De Caviar Gold-collectie uit Lagos maakt koning Midas jaloers

De Caviar Gold-collectie uit Lagos maakt koning Midas jaloers

Fijne sieradenmerk Lagos heeft besloten deze zomer nog heter te maken dan verwacht; de Amerikaanse juwelier heeft onlangs de krachten gebundeld met luxewinkel Neiman Marcus om een verfijnde 18k gouden collectie te onthullen.

Deze prachtige lijn, genaamd de Lagos Caviar Gold, bouwt voort op de kenmerkende Caviar-ontwerpen van het merk en viert ook de verjaardag van het bedrijf van 40 jaar vakmanschap, inspiratie en uitmuntendheid. De Caviar Gold-collectie omvat een verscheidenheid aan opvallende silhouetten, zoals stoere armbanden, statement kettingen en elegante oorbellen. Sommige van deze interessante stukken bevatten ook een unieke mix van zwart keramiek en goud, waardoor dames de kans krijgen om hun persoonlijkheid op een nieuwe en verleidelijke manier te tonen.

Het kost nogal wat tijd en ongelooflijke aandacht voor detail om al deze kostbare kaviaarcreaties te voltooien, aangezien de lichtgevende kaviaarkralen textuur brengen en 18k goud transformeren in gedurfde vrouwelijke, sculpturale sieraden. Deze creatieve ontwerpen lijken het aanbod van Neiman Marcus op de beste manier aan te vullen, en hun 32+ jaar activiteit en betrokkenheid bij innovatieve sieraden.

Maar vergeet alles over het verleden en geniet gewoon van het moment, want deze futuristische en betoverende sieraden kunnen je pols sieren en je mode-keuzes snel aanvullen. Er is geen woord over een precieze releasedatum of mogelijke prijskaartjes, maar geld mag geen rol spelen in het licht van schoonheid.