Trakteer je ogen op de collectie Master & Dynamic & Oliver Peoples

Trakteer je ogen op de collectie Master & Dynamic & Oliver Peoples

Hier is een nieuwe interessante samenwerking: Master & Dynamic werkte samen met het in Los Angeles gevestigde luxe brillenmerk Oliver Peoples om een stijlvolle collectie zonnebrillen en koptelefoons te ontwerpen die zijn afgewerkt met drie aangepaste Oliver Peoples-acetaten.

Gemaakt door de gerenommeerde Italiaanse fabrikant Mazzucchelli, zijn deze aangepaste acetaten gebruikt op limited editions van de populaire OP-505 zonnebrillen en Master & Dynamic's uitstekende MW65 Active Noise-Cancelling Wireless Headphones en de kleine MW07 PLUS True Wireless Earphones. De Master & Dynamic x Oliver Peoples collectie, zoals deze bijzondere samenwerking wordt genoemd, was blijkbaar geïnspireerd door een snel moment in de tijd. De koptelefoon in vintage-stijl doet ons denken aan een pilotenkoptelefoon uit de Tweede Wereldoorlog, zittend in een museum.

De MW65 Active Noise-Cancelling Wireless Headphones hebben een lichtgewicht aluminium constructie met fijn leer en worden nu gesierd door aangepaste acetaatdetails. De MW65-hoofdtelefoon biedt twee actieve ruisonderdrukkingsmodi en belooft een heldere, evenwichtige luisterervaring zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit dankzij hun indrukwekkende 40 mm Beryllium-drivers.

De Master & Dynamic x Oliver Peoples collectie is uitgebracht in een beperkte oplage en bevat ook MW07 PLUS True Wireless Earphones, met een op maat gemaakte handgemaakte acetaatbehuizing, met een slanke, roestvrijstalen oplaadetui die bijdraagt aan de aantrekkingskracht. De MW07 PLUS levert ongeveer 40 uur totale speeltijd, met 10 uur batterijduur en drie extra oplaadbeurten in de koffer - eigenlijk niet slecht. De Bluetooth 5.0-connectiviteit met een verbindingsbereik van 30 meter/100 voet zou perfect moeten zijn voor iedereen.

De MW07 PLUS-oortelefoons zijn verkrijgbaar in meer dan één gedaante - voel je vrij om te gaan voor de LBR/Stainless Steel Case-versie, de Bordeaux Bark/Gunmetal Case of de mooie combinatie DTBK en Black Case. Je hoeft alleen maar €299 te betalen voor een van deze mooie oortelefoons. Ondertussen is de MW65-hoofdtelefoon verkrijgbaar in Silver Metal/Cognac Leather/LBR, Gunmetal/Bordeaux Leather/Bordeaux Bark en Black Metal/Black Leather/DTBK, en kost je €499.