Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

De BeoSound Shape-luidsprekers van Bang & Olufsen zijn iets anders

De BeoSound Shape-luidsprekers van Bang & Olufsen zijn iets anders

Je ziet deze innovatieve luidsprekers van Bang & Olufsen misschien niet op het eerste gezicht, maar ze zullen hun aanwezigheid op de beste manier laten voelen. Het gerenommeerde Deense bedrijf heeft iedereen verrast tijdens de Milan Design Week 2017 met de introductie van een cool geluidssysteem bestaande uit zeshoekige luidsprekers en akoestische panelen die op verschillende manieren kunnen worden gerangschikt, afhankelijk van gebruikersvoorkeuren en smaak.

Dit systeem, genaamd BeoSound Shape, is ontworpen om eenvoudig aan te passen en werkt als een dubbel aanbod: draadloze wandluidsprekers en geluidsabsorberende middelen die de akoestiek binnenshuis verbeteren.

Er zijn minimaal zes tegels nodig om dit systeem functioneel te maken, dat zou perfect kunnen zijn voor uw huis, of ook voor een kantooromgeving. Ze zullen verkrijgbaar zijn in bruin, groen, roze en donkerblauw, en bedekt met een op maat gemaakte wollen stof, met dank aan het Deense textielmerk Kvadrat. Ergonomisch en krachtig, het BeoSound Shape-systeem was bedoeld om de ervaring van live muziek na te bootsen, dus... voel je vrij om naar het live optreden van je favoriete band te luisteren en dat statement op de proef te stellen.

Bang & Olufsen heeft ook een online tool gelanceerd, bedoeld om gebruikers in staat te stellen hun eigen patronen te ontwerpen en te profiteren van aanbevelingen met betrekking tot de sprekers. Houd er rekening mee dat eigenaren met een centrale hub verbinding kunnen maken en draadloos muziek kunnen streamen, en het kan ook verbinding maken met andere Bang & Olufsen-producten.

Vanaf augustus kun je je eigen Shape-geluidssysteem krijgen voor ongeveer €4.000.


De BeoSound Shape-luidsprekers van Bang & Olufsen zijn iets anders