Montblanc lanceert Urban Racing Spirit-collectie met op maat gemaakte lederwaren

Montblanc's nieuwe Urban Racing Spirit-collectie, ontworpen met de stadsbewoner in gedachten, biedt verschillende op maat gemaakte lederwaren die geschikt zijn voor het drukke stadsleven. Deze collectie combineert comfort en functionaliteit met sportieve en chique elementen. De collectie wordt in september gelanceerd en omvat verschillende kleine lederwaren en twee reistassen in verschillende maten.

Het geperforeerde zwarte leer op de meeste stukken van de collectie is geïnspireerd op vintage racerhandschoenen, met opvallende rode details op de ritstrekkers en schouderbanden of speciale jacquardvoering. Enkele van de kleine lederwaren zijn de Wallet 6cc Mini met Coin Case, de Wallet 3cc met Coin Case en de 3cc Pocket Holder met View Carry Me.

De 48h Bag is ontworpen als de perfecte metgezel voor digitale nomaden en korte zakenreizen, met een gewatteerd vak voor een laptop en twee vakken voor mobiele telefoons, plus een tweede compartiment waar kleding in past met drie netvakken. De Duffle Bag biedt veel opbergruimte en heeft een ruim hoofdvak, een voorvak met ritssluiting en een vak met ritssluiting voor schoenen aan de onderkant.

De collectie bevat ook twee Messenger- en Envelop-tassen, evenals de Document Case Slim met één hoofdvak, voor- en achtervakken met ritssluiting, een groot vak met ritssluiting aan de binnenkant, twee vakken voor mobiele telefoons en drie lussen voor schrijfinstrumenten. De nieuwe Montblanc-rugzak is perfect voor ontdekkingsreizigers, met een ruim, veelzijdig en praktisch ontwerp, inclusief een zijvak voor een kleine fles en een groot compartiment met ritssluiting.

De Urban Racing Spirit-collectie is een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl voor de stadsbewoner die op zoek is naar lederwaren van hoge kwaliteit.

Bovendien bevat de Urban Racing Spirit-collectie ook kleine lederwaren, zoals geperforeerde lederen portemonnees. De Wallet 6cc Mini met Coin Case is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een compacte portemonnee die toch veel opbergruimte biedt. Het bevat zes creditcardvakjes, twee steekvakjes, een muntvakje en een biljettenvak. De Wallet 3cc met Coin Case is vergelijkbaar, maar heeft drie creditcardvakjes in plaats van zes. De 3cc Pocket Holder met View Carry Me is ontworpen om een ​​minimum aan ruimte in beslag te nemen en heeft drie creditcardvakjes en een ID-venster.

Voor reizigers biedt de Urban Racing Spirit-collectie ook twee reistassen. De 48h Bag is de perfecte metgezel voor digitale nomaden en korte zakenreizen. Het heeft een gewatteerd vak voor een laptop en twee vakken voor mobiele telefoons, plus een tweede compartiment waarin kleding kan worden opgeborgen, met drie netvakken. Aan de andere kant heeft de Duffle Bag veel opbergruimte en opvallende race-geïnspireerde details. Het heeft een ruim hoofdvak, een voorvak met ritssluiting en een vak met ritssluiting voor schoenen aan de onderkant.

Naast tassen en portemonnees bevat de collectie ook enkele andere items. De Document Case Slim is perfect voor mensen die documenten en papieren veilig en georganiseerd willen houden. Het heeft één hoofdvak, voor- en achtervakken met ritssluiting en aan de binnenkant een groot vak met ritssluiting, twee vakken voor mobiele telefoons en drie lussen voor schrijfinstrumenten. De Montblanc-rugzak is de perfecte metgezel voor ontdekkingsreizigers en biedt veel opbergruimte, een zijvak voor een kleine fles en een groot compartiment met ritssluiting.

De nieuwe Urban Racing Spirit-collectie van Montblanc combineert comfort, functionaliteit en een sportieve en chique esthetiek op een manier die ideaal is voor de stadsbewoner. De collectie is ontworpen om mensen te helpen hun drukke stadsleven gemakkelijker te maken en biedt een scala aan stijlvolle, praktische en duurzame lederwaren die perfect zijn voor dagelijks gebruik en reizen. 

De collectie bevat verschillende items, waaronder:

  • 48h Bag: Deze reistas is de perfecte metgezel voor digitale nomaden en korte zakenreizen. Het heeft een gewatteerd vak voor je laptop en twee vakken voor mobiele telefoons, plus een tweede compartiment waar je een paar kledingstukken kunt dragen, met drie netvakken.

  • Duffle Bag: Deze tas heeft veel opbergruimte en opvallende race-geïnspireerde details. Het heeft een ruim hoofdvak, een voorvak met ritssluiting en een vak met ritssluiting voor je schoenen aan de onderkant.

  • Messenger- en Envelop-tassen: Deze tassen zijn perfect om al je benodigdheden mee te nemen.

  • Document Case Slim: Deze tas heeft één hoofdvak, voor- en achtervakken met ritssluiting, en aan de binnenkant een groot vak met ritssluiting, met twee vakken voor mobiele telefoons en drie lussen voor schrijfinstrumenten.

  • Montblanc Rugzak: Deze rugzak is perfect voor ontdekkingsreizigers. Hij is ruim, veelzijdig en praktisch, en wordt geleverd met een zijvak voor een kleine fles en een groot compartiment met ritssluiting.

De meeste items in de collectie zijn voorzien van geperforeerd zwart leer, geïnspireerd op vintage racerhandschoenen, met prachtige rode details op de ritstrekkers en schouderbanden of speciale jacquardvoering. De kleine lederwaren in de collectie, zoals de geperforeerde lederen portemonnees, waaronder de Wallet 6cc Mini met Coin Case, de Wallet 3cc met Coin Case of de 3cc Pocket Holder met View Carry Me, maken de collectie compleet.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...