Unhada onthult een nieuwe lijn van kleur veranderende edelstenen sieraden

Unhada, het fijne sieradenmerk van Jocelyn Prestia, heeft een nieuwe lijn kettingen, ringen en oorbellen onthuld met van kleur veranderende opalen of multi-tonale edelstenen. De collectie is geïnspireerd op het leven in Thailand en is gemaakt van niet-traditionele materialen zoals dendritische agaat, ioliet, hematiet, sugiliet en labradoriet. Elk stuk is met de hand gemaakt en daarom uniek.

De Unhada-collectie is weelderig en toch eenvoudig, en biedt een verscheidenheid aan glinsterende juwelen en iriserende edelstenen die zelfs geschikt zijn voor royalty's. Kettingen met druppelhanger worden omgeven door accentedelstenen, terwijl eenzame ringen uitgebreid metaalwerk krijgen of discrete diamanten verbergen. De stenen zijn omringd door een veelheid aan textuur, kleur en glans, allemaal ingesloten in 18-karaats goud.

De Unhada-collectie is online en bij geselecteerde boetieks verkrijgbaar, met prijzen variërend tussen €1.025 - €33.000 voor een stuk. Als je die ene speciale persoon in je leven wilt herinneren aan haar plaats in je hart, is er geen betere manier dan haar te verwennen met deze unieke en verbluffende sieraden.

Over Unhada

Unhada is een fijn sieradenmerk opgericht door Jocelyn Prestia. Jocelyn haalt haar inspiratie uit haar woonplaats in Thailand en maakt gebruik van unieke edelstenen en materialen om prachtige sieraden te maken die verhalen vertellen. Haar stukken zijn gemaakt met behulp van niet-traditionele materialen zoals dendritische agaat, ioliet, hematiet, sugiliet en labradoriet en gezien de aard van de stenen en het handgemaakte metaalwerk, het zou geen verrassing moeten zijn om te ontdekken dat geen twee stukken precies hetzelfde zijn.

Unhada-collectie

De Unhada-collectie bestaat uit kettingen, ringen en oorbellen gemaakt van 18-karaats goud en unieke edelstenen en mineralen. Elke collectie heeft een eigen thema en biedt een breed scala aan stijlen, variërend van eenvoudig en elegant tot gedurfd en statement makend.

Kettingen

De kettingen van Unhada zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en ontwerpen, van eenvoudige kettingen tot kettingen met druppelhangers. Elk stuk is omgeven door accent edelstenen zoals diamanten, iolieten, sugilieten en dendritische agaat. De lengte van de kettingen varieert van 45 cm tot 90 cm.

Ringen

De ringen van Unhada zijn uniek en opvallend en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Sommige ringen hebben gedetailleerd metaalwerk, terwijl andere een discrete diamant bevatten. De ringen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn gemaakt van 18-karaats goud met unieke edelstenen zoals labradoriet, dendritische agaat en ioliet.

Oorbellen

De oorbellen van Unhada variëren van kleine studs tot lange statement oorbellen. Elke oorbel is gemaakt met unieke edelstenen en mineralen en omringd door 18-karaats goud. De oorbellen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, zoals druppelvormige oorbellen en oorbellen met edelstenen in verschillende kleuren.

Prijzen

De prijzen van Unhada sieraden variëren afhankelijk van het ontwerp en de gebruikte edelstenen en materialen. De prijzen voor een stuk beginnen bij €1.025 en kunnen oplopen tot €33.000. Unhada sieraden zijn beschikbaar bij geselecteerde boetieks en online.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...