Naomi Campbell te zien met Golden Beats koptelefoon

Wat hebben Beats by Dre en Naomi Campbell te maken met de FIFA World Cup 2014, die onlangs in Brazilië is afgesloten? Een paar weken geleden zouden we „niets” hebben gezegd, maar aangezien Duitsland de prestigieuze wedstrijd heeft gewonnen, besloot de Amerikaanse fabrikant van audioapparatuur de historische overwinning te vieren door een serie van 24 Beats-koptelefoons te maken voor het winnende team en de manager. Zoals je zou verwachten, is dit niet je gewone koptelefoon, exclusief en duur als producten met het Beats-logo. De leden van het WK-winnende team krijgen een unieke Beats Pro-koptelefoon gedoopt in 24-karaats goud! Om de collectie nog aantrekkelijker te maken, heeft Beats supermodel Naomi Campbell en de wereldberoemde modefotograaf Rankin ingeschakeld, die meewerkten aan een fotoshoot met het geweldige stuk.
Beats by Dre is op geen enkele officiële manier gekoppeld aan FIFA of het Duitse nationale team, maar het kan zeker geen kwaad om je naam naast de WK-winnaars bekend te maken. En de spelers zelf vinden het niet erg om wat meer goud mee naar huis te nemen dat bij hun medailles past.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...