De BeoSound Shape-luidsprekers van Bang & Olufsen zijn iets anders

Het gerenommeerde Deense bedrijf Bang & Olufsen heeft tijdens de Milan Design Week 2017 een innovatief geluidssysteem geïntroduceerd dat de naam BeoSound Shape draagt. Dit systeem bestaat uit zeshoekige luidsprekers en akoestische panelen die op verschillende manieren kunnen worden gerangschikt, afhankelijk van de voorkeuren en smaak van de gebruiker. De panelen zijn bedekt met een op maat gemaakte wollen stof van het Deense textielmerk Kvadrat en zijn verkrijgbaar in bruin, groen, roze en donkerblauw.

Het BeoSound Shape-systeem werkt als een dubbel aanbod: het is een draadloze wandluidspreker en een geluidsabsorberend middel dat de akoestiek in een ruimte verbetert. Om dit systeem te laten werken, zijn minimaal zes tegels nodig. Het systeem is ergonomisch en krachtig en is ontworpen om de ervaring van live muziek na te bootsen. Het kan worden gebruikt in huis of op kantoor.

Bang & Olufsen heeft ook een online tool gelanceerd waarmee gebruikers hun eigen patronen kunnen ontwerpen en kunnen profiteren van aanbevelingen met betrekking tot de sprekers. Eigenaren kunnen verbinding maken met een centrale hub en draadloos muziek streamen. Het systeem kan ook verbinding maken met andere Bang & Olufsen-producten.

Vanaf augustus is het BeoSound Shape-systeem beschikbaar voor ongeveer €4.000. Dit innovatieve en aanpasbare geluidssysteem is een uitstekende investering voor iedereen die op zoek is naar een high-end luidsprekeroplossing met een stijlvol design en uitstekende akoestiek. Het BeoSound Shape-systeem is een voorbeeld van de voortdurende innovatie van Bang & Olufsen op het gebied van audioapparatuur en een bewijs van hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten aan hun klanten.

De BeoSound Shape van Bang & Olufsen is meer dan alleen een luidsprekersysteem, het is ook een kunstwerk. De zeshoekige panelen kunnen worden gerangschikt in verschillende patronen en vormen, waardoor het systeem zich kan aanpassen aan de esthetiek van elke ruimte. De panelen fungeren ook als geluidsabsorberende middelen en verbeteren daarmee de akoestiek in de ruimte.

Het BeoSound Shape-systeem van Bang & Olufsen bestaat uit zeshoekige panelen die in verschillende patronen en vormen kunnen worden gerangschikt. De panelen zijn bedekt met een op maat gemaakte wollen stof van het Deense textielmerk Kvadrat en zijn verkrijgbaar in bruin, groen, roze en donkerblauw. Om het systeem functioneel te maken, zijn minimaal zes tegels nodig. Het BeoSound Shape-systeem is ook voorzien van de nieuwste technologieën en kan verbinding maken met andere Bang & Olufsen-producten.

Het BeoSound Shape-systeem is niet alleen stijlvol en aanpasbaar, maar het biedt ook een uitstekende geluidskwaliteit. Het systeem is ontworpen om de ervaring van live muziek na te bootsen en zorgt voor een meeslepende geluidservaring. Het systeem is ook voorzien van de nieuwste technologieën en kan verbinding maken met andere Bang & Olufsen-producten.

Bang & Olufsen is al meer dan 90 jaar een leider in de audio-industrie en heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige audioapparatuur. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en compromisloze geluidskwaliteit. De BeoSound Shape is een uitstekend voorbeeld van de voortdurende toewijding van Bang & Olufsen aan innovatie en kwaliteit.

Als u op zoek bent naar een high-end luidsprekersysteem dat niet alleen geweldig klinkt, maar er ook fantastisch uitziet, dan is de BeoSound Shape van Bang & Olufsen zeker de moeite waard om te overwegen. Het systeem is aanpasbaar aan elke ruimte en biedt uitstekende akoestiek en geluidskwaliteit. Het BeoSound Shape-systeem is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een geluidssysteem van wereldklasse dat perfect past bij hun stijl en smaak.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website