Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Diamantissimo Chopard Happy Sport

Diamantissimo Chopard Happy Sport

Hier is een geweldige aanwinst voor de tijdwaarnemingsliefhebbers zonder haar onder hun armen - een echte knaller, de Happy Sport Diamantissimo is een van de belichaming van Zwitserse luxe uurwerken, de nieuwste afkomstig van het wereldwijd beroemde merk horloges en sieradenmerk Chopard.

Dit prachtige uurwerk was bedoeld als eerbetoon aan de Happy Sport-serie, waartoe het behoort, die nu twee decennia van bestaan viert. Op het eerste gezicht is dit stuk een echte oogverblinder.

Ik wou echt dat ik er tot nu toe meer van had gezien, want dit is de perfecte mix tussen edelstenen en tijdwaarneming. Ik sta er hier naar te kijken en ik kan het niet helpen om gebiologeerd te worden door de glitter, door de prachtig afgewerkte productie. Geen wonder dat het zo'n beroemde naam draagt. Eerdere versies van de Happy Sport-serie zijn gemaakt, ja, maar geen enkele reikt zo ver als Diamantissimo.

Het verpulvert echt de rand die Chopard's fijne uurwerken en hoogwaardige sieradenproductie afbakent. Het is gemaakt van 18-karaats witgoud en ingelegd met verbijsterende 958 stokbrood geslepen diamanten en 1.978 briljant geslepen diamanten.

Dit ding van schoonheid en uitmuntendheid weegt een verbazingwekkend totaal van 65 karaat. Binnenin verslaat het een Chopard Manufacture L.U.C. 96,17-L uurwerk, terwijl de kast-, wijzerplaat- en armbandschakels werden gegarneerd met een „onzichtbare” instellingstechniek die eventuele hiaten elimineert.

Daarnaast wordt de Diamantissimo geleverd met gerhodineerde minuten- en uurwijzers, 30 meter waterbestendigheid, gefacetteerd verblindend saffierglas, transparante achterkant van de kast met overgedragen jubileuminscriptie en centrale weergave van de minuten en uren. Volgens Forbes kan de Chopard Happy Sport Diamantissimo van jou zijn met 1,5 miljoen Zwitserse frank of ongeveer €1.58 miljoen.