Pokerset geïnspireerd op jaren '50 en '60 sport- en vrijetijdsartikelen gemaakt van milieuvriendelijk Demetra-materiaal

Gucci pokerset

Deze pokerset is geïnspireerd op de speelse geest en zorgvuldige details van sport- en vrijetijdsartikelen uit de jaren '50 en '60, zoals blijkt uit de archieven van die tijd. Het spel wordt geleverd in een duurzame, milieuvriendelijke verpakking gemaakt van Demetra-materiaal, dat diervrije grondstoffen combineert en voornamelijk afkomstig is van hernieuwbare en bio-gebaseerde bronnen.

De pokerset bevat alles wat je nodig hebt voor een spannend pokerspel: twee kaartspellen, acht dobbelstenen en chips. Poker is een spel met verschillende inzetrondes en het doel is om de beste pokerhand te hebben of in sommige gevallen, de slechtst mogelijke hand te hebben. Als er nog meerdere spelers zijn na alle inzetrondes, vindt er een showdown plaats.

Deze pokerset is ontworpen voor fervente pokerspelers die houden van de klassieke en nostalgische uitstraling van sport- en vrijetijdsartikelen uit de jaren '50 en '60 en die zich ook bewust zijn van hun impact op het milieu. Er zijn twee verschillende sets beschikbaar: één met rood, blauw en wit Demetra en Tonale Demetra-versieringen, handgreep en sleutelhanger en een andere set in geel, blauw en wit. Kies jouw favoriete set en ervaar de opwinding van het pokerspel op een milieubewuste manier.

De pokerset, gepresenteerd in een milieuvriendelijk materiaal genaamd Demetra, is geïnspireerd op de ingewikkeld ontworpen stukken uit de jaren '50 en '60 uit de wereld van sport en vrije tijd. Demetra combineert diervrije grondstoffen, voornamelijk uit duurzame, hernieuwbare en bio-gebaseerde bronnen, en biedt een duurzaam alternatief voor traditionele materialen. De set bevat twee kaartspellen, acht dobbelstenen en chips.

Poker is een bekend kaartspel dat vele varianten kent. Het spel omvat meerdere inzetrondes en een showdown, waarbij de beste pokerhand doorgaans wint. Spelers hebben de mogelijkheid om te checken, betten, callen, raisen of folden. Reeds gedane inzetten zijn onderdeel van de pot en kunnen niet worden teruggenomen.

De pokerset is een geweldig cadeau voor fervente pokerliefhebbers en komt in twee verschillende kleurencombinaties. De eerste set bestaat uit rood, blauw en wit Demetra met Tonale Demetra-versieringen, handgreep en sleutelhanger. De tweede set bevat geel, blauw en wit Demetra. Beide sets zijn prachtig ontworpen met oog voor detail en bieden een duurzaam en stijlvol alternatief voor traditionele pokersets.

De pokerset die hier wordt gepresenteerd is verkrijgbaar in twee verschillende kleurencombinaties: rood, blauw en wit en geel, blauw en wit. Beide sets zijn vervaardigd uit Demetra, een milieuvriendelijk materiaal dat diervrije grondstoffen combineert, voornamelijk afkomstig van duurzame, hernieuwbare en bio-gebaseerde bronnen. Het materiaal wordt gekenmerkt door een gladde, matte afwerking en is zeer duurzaam.

De sets bevatten elk twee kaartspellen, acht dobbelstenen en chips. De chips zijn gemaakt van hetzelfde Demetra-materiaal als de koffer en zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder rood, blauw, wit en geel. Ze zijn voorzien van een Tonale Demetra-versiering, wat een speels en tegelijkertijd elegant effect geeft.

De koffer zelf heeft een afmeting van 36 cm x 28 cm x 8 cm en heeft een handgreep en sleutelhanger, eveneens gemaakt van diervrije grondstoffen die voornamelijk afkomstig zijn van duurzame, hernieuwbare en bio-gebaseerde bronnen. De koffer sluit veilig af en biedt ruimte aan alle speelattributen van de set, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

Deze pokerset is geïnspireerd door de speelse geest en zorgvuldig samengestelde details van sport- en vrijetijdsartikelen uit de jaren '50 en '60. Het is een perfect cadeau voor fervente pokerspelers die houden van luxe en kwaliteit.

Gucci pokersets:

  1. Gucci pokerset met rood, blauw en wit Demetra: Dit is een prachtige pokerset die is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal dat diervrije grondstoffen combineert. Het materiaal is voornamelijk afkomstig van duurzame, hernieuwbare en bio-gebaseerde bronnen. De set bevat twee kaartspellen, acht dobbelstenen en chips. De set is versierd met Tonale Demetra-versieringen en heeft een handgreep en sleutelhanger die ook zijn gemaakt van diervrije grondstoffen. De set kost € 1.100.

  2. Gucci pokerset met geel, blauw en wit: Dit is een andere prachtige pokerset die is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal dat diervrije grondstoffen combineert. Het materiaal is voornamelijk afkomstig van duurzame, hernieuwbare en bio-gebaseerde bronnen. De set bevat twee kaartspellen, acht dobbelstenen en chips. De set heeft een geel, blauw en wit kleurenschema en kost € 1.100.

Let op: de prijzen zijn gebaseerd op de verkoopprijzen op de Gucci-website en kunnen variëren afhankelijk van de locatie en winkel.

Bezoek Website