Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Unhada ontwerpt een prachtige sieradencollectie die geschikt is voor royalty's

Unhada ontwerpt een prachtige sieradencollectie die geschikt is voor royalty's

Ik denk dat die ene speciale persoon het verdient om herinnerd te worden aan haar plaats in je hart, en wat is een betere manier om dat te doen dan een blijvende indruk te maken met een aantal unieke en verbluffende sieraden. Eén label in het bijzonder zou de focus van uw aandacht moeten zijn, aangezien Unhada - het fijne sieradenmerk van Jocelyn Prestia - een nieuwe lijn kettingen, ringen en oorbellen heeft onthuld met van kleur veranderende opalen of multi-tonale edelstenen.

Wonen in Thailand inspireerde de vrouw achter dit interessante merk om deze schitterende edelstenen te gebruiken om haar verhalen te delen met de gelukkige vrouwen van de wereld. Haar stukken zijn gemaakt met behulp van niet-traditionele materialen zoals dendritische agaat, ioliet, hematiet, sugiliet en labradoriet en gezien de aard van de stenen en het handgemaakte metaalwerk, het zou geen verrassing moeten zijn om te ontdekken dat geen twee stukken precies hetzelfde zijn.

De Unhada-collectie is eenvoudig, maar toch weelderig, inclusief glinsterende juwelen en iriserende edelstenen die zelfs geschikt zijn voor royalty's. Kettingen met druppelhanger zijn omgeven door accentedelstenen, terwijl eenzame ringen uitgebreid metaalwerk krijgen of discrete diamanten verbergen. Het is allemaal een kwestie van smaak, maar ik weet zeker dat jullie allemaal de stenen leuk zullen vinden, omringd door een veelheid aan textuur, kleur en glans, allemaal ingesloten in 18-karaats goud. De Unhada-collectie is al online en bij geselecteerde boetieks beschikbaar, met prijzen variërend tussen €1.025-€33.000 voor een stuk.


Unhada ontwerpt een prachtige sieradencollectie die geschikt is voor royalty's