Ontdek de Chopard Happy Sport Diamantissimo

De Chopard Happy Sport Diamantissimo is de belichaming van Zwitserse luxe uurwerken. De Chopard Happy Sport Diamantissimo is een echte knaller en een must-have voor liefhebbers van tijdwaarneming. Het is het nieuwste uurwerk van het wereldwijd beroemde merk horloges en sieradenmerk Chopard. Het is een eerbetoon aan de Happy Sport-serie, die al twee decennia bestaat en staat bekend om zijn perfecte mix tussen edelstenen en tijdwaarneming.

Dit uurwerk is een lust voor het oog en bestaat uit 18-karaats witgoud, ingelegd met 958 stokbrood geslepen diamanten en 1.978 briljant geslepen diamanten. Het totale gewicht van deze prachtige creatie is 65 karaat. Het interne Chopard Manufacture L.U.C. 96,17-L uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdweergave.

Naast de verbluffende diamanten, beschikt de Diamantissimo ook over enkele andere functies. De kast-, wijzerplaat- en armbandschakels zijn gegarneerd met een "onzichtbare" instellingstechniek die eventuele hiaten elimineert. Het uurwerk heeft gerhodineerde minuten- en uurwijzers, is waterbestendig tot 30 meter, heeft gefacetteerd saffierglas en een transparante achterkant van de kast met overgedragen jubileuminscriptie en centrale weergave van de minuten en uren.

Het is geen verrassing dat de Happy Sport Diamantissimo zo'n beroemde naam draagt. Het verpulvert werkelijk de rand die Chopard's fijne uurwerken en hoogwaardige sieradenproductie afbakent. Forbes meldt dat de prijs voor deze ultieme luxueuze creatie 1,5 miljoen Zwitserse frank bedraagt, oftewel ongeveer €1.58 miljoen.

De Happy Sport Diamantissimo is ook uitgerust met een zwarte croco lederen band met een 18-karaats witgouden gesp. Het horloge heeft een diameter van 38 mm en is 12,4 mm dik. De combinatie van de materialen en het vakmanschap dat in dit horloge is gestoken, maken het een van de meest indrukwekkende en waardevolle uurwerken ter wereld.

Dit prachtige horloge is niet alleen een statement piece voor de tijdwaarnemingsliefhebbers, maar ook voor degenen die van juwelen en luxe houden. Het is een perfect voorbeeld van Zwitserse precisie en vakmanschap en een echte belichaming van de Happy Sport-serie. Het is een uniek en tijdloos stuk dat een waardevolle toevoeging zou zijn aan elke verzameling.

Het is niet verwonderlijk dat de Chopard Happy Sport Diamantissimo vaak te zien is op rode lopers en bij belangrijke evenementen. Het is een horloge dat opvalt en de aandacht trekt van iedereen die het ziet. Als je op zoek bent naar een statement piece dat luxe uitstraalt en ongeëvenaarde kwaliteit biedt, dan is de Happy Sport Diamantissimo het horloge voor jou.

De Happy Sport Diamantissimo

De Happy Sport Diamantissimo is een prachtig uurwerk en een van de belichamingen van Zwitserse luxe horloges. Het is de nieuwste toevoeging aan de Happy Sport-serie van het wereldberoemde merk Chopard, dat zijn 20-jarig bestaan viert.

Dit horloge is gemaakt van 18-karaats witgoud en is ingelegd met een verbluffende 958 stokbrood geslepen diamanten en 1.978 briljant geslepen diamanten, met een totaalgewicht van 65 karaat. De kast, wijzerplaat en armbandschakels zijn versierd met een "onzichtbare" instellingstechniek die eventuele hiaten elimineert. Het horloge heeft een gefacetteerd saffierglas, een transparante achterkant van de kast met overgedragen jubileuminscriptie en een centrale weergave van de minuten en uren.

Binnenin wordt de Happy Sport Diamantissimo aangedreven door een Chopard Manufacture L.U.C. 96.17-L uurwerk en is het waterbestendig tot 30 meter. De gerhodineerde minuten- en uurwijzers geven het uurwerk een klassieke uitstraling.

Het uurwerk is een eerbetoon aan de Happy Sport-serie en heeft een perfecte mix tussen edelstenen en tijdwaarneming. Het is een oogverblindend stuk dat gegarandeerd de aandacht trekt.

Volgens Forbes heeft de Happy Sport Diamantissimo een prijskaartje van ongeveer 1,5 miljoen Zwitserse frank, of ongeveer €1.58 miljoen.

 • Kast: 18-karaats witgoud
 • Afmetingen kast: 40 mm diameter x 12,4 mm dikte
 • Inlegwerk: 958 stokbrood geslepen diamanten en 1.978 briljant geslepen diamanten
 • Totaal aantal diamanten: 2.936
 • Gewicht van de diamanten: 65 karaat
 • Wijzerplaat: witgoud met "onzichtbare" instellingstechniek om eventuele hiaten te elimineren
 • Uurmarkeringen: 7 bewegende diamanten (0,35 karaat)
 • Uurwerk: Chopard Manufacture L.U.C. 96,17-L, handmatig opwindbaar
 • Gangreserve: 65 uur
 • Waterdichtheid: 30 meter (3 bar)
 • Glas: saffierglas, antireflecterend behandeld
 • Armband: 18-karaats witgoud met "onzichtbare" instellingstechniek om eventuele hiaten te elimineren
 • Prijs: ongeveer €1.58 miljoen (volgens Forbes)


De Happy Sport Diamantissimo is een indrukwekkend horloge, met een opvallende uitstraling en hoogwaardige afwerking. Het gebruik van 18-karaats witgoud en bijna 3.000 diamanten zorgt voor een unieke en verfijnde uitstraling. De "onzichtbare" instellingstechniek die gebruikt wordt om de diamanten op hun plaats te houden, geeft het horloge een naadloze uitstraling en voegt toe aan het gevoel van luxe en kwaliteit.

Het handmatig opwindbare uurwerk, ontworpen en geproduceerd door Chopard zelf, biedt een gangreserve van 65 uur en is zeer nauwkeurig. Het saffierglas is antireflecterend behandeld, waardoor het gemakkelijk afleesbaar is, en de waterdichtheid van 30 meter zorgt ervoor dat het horloge beschermd blijft tegen waterschade bij dagelijks gebruik.

Al met al is de Happy Sport Diamantissimo een meesterwerk van horloge-ontwerp en vakmanschap, en een ware must-have voor verzamelaars van luxe horloges en sieraden.

Bezoek Website
Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...