Mulliner helpt je op weg met de Bentley Bentayga Fly Fishing

De Bentley Bentayga Fly Fishing van Mulliner is luxe ontworpen voor vissers die ook van het goede leven houden. Het model is uitgerust met speciale buizen die plaats bieden aan vier verschillende hengels. De buizen zijn bekleed met zadelleer en hebben mooie Linnen kruisstiksels. Ook zijn er schepnetten opgeborgen in bijpassende leren tassen, en deze zijn te vinden in een op maat gemaakte, met tapijt afgezette harde zak in de kofferbak.

De Bentayga Fly Fishing van Mulliner heeft drie afneembare vormen: een master-tacklestation, een verfrissingkoffer en een waterdichte kofferbak voor wader-opslag. Als je wat meer ruimte nodig hebt, kun je deze eenheden gemakkelijk uit de kofferbak van de SUV verwijderen.

Om ervoor te zorgen dat alle uitrusting veilig en droog blijft, is er een handgemaakte houten kofferbak om steltlopers en laarzen op te bergen. De kofferbak is bekleed met zadelleer en heeft een waterdichte omgeving, terwijl de koffervloer ook waterdicht is. Beschermhoezen voor de achterbank worden ook aangeboden, met een elektronische ontvochtiger om alles fris en droog te houden.

Bovendien heeft de Bentayga Fly Fishing van Mulliner Welcome Lights ingebouwd in de onderkant van de deuren om de Bentley- en Mulliner-logo's op de grond te projecteren.

Als kers op de taart biedt Bentley op maat gemaakte oplossingen voor vissers die de perfecte auto willen voor hun avontuurlijke levensstijl. De Bentayga Fly Fishing van Mulliner is een unieke en luxueuze auto voor vissers die graag stijlvol willen genieten van hun favoriete hobby.

Bentley heeft ook een aantal unieke technische functies in de Bentayga Fly Fishing van Mulliner opgenomen, waaronder het Bentley-infotainmentsysteem dat de bestuurder toegang biedt tot een reeks functies die specifiek zijn ontworpen voor vissers, zoals informatie over de locatie van visplekken, weersvoorspellingen en getijden. De auto is ook uitgerust met een luchtveringssysteem dat automatisch kan worden verhoogd en verlaagd om de ideale hoogte te bieden voor het vissen in ondiep water.

De Bentley Bentayga Fly Fishing van Mulliner is een van de vele op maat gemaakte creaties die door Mulliner worden aangeboden. Mulliner is de afdeling van Bentley die zich toelegt op het leveren van op maat gemaakte auto's aan klanten die op zoek zijn naar iets unieks en persoonlijks. Andere opvallende creaties van Mulliner zijn onder meer de Bacalar, een 12-cilinder cabriolet met een ongelooflijk luxe interieur, en de Continental GT Convertible Number 1 Edition, die ter ere van Bentley's 100-jarig jubileum is uitgebracht.

De Bentley Bentayga Fly Fishing van Mulliner is zeker een indrukwekkende creatie die de aandacht trekt van vissers en autoliefhebbers over de hele wereld. Met zijn op maat gemaakte oplossingen en technische functies is het een perfecte combinatie van stijl, luxe en functionaliteit. Het is de ultieme auto voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke ervaring tijdens hun visreis.

Bezoek Website