Luxe iPhone 6-hoescollectie van By Atelier - stijlvolle bescherming voor je kostbare apparaat

Met de langverwachte release van de iPhone 6 heeft ook het Franse luxemerk By Atelier de gelegenheid aangegrepen om een exclusieve collectie iPhone 6-hoezen te lanceren. Deze luxe hoezen, vervaardigd met een handgepolijste 316L stalen structuur, bieden niet alleen optimale bescherming voor je kostbare apparaat, maar zijn ook stijlvolle accessoires op zichzelf.

By Atelier heeft een opvallende selectie kleuren en fijne materialen gebruikt om deze hoezen tot ware blikvangers te maken. De keuze is moeilijk te maken uit de zeven prachtige modellen, maar twee duidelijke hoogtepunten zijn de Alligator en de Sapphire. De Alligator-uitvoering is verkrijgbaar in elegante zwarte en bruine alligatorhuid, terwijl de Sapphire-hoes bedekt is met verfijnd oranje kalfsleer en versierd is met glinsterende kristallen.

Naast het verfijnde ontwerp en de hoogwaardige materialen, biedt By Atelier ook een exclusieve service bij de aankoop van deze prachtige hoezen. De prijzen voor deze luxe koffers beginnen bij €1.690 en omvatten een abonnement van 1 jaar op de 24/7 conciërgeservice van het bedrijf. Dit zorgt voor een extra vleugje luxe en gemak, waarbij de klanten kunnen rekenen op persoonlijke ondersteuning en assistentie bij hun behoeften en wensen.

Met de luxueuze iPhone 6-hoezen van By Atelier kun je niet alleen je kostbare apparaat beschermen, maar ook een statement maken met een stijlvol accessoire. De combinatie van hoogwaardige materialen, vakmanschap en de exclusieve conciërgeservice maakt deze hoezen een must-have voor liefhebbers van luxe en elegantie.

Bovendien is het vermeldenswaardig dat de luxe iPhone 6-hoezen van By Atelier niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en functioneel. De handgepolijste 316L stalen structuur biedt een uitstekende bescherming tegen stoten, krassen en andere mogelijke schade aan je iPhone 6. Dit geeft gebruikers gemoedsrust en vertrouwen in de veiligheid van hun waardevolle apparaat.

By Atelier heeft ook aandacht besteed aan gebruiksgemak en functionaliteit bij het ontwerpen van deze luxe hoezen. Ze zijn slank en lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijk in je zak of tas passen. Bovendien bieden ze volledige toegang tot alle poorten, knoppen en functies van de iPhone 6, zodat je kunt blijven genieten van de volledige functionaliteit van je apparaat zonder de hoes te hoeven verwijderen.

Het Franse luxemerk staat bekend om zijn aandacht voor detail en kwaliteit. Elke hoes wordt met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, die streven naar perfectie in elk aspect van het productieproces. Dit resulteert in hoogwaardige, met zorg vervaardigde hoezen die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap.

Voor degenen die een exclusieve ervaring willen, biedt de prijs van €1.690 voor deze luxe iPhone 6-hoezen niet alleen het product zelf, maar ook een abonnement van 1 jaar op de 24/7 conciërgeservice van By Atelier. Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op persoonlijke ondersteuning en assistentie bij verschillende aspecten van hun leven, waaronder reizen, entertainment, en speciale verzoeken. Deze conciërgeservice voegt een extra laag luxe en gemak toe aan de al indrukwekkende ervaring van het bezitten van een By Atelier-hoes.

De luxe iPhone 6-hoezen van By Atelier bieden niet alleen uitstekende bescherming voor je kostbare apparaat, maar ook een stijlvol accessoire dat vakmanschap, duurzaamheid en functionaliteit combineert. Met hun opvallende design, hoogwaardige materialen en exclusieve conciërgeservice belichamen deze hoezen de ultieme luxe en elegantie voor veeleisende iPhone 6-gebruikers.

  • De collectie bestaat uit handgepolijste 316L stalen hoezen, ontworpen in samenwerking met het Franse luxemerk By Atelier.
  • Elke hoes biedt optimale bescherming voor de iPhone 6, met een duurzame constructie die bestand is tegen stoten, krassen en andere mogelijke schade.
  • De hoezen hebben een slank en lichtgewicht ontwerp, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn en perfect in de zak of tas passen.
  • De handgemaakte constructie van elke hoes zorgt voor vakmanschap en aandacht voor detail in elk aspect van het product.
  • De collectie omvat een opvallende selectie van zeven prachtige modellen, elk met zijn eigen unieke stijl en karakter.
  • Een van de hoogtepunten van de collectie is het Alligator-model, verkrijgbaar in zwarte en bruine alligatorhuid, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling.
  • Een ander opvallend model is de Sapphire-hoes, bedekt met verfijnd oranje kalfsleer en versierd met glinsterende kristallen voor een glamoureuze uitstraling.
  • De prijzen voor deze luxe hoezen beginnen bij €1.690, wat een exclusieve ervaring en hoogwaardige kwaliteit garandeert.
  • Bij aankoop van een hoes ontvangen klanten ook een abonnement van 1 jaar op de 24/7 conciërgeservice van By Atelier, die persoonlijke ondersteuning en assistentie biedt voor diverse behoeften en verzoeken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.