Introductie van een nieuwe Exquisite Collection van MAYBACH - ICONS OF LUXURY

Mercedes-Benz en zijn licentiepartner, MAYBACH - ICONS OF LUXURY, hebben een nieuwe reeks op maat gemaakte accessoires onthuld, geïnspireerd op de unieke stijl van Mercedes-Maybach.
De items uit deze nieuwe collectie zijn prachtig met de hand gemaakt van prachtig leer, met behulp van traditionele, plantaardige looi- en verfprocessen om een verleidelijke uitstraling van natuurlijke elegantie te krijgen. Het assortiment bestaat uit stijlvolle dameshandtassen, reis- en businesstassen voor heren en stoere rugzakken, plus chique zonnebrillen voor heren, brillen en kleding, en een paar mooie producten voor een smaakvol huis. Als het op tassen aankomt, is THE WEEKENDER I misschien wel onze favoriet, omdat het plaats biedt aan bijna alles wat je nodig hebt voor een paar dagen weg, met een ruim hoofdvak en een apart vak met ritssluiting aan de buitenkant en een prachtig binnenvak.

Ondertussen, DE ADVISEUR Ik ben misschien die laptop- en documententas die je altijd al wilde hebben - gemaakt van prachtige rundleer en palladium-gecoate fittingen. Deze elegante zakelijke tas wordt geleverd met een gevoerd laptopvak, aangevuld met binnenvakken voor kabels, accessoires en persoonlijke spullen, een ruim documentvak en een buitenvak met ritssluiting voor snelle toegang tot andere items. Als u onderweg bent, is THE EXCURSION I de ideale zakelijke rugzak en de SLIM I aktetas is ook perfect voor uw zakenreizen, beide gemaakt van hetzelfde leer dat wordt gebruikt op MAYBACH stoelbekleding.

Voor de dames heeft MAYBACH - ICONS OF LUXURY drie mooie stijlen: THE EVE I is een modieuze handtas met nappaleer voering en een elegante matrix van perforaties in ivoor, THE BLOSSOM I is een klassieke tas opnieuw uitgevonden met leren kwastjes op de sluitriem en functionele interieurkenmerken, terwijl THE POSY I is de kleinste optie, een vrouwelijke handtas die ook van nappaleer is gemaakt en voorzien is van een discrete bloemenopdruk en een klein decoratief kwastje. De collectie bevat ook verschillende zonnebrillen en corrigerende brillen van MAYBACH Eyewear, tot in de perfectie vervaardigd met behulp van premium materialen en met topvakmanschap en een tijdloos ontwerp.

Deze monturen combineren fijn hout, natuurlijk hoorn of acetaat om een elegante MAYBACH-look te krijgen. Het MAYBACH - ICONS OF LUXURY kledingassortiment wordt ook geleverd met een paar nieuwe poloshorts met korte mouwen voor zowel mannen als vrouwen, een superzachte kasjmier sjaal genaamd THE SOLACE I, THE GENIUS II manchetknopen en een stijlvol jasje voor dames genaamd THE STROLL II.

Last but not least biedt deze collectie ook enkele hoogwaardige items voor in huis. Met prachtige ontwerpen en gemaakt van alleen fijne materialen, zijn de handgemaakte mobiele barunit, de verzilverde MAYBACH champagnefluiten of de THE EMBRACE I-deken die details die uw dagen een stuk beter kunnen maken.

Overzicht:

 • Stijlvolle dameshandtassen: deze tassen zijn ontworpen voor vrouwen en zijn handgemaakt van prachtig leer met traditionele, plantaardige looi- en verfprocessen. Er zijn drie verschillende stijlen: THE EVE I, THE BLOSSOM I en THE POSY I. Ze hebben elk hun eigen unieke kenmerken en zijn perfect voor dagelijks gebruik of voor een avondje uit.

 • Reis- en businesstassen voor heren: deze tassen zijn ontworpen voor mannen en zijn perfect voor zakelijke reizen of dagelijks gebruik. DE ADVISEUR I is een elegante zakelijke tas met een gevoerd laptopvak en binnenvakken voor kabels, accessoires en persoonlijke spullen. SLIM I is een aktetas die ook perfect is voor zakenreizen. Beide zijn gemaakt van hetzelfde leer dat wordt gebruikt op MAYBACH stoelbekleding.

 • Rugzakken voor heren: THE EXCURSION I is de ideale zakelijke rugzak voor mannen. Het is gemaakt van prachtig leer en heeft genoeg ruimte om al uw spullen op te bergen.

 • Zonnebrillen voor heren: MAYBACH Eyewear biedt verschillende hoogwaardige zonnebrillen voor mannen, perfect voor een dagje uit in de zon. De monturen zijn vervaardigd met behulp van premium materialen en met topvakmanschap en hebben een tijdloos ontwerp.

 • Brillen voor heren: corrigerende brillen van MAYBACH Eyewear zijn ook beschikbaar voor mannen. De monturen zijn gemaakt van fijn hout, natuurlijk hoorn of acetaat om een elegante MAYBACH-look te krijgen.

