Diamanten laptophoes van $11 miljoen van Coverbee

Coverbee, een Duits designermerk, heeft onlangs de duurste laptophoes ter wereld gepresenteerd. Het spectaculaire item is versierd met maar liefst 8.800 diamanten, individueel geselecteerd, vervaardigd en gemonteerd, wat de prijs op €11 miljoen brengt. Hoewel verzamelaars en liefhebbers het item waarderen, vinden dierenliefhebbers het gebruik van Siberisch sabelbont voor de opening van de laptophoes buitengewoon ongepast. Bovendien moet er veel geld in de beveiliging van het item worden gestoken, omdat het een geweldige dievenvanger is.

Een ander interessant aspect van de fabricage is dat de diamanten afkomstig zijn uit alle delen van de wereld, zelfs uit de meest afgelegen hoeken. Het is niet bekend hoe lang het duurde voordat de ambachtslieden van Coverbee het item hebben vervaardigd, gezien het verbijsterende aantal stenen dat het heeft.

Peter van Soldt, de maker van de laptophoes, verklaart dat het ontwerp alleen kon worden gemaakt dankzij de "gekke" instelling van het merk. Hij zegt dat extravagante en gekke producten vaak gewaardeerd worden door een specifieke groep mensen en dat accessoires altijd populair zijn geweest in alle culturen en leeftijden. Het Diamond Laptophoesontwerp is dus een must-have voor verzamelaars en liefhebbers van fijne sieraden.

Hoewel de meeste mensen waarschijnlijk nooit zullen overwegen om zo'n astronomisch bedrag uit te geven aan een laptophoes, blijft het Diamond Laptophoesontwerp van Coverbee een opvallend en uniek kunstwerk. De ambachtelijke productie, de zeldzame materialen en de complexe constructie maken het tot een waardevol en intrigerend stuk. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in verzamelen of investeren in exclusieve items, kan het Diamond Laptophoesontwerp van Coverbee een interessante optie zijn.

Over Coverbee

Coverbee is een Duits designermerk dat zich specialiseert in het ontwerpen van luxe laptophoezen en andere accessoires. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd voor innovatieve ontwerpen en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals leer en exotische huiden. Het merk heeft ook een sterke focus op vakmanschap en handgemaakte producten. Coverbee werd opgericht in 2008 en heeft sindsdien een wereldwijde aanwezigheid opgebouwd met klanten in Europa, Azië en Noord-Amerika.

Coverbee heeft een scala aan laptophoezen, van meer betaalbare opties tot high-end designer stukken, waaronder gepersonaliseerde hoesjes met initialen of een bedrijfslogo. Het bedrijf biedt ook een reparatieservice voor zijn producten en een op maat gemaakte service waar klanten hun eigen ontwerp kunnen maken.

Het merk is ook bekend om zijn samenwerkingen met beroemde ontwerpers en kunstenaars, zoals de eerder genoemde samenwerking met Peter van Soldt voor de duurste laptophoes ter wereld. Andere samenwerkingen zijn onder meer een collectie met mode-illustrator Mustafa Soydan en een serie met graffiti-kunstenaar Thierry Noir.

Naast de productie van luxe accessoires, is Coverbee ook toegewijd aan duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Het bedrijf maakt gebruik van eco-vriendelijke en duurzame materialen en ondersteunt goede doelen die zich inzetten voor de bescherming van bedreigde diersoorten.

Met zijn focus op vakmanschap, innovatie en duurzaamheid, blijft Coverbee een belangrijke speler op de markt van luxe accessoires en laptophoezen.

Bezoek Website