Mulliner helpt je op weg met de Bentley Bentayga Fly Fishing

Vliegvissen is niet langer slechts een sport of hobby, maar een verfijnde levensstijl voor zij die de combinatie van natuur, rust en techniek waarderen. En wat kan deze nobele bezigheid beter aanvullen dan een auto die met net zoveel precisie en oog voor detail is ontworpen als de vliegvisuitrusting zelf? De Bentley Bentayga Fly Fishing van Mulliner is de belichaming van zo n voertuig, een glanzend voorbeeld van luxe die naadloos aansluit bij de passie van de vliegvisser.

Mulliner heeft bij het ontwerpen van de Bentayga Fly Fishing gedacht aan werkelijk alles. Van de buizen gefinisht in het fijnste zadelleer die ruimte bieden aan vier hengels tot aan de met tapijt beklede solide tas in de kofferbak waarin de schepnetten in hun eigen leren tassen worden bewaard. De aandacht voor detail en functionaliteit spreekt uit elke hoek van dit voertuig, waardoor het hart van iedere visliefhebber sneller gaat kloppen.

Het interieur van de Bentayga Fly Fishing doet niet onder voor de indrukwekkende buitenkant. Het master-tacklestation, de verfrissingkoffer en de waterdichte bagageruimte voor waders zijn allemaal afneembaar. Dit slimme ontwerp maakt het mogelijk om je uitrusting netjes en overzichtelijk te bewaren zonder aan flexibiliteit in te leveren. Als het tijd is om de horizon te verbreden en een nieuwe visplek te verkennen, kan de inhoud van de kofferbak eenvoudigweg worden aangepast en geoptimaliseerd.

Het zou natuurlijk geen echte Mulliner-creatie zijn zonder de nodige beschouwing voor de grillen van Moeder Natuur. Vocht kan een aanslag plegen op de conditie van je uitrusting, maar ook daar heeft Mulliner aan gedacht. Een houten kofferbak, speciaal ontworpen om waterdicht te zijn, beschermt je steltlopers en laarzen tegen elk type weer. Mocht er onverhoopt toch vocht in de cabine komen, dan staan er beschermhoezen voor de achterbank klaar, samen met een elektronische ontvochtiger om de binnenruimte weer snel droog en fris te krijgen.

Maar de Bentayga Fly Fishing is niet alleen praktisch. Zodra je nadert, verwelkomt de auto je met een bijzonder theater: de Welcome Lights onder de deuren projecteren de Bentley- en Mulliner-logo'sop de grond. Het is een subtiele hint naar de exclusiviteit van dit voertuig, een speels element dat bijdraagt aan de gehele ervaring.

Wat technologie betreft, biedt de Bentayga Fly Fishing specifieke functies die de visser ten goede komen. Zo helpt het Bentley’s infotainmentsysteem met het vinden van de beste visplekken, door gedetailleerde kaarten en up-to-date weersvoorspellingen en getijdeninformatie te leveren. Gecombineerd met het aanpasbare luchtveringssysteem, dat inspeelt op de verschillende terreinen en omstandigheden, verzekert dit voertuig de eigenaar van een optimale viservaring.

Mulliner staat bekend om het realiseren van dromen op wielen, en de Bentayga Fly Fishing is daar geen uitzondering op. Net zoals andere projecten, zoals de Bacalar en de Continental GT Convertible Number 1 Edition, is deze auto tot in de kleinste details afgestemd op de wensen van de klant. Deze SUV is niet zomaar een auto; het is een statement van klasse, comfort en ongeëvenaarde exclusiviteit.

In de wereld van vliegvissen is de Bentley Bentayga Fly Fishing meer dan een middel om van A naar B te komen. Het is een partner in avontuur, een symbool van een verfijnde smaak die comfort en stijl met elkaar verweeft. Voor degenen die zich deze auto kunnen veroorloven, is het de ultieme manier om hun liefde voor vliegvissen en luxe voertuigen samen te brengen. Met de Bentayga Fly Fishing als reisgezel zijn avonturen gegarandeerd bijzonder en onvergetelijk. Mulliner heeft met deze creatie de lat onmiskenbaar hoger gelegd op het kruispunt van ambitie, hobby en luxe.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website