Brikk en Falcon onthullen aangepaste vergulde versies van iPhone 6

De aankomende lancering van de iPhone 6 heeft de wereld in zijn greep, en naast het standaardmodel hebben luxemerken zoals Brikk en Falcon al aangekondigd dat ze exclusieve vergulde versies van het nieuwe apparaat zullen produceren. Deze op maat gemaakte smartphones zijn bedoeld voor degenen die op zoek zijn naar ultieme luxe en stijl.

Falcon'sdeelname aan de actie omvat twee speciale collecties: Bespoke en SuperNova. Deze collecties bieden een verbazingwekkend aantal variaties van de iPhone 6, die beschikbaar zijn in kostbare materialen zoals platina, geelgoud en roségoud. Elk toestel wordt met de hand vervaardigd en wordt verfraaid met schitterende edelstenen, waaronder diamanten, robijnen, saffieren en smaragden.

De prijzen voor deze unieke kunstwerken zijn even indrukwekkend als de smartphones zelf. De prijzen beginnen bij een stevige €1.65 miljoen en kunnen oplopen tot een verbazingwekkende €48,5 miljoen. Deze buitengewone bedragen hebben zelfs het vorige record voor 'swerelds duurste smartphone verpletterd.

Deze aangepaste vergulde versies van de iPhone 6 zijn een echt symbool van luxe en exclusiviteit. Ze zijn bedoeld voor degenen die willen pronken met hun rijkdom en een statement willen maken met hun mobiele apparaat. Met de combinatie van hoogwaardige materialen, vakmanschap en zeldzame edelstenen zijn deze smartphones een verzamelaarsitem voor de elite.

Hoewel de prijzen voor deze op maat gemaakte iPhones ongekend hoog zijn, zullen ze ongetwijfeld de aandacht trekken van verzamelaars en liefhebbers van luxe. Ze vertegenwoordigen de absolute top van technologie en extravagantie, en bieden een exclusieve ervaring die verder gaat dan de standaard smartphone.

 • Bespoke Collection:

  • Platinum Edition: Dit exclusieve model van de Bespoke Collection is verguld met platina, waardoor het een sublieme uitstraling heeft. Het is versierd met een combinatie van diamanten en saffieren, wat een luxueuze en tijdloze esthetiek creëert.
  • Gold Edition: Het Gold Edition-model is verguld met geelgoud, waardoor het een klassieke en elegante uitstraling heeft. Het is gedecoreerd met diamanten en robijnen, waardoor het een opvallende en glamoureuze uitstraling krijgt.
  • Rose Gold Edition: Dit model uit de Bespoke Collection heeft een vergulde roségouden afwerking, waardoor het een zachte en romantische uitstraling heeft. Het is verfraaid met diamanten en smaragden, wat een verfijnde en betoverende esthetiek creëert.
 • SuperNova Collection:

  • Platinum Edition: Het Platinum Edition-model uit de SuperNova Collection is verguld met platina en biedt een verfijnde en minimalistische esthetiek. Het is versierd met subtiele diamanten, waardoor het een ingetogen luxe uitstraling heeft.
  • Gold Edition: Dit model uit de SuperNova Collection heeft een vergulde geelgouden afwerking en straalt een tijdloze elegantie uit. Het is verfraaid met prachtige diamanten, waardoor het een schitterende en stijlvolle uitstraling krijgt.
  • Rose Gold Edition: Het Rose Gold Edition-model uit de SuperNova Collection heeft een vergulde roségouden afwerking en biedt een romantische en betoverende esthetiek. Het is versierd met schitterende diamanten, waardoor het een weelderige en verfijnde uitstraling heeft.


Brikk

Brikk is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van luxueuze en aangepaste elektronica. Ze staan bekend om hun exclusieve en opvallende ontwerpen, waarbij ze kostbare materialen en edelstenen gebruiken om een ongeëvenaarde luxe-ervaring te bieden. Naast de iPhone 6 biedt Brikk ook aangepaste versies van andere mobiele apparaten en accessoires, zoals smartwatches en koptelefoons.

Falcon

Falcon is een toonaangevend bedrijf dat zich toelegt op het produceren van hoogwaardige, op maat gemaakte elektronica. Ze staan bekend om hun verfijnde vakmanschap en oog voor detail. Falcon'sdeelname aan de aangepaste iPhone 6-actie omvat verschillende collecties, zoals Bespoke en SuperNova. Deze collecties bieden een uitgebreid scala aan keuzes met verschillende vergulde afwerkingen, edelstenen en esthetische details.

Zowel Brikk als Falcon hebben een sterke reputatie opgebouwd in de luxemarkt van op maat gemaakte elektronica. Ze richten zich op klanten die op zoek zijn naar exclusiviteit, luxe en het ultieme in technologische verfijning. Met hun aangepaste versies van de iPhone 6 bieden ze een unieke en gepersonaliseerde ervaring voor diegenen die op zoek zijn naar een opvallende en individuele stijluitdrukking.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.