 • Kleding: MAYBACH - ICONS OF LUXURY heeft een paar nieuwe poloshorts met korte mouwen voor zowel mannen als vrouwen, perfect voor een dagje uit in de zon. Daarnaast is er ook een stijlvol jasje voor dames genaamd THE STROLL II.

 • Producten voor een smaakvol huis: deze collectie bevat een aantal hoogwaardige items voor in huis. Er is een handgemaakte mobiele barunit, verzilverde MAYBACH champagnefluiten en THE EMBRACE I-deken. Deze items zijn gemaakt van alleen fijne materialen en hebben prachtige ontwerpen.

 • Stijlvolle dameshandtassen: Dit assortiment omvat drie mooie stijlen: THE EVE I, THE BLOSSOM I en THE POSY I. THE EVE I is een modieuze handtas met nappaleer voering en een elegante matrix van perforaties in ivoor. THE BLOSSOM I is een klassieke tas opnieuw uitgevonden met leren kwastjes op de sluitriem en functionele interieurkenmerken. THE POSY I is de kleinste optie, een vrouwelijke handtas die ook van nappaleer is gemaakt en voorzien is van een discrete bloemenopdruk en een klein decoratief kwastje.

 • Reis- en businesstassen voor heren: Dit assortiment omvat DE ADVISEUR I, een elegante zakelijke tas gemaakt van prachtige rundleer en palladium-gecoate fittingen. De tas wordt geleverd met een gevoerd laptopvak, aangevuld met binnenvakken voor kabels, accessoires en persoonlijke spullen, een ruim documentvak en een buitenvak met ritssluiting voor snelle toegang tot andere items. Andere opties zijn THE WEEKENDER I, die plaats biedt aan bijna alles wat je nodig hebt voor een paar dagen weg, met een ruim hoofdvak en een apart vak met ritssluiting aan de buitenkant en een prachtig binnenvak, en de SLIM I aktetas, perfect voor zakenreizen, gemaakt van hetzelfde leer dat wordt gebruikt op MAYBACH stoelbekleding.

 • Rugzakken voor heren: Dit assortiment omvat THE EXCURSION I, de ideale zakelijke rugzak, en stoere rugzakken.

 • Zonnebrillen en brillen voor heren: Dit assortiment omvat chique zonnebrillen en corrigerende brillen van MAYBACH Eyewear, tot in de perfectie vervaardigd met behulp van premium materialen en met topvakmanschap en een tijdloos ontwerp.

 • Kleding: Dit assortiment omvat poloshorts met korte mouwen voor zowel mannen als vrouwen, een superzachte kasjmier sjaal genaamd THE SOLACE I, THE GENIUS II manchetknopen en een stijlvol jasje voor dames genaamd THE STROLL II.

 • Producten voor een smaakvol huis: Dit assortiment omvat een handgemaakte mobiele barunit, verzilverde MAYBACH champagnefluiten en de THE EMBRACE I-deken, met prachtige ontwerpen en gemaakt van alleen fijne materialen.

Deze items zijn allemaal onderdeel van de nieuwe op maat gemaakte accessoirecollectie van Mercedes-Benz en zijn licentiepartner, MAYBACH - ICONS OF LUXURY, geïnspireerd op de unieke stijl van Mercedes-Maybach. De items zijn handgemaakt van prachtig leer met behulp van traditionele, plantaardige looi- en verfprocessen om een verleidelijke uitstraling van natuurlijke elegantie te krijgen. Het assortiment omvat tassen, brillen, kleding, accessoires voor thuis en meer.

Als luxe-merk staat Maybach Luxury bekend om hun hoogwaardige kwaliteitsnormen en vakmanschap, en ze richten zich op het bieden van exclusieve en gepersonaliseerde producten en diensten voor de meest veeleisende klanten. Hun assortiment van producten en diensten kan daarom sterk variëren afhankelijk van de beschikbaarheid, de vraag en de trends van de markt.

Over het algemeen kan het assortiment van Maybach Luxury het volgende omvatten:

 • Luxe-auto's: Maybach S-Klasse, Mercedes-Maybach SUV, etc.
 • Yachten en jachten: Maybach Yachten, waarvan de productie nog in ontwikkeling is.
 • Meubels: een assortiment van hoogwaardige en gepersonaliseerde banken, fauteuils, tafels, stoelen, etc., met een exclusief design en afwerking.
 • Interieur accessoires: Een breed scala aan accessoires voor het interieur, waaronder exclusieve verlichting, wandkunst, vazen, sculpturen en andere decoratieve elementen.
 • Bagage en reisaccessoires: een collectie luxe koffers, tassen, portefeuilles, sleutelhangers en andere reisaccessoires, met gepersonaliseerde afwerkingen en designs.
 • Horloges: een assortiment van hoogwaardige en exclusieve horloges, met automatische bewegingen, hoogwaardige materialen en exclusieve designs.
 • Sieraden: een collectie van luxe sieraden, waaronder ringen, armbanden, kettingen en oorbellen, met exclusieve en gepersonaliseerde designs en afwerkingen.
 • Parfums: een assortiment van exclusieve en hoogwaardige parfums, met een unieke en gepersonaliseerde geur.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website