Justin Bieber betaalt 1,1 miljoen euro en mag zichzelf lid noemen van BAYC

Justin Bieber, de beroemde Canadese zanger, heeft meer dan 1 miljoen dollar betaald voor het bezit van een afbeelding uit de collectie 'Bored Ape Yacht Club' (BAYC). Beleggen in virtuoze kunst is een hype te noemen op het gebied van beroemde sterren. Het zijn echter niet de meest duurzame NFT s, zoals ze worden genoemd. Ze zijn de pioniers van digitale kunst en overtreffen zelfs de recordbrekende output van een grote artiest als David Hockney.

De Bored Apes Yacht Club omvat een collectie van 10.000 NFT'smet unieke afbeeldingen van apen met bepaalde gelaatsuitdrukkingen en/of in verschillende outfits. Bieber haalde een zogenoemde 'aap-avatar' binnen. De BAYC is bekend en druk bezocht onder YouTubers en beroemdheden. Eminem, Post Malone, Neymar, Jimmy Fallon en Paris Hilton, die allemaal uit de Verenigde Staten komen, zijn allemaal onderworpen aan een geheime operatie. Die lijst daarentegen staat er vol mee.

Bovendien blijven de apen buitengewoon geschikt als avatars op sociale mediaplatforms waar ze hun zaken doen. BAYC is een verzameling van 10.000 Bored Ape NFT's- unieke digitale verzamelobjecten die leven op de Ethereum-blockchain. Je Bored Ape doet ook dienst als je Yacht Club-lidmaatschapskaart en geeft toegang tot voordelen die alleen voor leden gelden, waarvan de eerste toegang is tot THE BADROOM, een collaboratief graffitibord. T

oekomstige gebieden en voordelen kunnen door de community worden ontgrendeld door middel van roadmap-activering. Elke Bored Ape is uniek en wordt programmatisch gegenereerd op basis van meer dan 170 mogelijke eigenschappen, waaronder uitdrukking, hoofddeksels, kleding en meer. Alle apen zijn dope, maar sommige zijn zeldzamer dan andere. De apen worden opgeslagen als ERC-721-tokens op de Ethereum-blockchain en gehost op IPFS.

Een aap kopen kost op vandaag zo een 0,08 ETH. Om toegang te krijgen tot gebieden die alleen toegankelijk zijn voor leden, zoals THE BADROOM, moeten Apeholders zijn aangemeld bij hun Metamask-portemonnee.

Bored Ape NFT

De Bored Ape NFT'szijn digitale verzamelobjecten die leven op de Ethereum-blockchain en worden uitgegeven door de Bored Ape Yacht Club (BAYC). Elke NFT bevat een unieke afbeelding van een aap met verschillende eigenschappen, waaronder uitdrukking, hoofddeksels, kleding en meer. Er zijn in totaal 10.000 Bored Ape NFT'sbeschikbaar en elke NFT is uniek en geprogrammeerd gegenereerd.

De Bored Ape Yacht Club is meer dan alleen een verzameling NFT s, het is een gemeenschap van eigenaren van Bored Ape NFT'sdie exclusieve toegang krijgen tot bepaalde gebieden en voordelen, zoals THE BADROOM, een collaboratief graffitibord. De NFT'sfungeren ook als lidmaatschapskaarten voor de Yacht Club.

De Bored Ape NFT'szijn populair geworden bij beleggers en verzamelaars vanwege hun unieke ontwerpen en de exclusieve toegang die ze bieden tot de Bored Ape Yacht Club-gemeenschap en voordelen. De prijzen van Bored Ape NFT'svariëren en zijn afhankelijk van de zeldzaamheid en populariteit van de NFT.

Bored Ape Yacht Club

De Bored Ape Yacht Club (BAYC) is een online gemeenschap van eigenaren van Bored Ape NFT s, die unieke digitale verzamelobjecten zijn die op de Ethereum-blockchain leven. De BAYC is opgericht in april 2021 en heeft sindsdien snel aan populariteit gewonnen.

De BAYC is meer dan alleen een verzameling NFT s, het is een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die worden samengebracht door hun gedeelde interesse in digitale kunst en NFT s. Als eigenaar van een Bored Ape NFT krijg je toegang tot exclusieve voordelen en gebieden, zoals THE BADROOM, een collaboratief graffitibord.

De BAYC organiseert ook evenementen en wedstrijden voor leden, en de gemeenschap heeft een actieve en betrokken Discord-server waar leden kunnen communiceren en ideeën kunnen delen.

De prijzen van Bored Ape NFT'svariëren afhankelijk van de zeldzaamheid en populariteit van de NFT. Sommige Bored Ape NFT'szijn verhandeld voor honderdduizenden dollars, terwijl andere minder dan $10.000 kosten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website