Tiffany & Co en Lady Gaga nemen ons mee op een wilde rit

Tiffany & Co. lanceert Tiffany HardWear, een nieuwe sieradencollectie geïnspireerd op de stedelijke ziel van New York City. De collectie is gebaseerd op een unisex-armband uit 1971 die is gemoderniseerd en vernieuwd voor de esthetiek en trends van vandaag. De metaalintensieve stukken weerspiegelen het industrialisme van de stad, met kenmerkende meterschakels die de schone en eenvoudige vormen van utilitaire hardware benadrukken.

Naast de interessante ontwerpen in de collectie, zoals een opvallende 18k ketting met gegradueerde schakels die in schaal verschuiven en een chique sluiting die nauwelijks merkbaar is, is het opvallend dat Lady Gaga het gezicht is van Tiffany HardWear. Als echte New Yorker en stijlicoon vertegenwoordigt ze de kwaliteiten en attributen van de nieuwe collectie, met name exclusiviteit en een unieke houding.

In tegenstelling tot haar gedurfde persona op het podium, toont Lady Gaga een minimalistische en elegante look voor Tiffany & Co. De lancering van de collectie wordt ondersteund door een clip waarin ze de sieraden draagt en promoot. Als je een van deze prachtige stukken wilt kopen, raak dan geïnspireerd door de sfeer van de video en voel je verbonden met de stedelijke ziel van New York City.

De Tiffany HardWear-collectie is verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder 18k goud, sterling zilver en roze goud. De collectie omvat onder andere oorbellen, armbanden, kettingen en ringen, en elk stuk is vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de unieke architectuur en industriële esthetiek van New York City en weerspiegelen de kracht en de geest van de stad.

Naast Lady Gaga heeft Tiffany & Co. ook andere beroemdheden ingezet om de collectie te promoten, waaronder Zoe Kravitz en Elle Fanning. De Tiffany HardWear-collectie is een eerbetoon aan de moderne vrouw die zichzelf durft uit te drukken en haar eigen stijl creëert.

Als je op zoek bent naar een uniek sieraad dat je persoonlijkheid weerspiegelt en de geest van de stad New York uitstraalt, dan is de Tiffany HardWear-collectie misschien wel iets voor jou. Met zijn tijdloze esthetiek en gedurfde ontwerpen is deze collectie een echte aanwinst voor elke sieradencollectie.

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende producten uit de Tiffany HardWear-collectie van Tiffany & Co, samen met hun beschrijvingen en prijzen:

  • Ketting met grote schakels: Deze opvallende 18k gouden ketting heeft grote schakels die in grootte verschuiven en een chique sluiting die nauwelijks zichtbaar is. Verkrijgbaar in verschillende lengtes, variërend in prijs van $5.600 tot $14.000.

  • Armband met grote schakels: Deze stoere, unisex armband is ook gemaakt van 18k goud en heeft dezelfde grote schakels als de ketting. Verkrijgbaar in twee maten en geprijsd op $6.500 en $8.900.

  • Oorbellen met grote schakels: Bijpassende oorbellen zijn ook verkrijgbaar en zijn gemaakt van 18k goud met dezelfde grote schakels. Deze oorbellen zijn geprijsd op $2.500.

  • Ring met grote schakels: Deze unieke ring is gemaakt van 18k goud en heeft dezelfde grote schakels als de andere stukken uit de collectie. Verkrijgbaar in verschillende maten en geprijsd op $1.700.

  • Ketting met kralen: Deze sterling zilveren ketting heeft kralen die in grootte variëren en is verkrijgbaar in verschillende lengtes, variërend in prijs van $550 tot $1.300.

  • Armband met kralen: Bijpassende armband in sterling zilver met kralen. Verkrijgbaar in twee maten en geprijsd op $550 en $675.

  • Oorbellen met kralen: Deze sterling zilveren oorbellen hebben kralen die in grootte variëren en zijn geprijsd op $550.

  • Ring met kralen: Deze unieke ring is gemaakt van sterling zilver en heeft kralen die in grootte variëren. Verkrijgbaar in verschillende maten en geprijsd op $375.

  • Hanger met kralen: Deze sterling zilveren hanger heeft kralen die in grootte variëren en wordt geleverd met een bijpassende ketting. Prijzen beginnen bij $375.

Het is vermeldenswaard dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van de exacte grootte en stijl van elk item. De hierboven vermelde prijzen zijn slechts ter referentie en kunnen afwijken van de werkelijke prijzen in de winkel.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...