Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

De TU-ring van Michal Kadar krijgt het duidelijkste 'I Do' ooit

De TU-ring van Michal Kadar krijgt het duidelijkste 'I Do' ooit

Als je het gevoel hebt dat je je soulmate al hebt gevonden en je bent klaar om je relatie naar een hoger niveau te tillen, dan is de zoektocht naar die perfecte verlovingsring waarschijnlijk in volle gang. Er zijn natuurlijk tal van opties om uit te checken en te overwegen, maar sta ons toe iets voor te stellen uit de nieuwe collectie fijne sieraden van CADAR.

Dit opkomende sieradenmerk werd bijna twee jaar geleden gelanceerd door ontwerper Michal Kadar en heeft al veel lof en zelfs enkele prijzen ontvangen voor zijn op maat gemaakte sieradencreaties. De nieuwste collectie van CADAR is prachtig, op zijn zachtst gezegd, en het wordt bekroond door een echt meesterwerk genaamd TU Ring, een prachtige creatie die bijna niet te beschrijven is.

Een prachtige Art Nouveau-uitdrukking, de TU Ring pronkt met een betoverende en evenwichtige dualiteit met edele metalen en creativiteit. Oorspronkelijk afgebeeld als een gouden en diamanten vouwjas, met een platina en diamanten solitaire ring erin verborgen, kan de TU-ring op verschillende manieren worden gedragen.

We durven niet eens over kosten te spreken, aangezien zo'n geweldig ontwerp en stuk zijn exclusiviteit niet mag laten weerspiegelen door een financiële waarde. Zoek het gerust op, maar niet voordat je degene hebt gevonden die je hart sneller doet kloppen.


De TU-ring van Michal Kadar krijgt het duidelijkste 'I Do' ooit