanging en remmen, waarbij ze sportievere en responsievere rijervaringen creëren.

Wat betreft het uiterlijk van de auto's, biedt TechArt aerodynamische carrosseriekits, speciale velgen en een breed scala aan individuele aanpassingsopties. Ze werken met hoogwaardige materialen, zoals koolstofvezel, om zowel het gewicht te verminderen als de visuele aantrekkingskracht te vergroten.

Het interieur van de auto wordt ook aangepakt, met op maat gemaakte lederen bekleding, sportsturen en andere luxe accenten. TechArt streeft ernaar om een perfecte balans te vinden tussen sportiviteit, comfort en esthetiek.

TechArt staat bekend om zijn vakmanschap, precisie en aandacht voor detail. Elk project wordt met zorg en expertise aangepakt om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Ze hebben een passie voor auto's en streven ernaar om elke Porsche die ze aanpassen naar een hoger niveau te tillen.

Met hun expertise en innovatieve benadering van autotuning heeft TechArt een wereldwijde klantenkring opgebouwd van enthousiaste autoliefhebbers. Ze blijven streven naar excellentie en blijven nieuwe en opwindende aanpassingen ontwikkelen om de rijervaring van Porsche-rijders te verbeteren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...