Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Diamanten laptophoes van $11 miljoen van Coverbee

Diamanten laptophoes van $11 miljoen van Coverbee

We weten niet zeker of we tijdens ons leven ooit €11 miljoen dollar zullen uitgeven, laat staan het ongelooflijke bedrag aan één laptophoes uitgeven. Coverbee, een Duits designermerk, heeft gepresenteerd wat verreweg de duurste laptophoes ter wereld kan worden genoemd. Het kost eigenlijk de eerder genoemde hoeveelheid greenies.

De prijs stijgt tot zo'n aantal door de aanwezigheid van maar liefst 8.800 diamanten op het geweldige item, individueel geselecteerd, vervaardigd en gemonteerd. Hoewel verzamelaars en liefhebbers een item als dit onder hun voogdij zouden waarderen, zouden dierenliefhebbers het buitengewoon ongepast vinden, simpelweg omdat Siberisch sabelbont is gebruikt voor de opening ervan. Bovenal kent het vasthouden van zo'n voortreffelijk stuk enkele tegenslagen, omdat het een geweldige dievenvanger is. Er moet een hele lading geld in de beveiliging gaan, plus extra zorg als het ooit door iemand zal worden gebruikt. Een ander interessant aspect van de fabricage is dat de diamanten van over de hele wereld komen, zelfs uit de meest afgelegen hoeken.

Een interessant feit waar we nieuwsgierig naar zijn, is hoeveel tijd de ambachtslieden van Coverbee hadden gekost om zo'n stuk te vervaardigen, gezien het verbijsterende aantal stenen dat het heeft. Peter van Soldt stelt: "We zijn hier een beetje gek, maar alleen dankzij deze instelling kunnen we briljante producten ontwerpen. De geschiedenis heeft bewezen dat hoe extravaganter en gekker het product is, hoe waarschijnlijker het is dat er iemand zal zijn die het waardeert en het wil kopen. Trouwens... accessoires zijn altijd populair geweest in alle culturen en leeftijden, net als fijne sieraden.Dit maakt ons nieuwe Diamond Laptophoesontwerp een must-have voor verzamelaars."

Er is geen betere manier om het doel ervan te beschrijven dan de manier waarop Peter van Soldt het bewees.

Misschien zal zoiets in de toekomst een verhoogde waarde hebben, waardoor het behoorlijk winstgevend is. De manier waarop we het echt zien, wordt eigenlijk gebruikt door een beroemde rapper, hiphopper of verzamelaar.