Stijlvolle samenwerking - Master & Dynamic x Oliver Peoples

Master & Dynamic heeft samengewerkt met het luxe brillenmerk Oliver Peoples om een modieuze collectie zonnebrillen en koptelefoons te ontwerpen, afgewerkt met drie aangepaste Oliver Peoples-acetaten. Deze acetaten zijn gemaakt door de befaamde Italiaanse fabrikant Mazzucchelli en zijn gebruikt voor limited editions van de populaire OP-505 zonnebrillen, evenals Master & Dynamic's MW65 Active Noise-Cancelling Wireless Headphones en de compacte MW07 PLUS True Wireless Earphones.

De Master & Dynamic x Oliver Peoples collectie is geïnspireerd op een flits uit het verleden. De vintage-ogende koptelefoon doet denken aan een pilotenkoptelefoon uit de Tweede Wereldoorlog die je in een museum aantreft.

De MW65-koptelefoon heeft een lichtgewicht aluminiumconstructie met fijn leer en aangepaste acetaatdetails. Met twee actieve ruisonderdrukkingsmodi en indrukwekkende 40 mm Beryllium-drivers belooft de MW65 een heldere, evenwichtige luisterervaring zonder in te leveren op geluidskwaliteit.

De beperkte oplage van de Master & Dynamic x Oliver Peoples collectie bevat ook de MW07 PLUS True Wireless Earphones, die een op maat gemaakte, handgemaakte acetaatbehuizing hebben en worden geleverd met een stijlvol, roestvrijstalen oplaadetui. De MW07 PLUS biedt ongeveer 40 uur totale speeltijd, met 10 uur batterijduur en drie extra oplaadbeurten in het etui. Bluetooth 5.0-connectiviteit en een verbindingsbereik van 30 meter/100 voet maken deze oortelefoons geschikt voor iedereen.

De MW07 PLUS-oortelefoons zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals LBR/Stainless Steel Case, Bordeaux Bark/Gunmetal Case en DTBK/Black Case, en kosten €299 per stuk. De MW65-koptelefoon is verkrijgbaar in Silver Metal/Cognac Leather/LBR, Gunmetal/Bordeaux Leather/Bordeaux Bark en Black Metal/Black Leather/DTBK, en heeft een prijskaartje van €499.

Naast de unieke en stijlvolle koptelefoons en oortelefoons, biedt de Master & Dynamic x Oliver Peoples-collectie ook prachtige zonnebrillen. De OP-505 zonnebril, afgewerkt met de aangepaste Oliver Peoples-acetaten, is een tijdloos en elegant ontwerp dat perfect past bij de MW65-koptelefoon en MW07 PLUS-oortelefoons.

De OP-505 zonnebril heeft een hoogwaardige constructie en is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, passend bij de koptelefoons en oortelefoons. Deze stijlvolle zonnebrillen zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel, en bieden 100% UVA/UVB-bescherming om je ogen te beschermen tegen schadelijke straling van de zon.

De Master & Dynamic x Oliver Peoples-collectie is een uitstekend voorbeeld van een succesvolle samenwerking tussen twee gerenommeerde merken. Beide bedrijven staan bekend om hun aandacht voor detail, hoogwaardige materialen en tijdloze ontwerpen. Deze collectie combineert het beste van beide werelden en biedt consumenten een unieke en stijlvolle optie voor zowel koptelefoons, oortelefoons als zonnebrillen.

Hoewel de prijzen voor de OP-505 zonnebrillen niet zijn vermeld, kun je verwachten dat ze in lijn liggen met de prijzen voor de MW65-koptelefoon en MW07 PLUS-oortelefoons, gezien de kwaliteit en exclusiviteit van de collectie.

De Master & Dynamic x Oliver Peoples-collectie is een beperkte oplage, dus als je geïnteresseerd bent in het bemachtigen van een van deze stijlvolle en praktische items, is het raadzaam om er snel bij te zijn voordat ze uitverkocht zijn.

Master & Dynamic x Oliver Peoples collectie

De Master & Dynamic x Oliver Peoples-collectie bestaat uit een reeks hoogwaardige en stijlvolle koptelefoons, oortelefoons en zonnebrillen.

 • MW65 Active Noise-Cancelling Wireless Headphones:

  • Lichtgewicht aluminium constructie met fijn leer en aangepaste acetaatdetails
  • Twee actieve ruisonderdrukkingsmodi
  • 40 mm Beryllium-drivers voor helder en evenwichtig geluid
  • Verkrijgbaar in Silver Metal/Cognac Leather/LBR, Gunmetal/Bordeaux Leather/Bordeaux Bark en Black Metal/Black Leather/DTBK
  • Prijs: €499
 • MW07 PLUS True Wireless Earphones:

  • Handgemaakte acetaatbehuizing met roestvrijstalen oplaadetui
  • 40 uur totale speeltijd (10 uur batterijduur en 3 extra oplaadbeurten in de koffer)
  • Bluetooth 5.0-connectiviteit met een bereik van 30 meter/100 voet
  • Verkrijgbaar in LBR/Stainless Steel Case, Bordeaux Bark/Gunmetal Case en DTBK/Black Case
  • Prijs: €299
 • OP-505 zonnebrillen:

  • Afgewerkt met aangepaste Oliver Peoples-acetaten
  • Tijdloos en elegant ontwerp
  • 100% UVA/UVB-bescherming
  • Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, passend bij de MW65-koptelefoon en MW07 PLUS-oortelefoons


Deze limited edition-collectie is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Master & Dynamic en Oliver Peoples, die beiden bekend staan om hun aandacht voor detail, hoogwaardige materialen en tijdloze ontwerpen. Elk item in de collectie is ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in het achterhoofd, waardoor ze perfect zijn voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit en elegantie in hun dagelijkse accessoires.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...