Lagos onthult nieuwe Lagos Caviar Gold-collectie in samenwerking met Neiman Marcus

Het Amerikaanse sieradenmerk Lagos heeft een nieuwe collectie gelanceerd in samenwerking met de luxewinkel Neiman Marcus. De Lagos Caviar Gold-collectie is een eerbetoon aan het 40-jarig bestaan van het merk en omvat een scala aan opvallende sieraden, waaronder armbanden, kettingen en oorbellen. Deze prachtige stukken zijn gemaakt van 18k goud en voorzien van de kenmerkende Caviar-ontwerpen van Lagos, waardoor ze een unieke uitstraling hebben.

Sommige van de stukken in de collectie bevatten ook een interessante mix van zwart keramiek en goud, wat zorgt voor een opvallende en verleidelijke uitstraling. Het kost veel tijd en aandacht voor detail om deze kostbare kaviaarcreaties te maken, waarbij de lichtgevende kaviaarkralen textuur brengen en het goud transformeren tot gedurfde, vrouwelijke sculpturale sieraden.

De Lagos Caviar Gold-collectie past perfect bij het aanbod van Neiman Marcus, dat al meer dan 32 jaar innovatieve sieraden verkoopt. Hoewel er nog geen informatie is over de prijzen of de precieze releasedatum, is het duidelijk dat deze sieraden een geweldige aanvulling zijn op de garderobe van elke stijlbewuste vrouw. Dus vergeet het verleden en geniet van het moment met deze futuristische en betoverende sieraden die je pols kunnen sieren en je modekeuzes kunnen aanvullen. Want in het licht van schoonheid, speelt geld geen rol.

Het is de moeite waard om te benadrukken dat Lagos een gerenommeerd sieradenmerk is dat bekend staat om zijn kwaliteit, vakmanschap en creatieve ontwerpen. Het merk werd opgericht in 1977 door de Nigeriaanse ontwerper Steven Lagos en heeft sindsdien een sterke aanwezigheid opgebouwd in de Amerikaanse sieradenindustrie.

De Lagos Caviar Gold-collectie is een prachtige uitbreiding van het bestaande assortiment van Lagos en weerspiegelt de voortdurende innovatie en excellentie van het merk. Het feit dat de collectie is ontstaan uit een samenwerking met Neiman Marcus, een van de meest prestigieuze retailers van luxeartikelen ter wereld, onderstreept de reputatie van Lagos als toonaangevend merk in de sieradenindustrie.

De Lagos Caviar Gold Armband is een prachtig ontworpen armband met een unieke mix van 18k geelgoud en zwart keramiek. Het kenmerkende caviar-ontwerp van Lagos is opnieuw geïnterpreteerd in deze opvallende armband, met behulp van de lichtgevende kaviaarkralen om textuur en diepte aan het ontwerp toe te voegen. Het resultaat is een gedurfde, vrouwelijke en sculpturale armband die perfect is voor elke gelegenheid.

Als u geïnteresseerd bent in het toevoegen van deze verfijnde sieraden aan uw collectie, is het raadzaam om regelmatig de website van Lagos en Neiman Marcus te controleren voor updates over de releasedatum en beschikbaarheid. Aangezien deze collectie exclusief is en een beperkte oplage heeft, is het waarschijnlijk dat de vraag hoog zal zijn. Het is ook belangrijk om op te merken dat, gezien de hoge kwaliteit van de sieraden, de prijzen mogelijk aan de hogere kant zullen zijn.

De Lagos Caviar Gold-collectie is een opvallende en elegante toevoeging aan de wereld van luxe sieraden. Met zijn unieke ontwerpen, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, zal deze collectie zeker een beroep doen op elke stijlbewuste vrouw die op zoek is naar iets bijzonders en verfijnds.

Bezoek Website
Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...