Special Edition BeoPlay H6-hoofdtelefoon van Bang & Olufsen

Bang & Olufsen, de Deense fabrikant van high-end audioapparatuur, heeft aangekondigd dat ze een beperkte uitgave van hun BeoPlay H6-hoofdtelefoon gaan uitbrengen. Dit stijlvolle geluidsgadget is verkrijgbaar in drie unieke kleurencombinaties, geïnspireerd op de bruisende stedelijke energie van drie wereldsteden: New York, Londen en Parijs.

Deze limited edition kleuren, getiteld Bronzed Hazel, Blue Stone en Graphite Blush, zijn ontworpen door de gerenommeerde Jakob Wagner. Elke kleurencombinatie combineert glanzende metallic kleuren op de oorschelpen met zachtere tonen op de hoofdband, wat resulteert in een unieke en stijlvolle esthetiek.

Wat comfort betreft, is de BeoPlay H6-hoofdtelefoon een voorbeeld van luxueuze uitmuntendheid. De hoofdtelefoon is prachtig vormgegeven en verpakt in fijne lijn. De oorkussens zijn bekleed met lamsleer en zijn voorzien van geheugenschuim inserts, wat zorgt voor maximaal comfort tijdens langdurig gebruik.

Qua audio levert de BeoPlay H6-hoofdtelefoon uitstekende prestaties. De hoofdtelefoon heeft dezelfde afmetingen als de standaardmodellen - 197 mm x 194 mm x 40 mm - en wordt aangedreven door 400 mm drivers die zorgen voor heldere middentonen en gebalanceerde hoge tonen. Dit garandeert een top audiokwaliteit, wat vanzelfsprekend is bij een merk als Bang & Olufsen.

De prijs voor deze limited edition BeoPlay H6-hoofdtelefoon bedraagt €399. Dit maakt deze hoofdtelefoon een waardevolle toevoeging aan de collectie van elke audiofiel, en een perfect eerbetoon aan de geest en energie van New York, Londen en Parijs. Deze limited edition release onderstreept eens te meer de reputatie van Bang & Olufsen als een van de wereldleiders in de productie van high-end audioapparatuur.

  • BeoPlay H6 Bronzed Hazel: Deze uitvoering van de BeoPlay H6-hoofdtelefoon toont een verbluffende combinatie van bronzen metallic tinten op de oorschelpen, die mooi contrasteren met de hazelnootkleurige hoofdband. Het resultaat is een elegant en verfijnd design dat de bruisende energie van New York weerspiegelt, een stad bekend om haar diversiteit en dynamiek.

  • BeoPlay H6 Blue Stone: Dit model is geïnspireerd op het culturele hart van Londen. Het combineert de tinten van glanzend blauw metallic op de oorschelpen met de grijsachtige tonen van steen op de hoofdband, wat een klassiek maar toch modern gevoel creëert dat de artistieke geest van de stad belichaamt.

  • BeoPlay H6 Graphite Blush: Deze variant van de BeoPlay H6-hoofdtelefoon is een eerbetoon aan de verfijning en elegantie van Parijs. De oorschelpen in grafietgrijs metallic contrasteren prachtig met de zachtroze tonen van de hoofdband, waardoor een ontwerp ontstaat dat de romantische charme van de Franse hoofdstad weerspiegelt.


Over Bang & Olufsen

Bang & Olufsen is een gerenommeerd Deens bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige audioapparatuur, waaronder luidsprekers, geluidssystemen, televisies en hoofdtelefoons. Het bedrijf werd opgericht in 1925 door Peter Bang en Svend Olufsen, twee innovatieve ingenieurs met een passie voor geluidskwaliteit en design. Hun visie en toewijding aan excellentie legden de basis voor het wereldwijde succes van het merk.

Het merk onderscheidt zich door zijn kenmerkende Scandinavische ontwerpesthetiek, die eenvoud, functionaliteit en elegantie combineert. Elk Bang & Olufsen-product is ontworpen met aandacht voor detail en is vervaardigd met hoogwaardige materialen om een superieure geluidskwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Het bedrijf combineert ook traditioneel vakmanschap met geavanceerde technologie om innovatieve en gebruiksvriendelijke apparatuur te produceren.

Een ander kenmerk van Bang & Olufsen is hun toewijding aan duurzaamheid. Ze streven ernaar om producten te creëren die lang meegaan en niet snel verouderd raken. Ze maken gebruik van milieuvriendelijke materialen en processen om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Bang & Olufsen staat ook bekend om hun samenwerking met toonaangevende ontwerpers en kunstenaars, wat heeft geleid tot unieke en innovatieve producten die de grenzen van geluid en design verleggen. Hun producten zijn niet alleen technologische hoogstandjes, maar ook kunstwerken die elke woonruimte verrijken.

Bang & Olufsen staat voor compromisloze kwaliteit, innovatief design en superieur geluid, waardoor ze tot een van de meest gerespecteerde merken in de audio-industrie behoren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...