Boeing 777-wiel vormt basis voor verbluffende salontafel - Fallen Furniture's creatieve stuk

Fallen Furniture, een Brits bedrijf, heeft de ultieme salontafel voor autoliefhebbers ontworpen. Deze keer is het echter niet alleen een kwestie van de wielen van een auto, maar van een authentiek handgepolijst vliegtuigwiel van een Boeing 777. Het eindresultaat is een verbluffend kunstwerk dat de grenzen van creativiteit verlegt.

De salontafel is een eenmalig product dat meer dan 150 uur kostte om te voltooien, waarbij het grootste deel van de tijd werd besteed aan het polijsten en afwerken van het wiel. Het glazen tafelblad bovenop het wiel zorgt ervoor dat het wiel nog meer opvalt en vanuit elke hoek te bewonderen is.

Het wiel is handgepolijst om het een onberispelijk uiterlijk te geven. Het is ook voorzien van originele remklauwen en een remblok, waardoor het echt een stuk van het vliegtuig is. De salontafel is niet alleen indrukwekkend in grootte, maar meet ook 120 cm in diameter.

De salontafel is momenteel niet te koop, maar het bedrijf nodigt potentiële kopers uit om contact met hen op te nemen voor een offerte. Het is duidelijk dat dit een uniek, op maat gemaakt en prijzig stuk is, maar het is ook een waardevol kunstwerk dat zeker de aandacht van elke gast zal trekken.

De tafel is gemaakt van een handgepolijst Boeing 777-vliegtuigwiel met een transparant glazen tafelblad erbovenop. Het wiel is zorgvuldig gepolijst om het er glanzend en stijlvol uit te laten zien. Het transparante glazen tafelblad versterkt de schoonheid van het wiel en stelt iedereen in staat om elk detail van deze gepolijste schoonheid te bewonderen vanuit elke hoek.

Fallen Furniture, het bedrijf dat deze tafel ontwierp, heeft meer dan 150 uur besteed aan het maken van dit unieke stuk. De tafel is momenteel een eenmalig product en is een echt kunstwerk.

Hoewel de prijs niet bekend is, kan men contact opnemen met Fallen Furniture voor een offerte. Het is zeker een statement piece en een must-have voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar iets unieks en stijlvols om hun woonruimte te accentueren.

  • Het vliegtuigwiel is handgepolijst en gepolijst tot in perfectie.
  • Het vliegtuigwiel wordt geleverd met een transparant glazen tafelblad om het wiel te beschermen en de schoonheid ervan te benadrukken.
  • De salontafel is een eenmalig product van Fallen Furniture en kan op maat worden gemaakt voor de klant.