Mulliner helpt je op weg met de Bentley Bentayga Fly Fishing

Mulliner helpt je op weg met de Bentley Bentayga Fly Fishing

We weten niet zeker wat voor soort uitrusting je nodig hebt voor een geslaagde dag vissen op de rivier, maar ik betwijfel of iemand erover zou denken om een luxe Bentley Bentayga mee te nemen voor deze leuke reis en mogelijk voor een unieke ervaring.

Desalniettemin is de Bentley Bentayga Fly Fishing van Mulliner de perfecte auto voor de klus, omdat hij vier verschillende hengels kan opbergen in speciale buizen afgezet met zadelleer, met mooie Linnen kruisstiksels, aan de onderkant van de pakketplank.

Bovendien zijn een paar schepnetten in bijpassende leren tassen te vinden in een op maat gemaakte, met tapijt afgezette harde zak in de kofferbak. En als u iets nog persoonlijker wilt, is Bentley meer dan bereid om op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen die passen bij uw avontuurlijke levensstijl.

De Bentayga Fly Fishing van Mulliner wordt geleverd met drie prachtige vormen: een master-tacklestation, een verfrissingkoffer en een waterdichte kofferbak voor wader-opslag, en alle drie de eenheden kunnen uit de kofferbak van de SUV worden verwijderd, als je wat ruimte nodig hebt voor je bagage of je diepe plughengels.

In de tussentijd worden steltlopers en laarzen handig opgeborgen in een handgemaakte houten kofferbak, die is gewikkeld in zadelleer, in een waterdichte omgeving. De koffervloer is ook waterdicht en er worden ook beschermhoezen voor de achterbank aangeboden, met een elektronische ontvochtiger die ervoor zorgt dat alles fris en droog blijft.

Mulliner heeft deze speciale Bentayga uitgerust met Welcome Lights, ingebouwd in de onderkant van de deuren om de Bentley- en Mulliner-logo's op de grond te projecteren.