Atelier Swarovski onthult de prachtige kerncollectie

Atelier Swarovski

Atelier Swarovski heeft samengewerkt met drie gerenommeerde ontwerpers voor de nieuwe Core-collectie, die bestaat uit prachtig vervaardigde stukken voor de lente/zomer 2016-lijn van het merk. Deze collectie omvat de unieke persoonlijkheden van modeontwerper Jean Paul Gaultier, avant-gardistische ontwerpers Fredrikson Stallard uit Londen en het Koreaanse sieradenmerk Feverish.

Feverish liet zich inspireren door een sensuele ervaring en creëerde een 13-delige collectie met vlinders in een prachtig kleurenpalet van kristaltinten. De stukken zijn ontworpen om op de huid van de drager te zitten en omvatten onder andere de gedurfde vlinderketting en vlinderoormanchet.

Fredrikson Stallard presenteerde de Armory-collectie, een elfdelige collectie van kettingen, manchetten, ringen en oorbellen, waarbij de focus ligt op een discrete ontmoeting tussen licht, eigentijdse elegantie en gedurfde architectuur. De kristallen hangen in geometrische metalen structuren, wat resulteert in een absoluut ongelooflijke look.

Modelegende Jean Paul Gaultier ontwierp tenslotte een glamoureuze twaalfdelige collectie, met de hand afgewerkt in Italië. Deze collectie omvat asymmetrische lijnen en opvallende ontwerpen met een prachtige veelheid aan elegante tegenstrijdigheden.

De nieuwe eclectische collectie van Atelier Swarovski zal beschikbaar zijn vanaf maart 2016 in de winkels. De Core-collectie is een eerbetoon aan de unieke ontwerpers die hun creativiteit hebben gebruikt om prachtige sieraden te creëren voor het merk.

De samenwerking van Atelier Swarovski met deze drie gerenommeerde ontwerpers heeft geleid tot een indrukwekkende collectie sieraden die perfect aansluiten bij de lente/zomer 2016-modetrends. De collectie omvat een breed scala aan stukken, waaronder kettingen, manchetten, ringen en oorbellen, allemaal gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen en vakmanschap.

Het Koreaanse sieradenmerk Feverish heeft zich laten inspireren door de schoonheid van vlinders en heeft dit thema prachtig uitgewerkt in hun 13-delige collectie. Elke vlinder in de collectie is zorgvuldig ontworpen om op de huid van de drager te zitten, en de kleuren van de kristallen zijn zorgvuldig gekozen om de sensualiteit van het ontwerp te benadrukken. Het resultaat is een collectie die even elegant als speels is.

De Armory-collectie van Fredrikson Stallard is een meesterwerk van eigentijdse elegantie en gedurfde architectuur. Elk stuk in de elfdelige collectie is ontworpen om een perfecte balans te vinden tussen licht en kristallen, en de geometrische metalen structuren zorgen voor een uniek visueel effect. Het resultaat is een collectie die even verfijnd als gedurfd is.

Modelegende Jean Paul Gaultier heeft zijn kenmerkende stijl toegevoegd aan de nieuwe eclectische collectie van Atelier Swarovski. De twaalfdelige collectie is met de hand afgewerkt in Italië en heeft asymmetrische lijnen en een opvallend ontwerp. Elk stuk is uniek en brengt een veelheid aan elegante tegenstrijdigheden samen. Het resultaat is een collectie die perfect past bij de glamour en het verfijnde karakter van Jean Paul Gaultier.

 

 

Bezoek Website