Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Luxe om je pols: de nieuwe Piaget Manchette-collectie

Luxe om je pols: de nieuwe Piaget Manchette-collectie

Piaget heeft weer een verbluffende toevoeging onthuld aan zijn majestueuze lijst van hoge sieradencreaties en we zijn allemaal weer onder de indruk. Vernoemd naar het Franse woord voor manchet, de nieuwe Piaget Manchette-collectie is een betoverende mix van manchetarmbanden met edelstenen die je pols op de mooiste manier zullen aanvullen.

Het gerenommeerde Zwitserse sieradenmerk gebruikt dit woord al meer dan vijf decennia in combinatie met verschillende sieraden, maar ze hebben besloten om het opnieuw op een spectaculaire manier naar de voorgrond te brengen. Uitgebracht in de jaren 60, werd de manchetarmband in de loop der jaren een handtekening van Piaget, en vandaag toont dit hoofdstuk van het Manchette-verhaal de "Sunny Side of Life" -geest van het merk.

Maar de nieuwe Manchette-collectie is meer dan alleen manchetarmbanden; het bevat ook oorbellen en ringen, en ze zijn allemaal prachtig versierd met gekleurde edelstenen, weelderig roze of witgoud, en gefacetteerde diamanten. Maar het hoogtepunt van deze collectie is waarschijnlijk de iconische Décor Palace-techniek, een speciaal graveerproces dat goud een stofachtige uitstraling geeft die lijkt op ruwe zijde.

Het is allemaal een kwestie van smaak en voorkeuren, maar ik denk dat het veilig is om aan te nemen dat deze verbluffende creaties iedereen zullen hebben die meer wenst. Als je nog steeds op zoek bent naar dat perfecte cadeau voor je partner, je kunt niet fout gaan met deze zorgvuldig vervaardigde sieraden.


Luxe om je pols: de nieuwe Piaget Manchette-collectie