Unhada onthult een nieuwe lijn van kleur veranderende edelstenen sieraden

Unhada, het prestigieuze merk van fijne sieraden, staat bekend om zijn betoverende en unieke stukken die de schittering van edelstenen in de schijnwerpers zetten. Jocelyn Prestia, het creatieve brein achter Unhada, heeft weer een prachtige collectie gepresenteerd die ons meeneemt op een kleurrijke reis. Deze nieuwe lijn kettingen, ringen en oorbellen is niet zomaar een toevoeging aan haar assortiment, het is een ode aan veranderlijkheid en de natuurlijke schoonheid van edelstenen die door hun interactie met licht fascinerende kleurspelen laten zien.

Voor wie onbekend is met het merk, Unhada (uitgesproken als "oen-HA-da") ontleent zijn naam aan een Thaise uitdrukking die renegade fairy of rebelse fee betekent. Net als de speelse en ongebonden aard van een fee, worden Unhada'ssieraden gekenmerkt door een geest van vrijheid en een diepe waardering voor de wonderen van de natuur. Jocelyn Prestia, wiens liefde voor de juwelenindustrie even grenzeloos is als de creativiteit die ze erin legt, laat zich inspireren door haar ervaringen in Thailand. Ze verweeft deze exotische invloeden samen met een rijke fantasie in elk ontwerp.

Deze nieuwste toevoeging aan de Unhada-familie is geïnspireerd op het magische leven onder de Thaise zon, waar kleuren levendiger lijken en het licht een eigen verhaal vertelt. De collectie is vervaardigd uit 18-karaats goud, wat een warme en uitnodigende gloed biedt als basis voor de levendige edelstenen die het hart vormen van elk stuk. Wat echt speciaal is aan deze serie, is het gebruik van kleur veranderende opalen en multi-tonale edelstenen zoals dendritische agaat, ioliet, hematiet, sugiliet en labradoriet. Deze stenen staan bekend om hun vermogen om van kleur te veranderen afhankelijk van de belichtingshoek en de lichtbron, wat elke drager een persoonlijk en steeds veranderend sieraad geeft.

De kettingen in deze collectie charmeren met hun druppelhangers en zijn verrijkt met aanvullende edelstenen die nog een extra dimensie van schittering toevoegen. In tegenstelling tot de kettingen die soms speels en uitbundig zijn, tonen de ringen een meer ingetogen luxe. Met gedetailleerd metaalwerk of een onverwachte diamant die zich verstopt houdt, tonen deze stukken het vakmanschap waar Unhada om bekendstaat. Dit maakt elk sieraad niet alleen een accessoire, maar ook een klein kunstwerkje op zich.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de oorbellen die variëren van subtiele studs tot opvallend lange oorbellen die elegant met elke beweging meebewegen. Elke set oorbellen is doordacht samengesteld met bijzondere edelstenen en omgeven door hetzelfde luxueuze 18-karaats goud dat de hele collectie siert.

Gezien de exclusiviteit van de stenen en het ambachtelijke metaalwerk is het duidelijk dat geen twee stukken precies hetzelfde zijn, wat bijdraagt aan de persoonlijke charme van elk Unhada-sieraad. Zou je kiezen voor zo n bijzonder sieraad, dan draag je altijd een uniek stuk mee dat zijn eigen verhaal en karakter heeft.

Het is ook van belang om op te merken dat de prijs van deze opmerkelijke stukken een weerspiegeling is van hun exclusiviteit en handgemaakte kwaliteit. Met prijzen die beginnen bij €1.025 en kunnen oplopen tot €33.000, wordt elk sieraad van Unhada gepresenteerd als een investering in schoonheid en originaliteit.

Unhadas nieuwste collectie is toegankelijk voor bewonderaars en verzamelaars via hun online platform en in geselecteerde boetieks. Als je op zoek bent naar een cadeau dat de verwachtingen overschrijdt en een blijvende indruk achterlaat, of je wenst gewoon jezelf te trakteren op iets bijzonders, dan is deze collectie van kleur veranderende edelstenen sieraden wellicht het antwoord op je zoektocht naar het uitzonderlijke.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...