Tyler stelt nieuwe parfum French Waltz Golf Le Fleur voor

Tyler stelt nieuwe parfum French Waltz Golf Le Fleur

Tyler, The Creator breidt zijn GOLF le FLEUR*-merk uit met een nieuwe geur genaamd FRENCH WALTZ. Na drie jaar van strategische uitbreiding van zijn merk, heeft de populaire artiest en mode-ondernemer een geur ontwikkeld die een perfecte mix biedt van zoete en bloemige elementen. De geur bevat tonen van mandarijn, lychee, nashi-peer, magnolia, jasmijnblaadjes en sandelhout, wat resulteert in een rose-muskeffect. De GOLF le FLEUR* Instagram beschrijft FRENCH WALTZ als een geur die de sfeer oproept van "dommelen in de tuin, de zon gebruiken als handdoek om de overgebleven kralen van meer-water af te drogen." De verpakking van de geur heeft de exacte zin gedrukt op de achterkant en GLF-branding, de naam van de geur en een silhouet van iemand die van een klif aan de oceaan springt op de voorkant.

Naast de nieuwe geur, heeft Tyler onlangs ook een pop-upervaring georganiseerd om zijn nieuwste assortiment kleding, accessoires en meer te debuteren. Hij blijft zijn GOLF le FLEUR* merk uitbreiden en creëert nieuwe producten en ervaringen voor zijn fans. De geur wordt geleverd in een transparante fles met een muntgroene en bloemvormige bovenkant en maakt deel uit van zijn nieuwste huidverzorgingsbrouwsel. FRENCH WALTZ is de eerste officiële geur van Tyler en zal zeker fans aanspreken die op zoek zijn naar unieke en opvallende parfums.

De geur is verkrijgbaar in twee formaten: 50 ml en 100 ml. De verpakking van de FRENCH WALTZ-geur heeft dezelfde pastelgroene tint als de accessoires uit de GOLF le FLEUR* -collectie. Het is een knipoog naar Tyler's liefde voor pasteltinten en retro-esthetiek. De verpakking van de geur is ook versierd met een afbeelding van een klif met uitzicht op de oceaan, die lijkt op het thema van de campagnevideo van Tyler voor de geur.

Tyler, de maker van het GOLF le FLEUR*-merk, is een rapper, singer-songwriter, muziekproducent en visueel kunstenaar uit de Verenigde Staten. Hij is ook de frontman van de hiphopgroep Odd Future en heeft in de afgelopen jaren naam gemaakt als mode- en lifestyle-icoon. Tyler heeft nauw samengewerkt met Converse om de GOLF le FLEUR*-collectie te ontwikkelen, die in 2017 werd gelanceerd. De collectie omvat schoenen, kleding, accessoires en nu ook een geur. Tyler's unieke esthetiek, die pasteltinten, bloemenprints en retro-elementen combineert, heeft een grote invloed gehad op de hedendaagse mode en streetwear-cultuur.

FRENCH WALTZ is een unieke geur die een combinatie biedt van zoete en bloemige noten. Het bevat aroma's van vochtige jasmijnblaadjes die samenkomen met tonen van mandarijn, lychee, nashi-peer, magnolia en sandelhout om een roos-muskusachtig effect te creëren. De geur begint met een verfrissende, citrusachtige opening van mandarijn en lychee, die geleidelijk overgaat in de hartnoten van magnolia en nashi-peer, wat een fruitige, bloemige geur geeft. Het parfum eindigt met de basisnoten van sandelhout en jasmijn, wat zorgt voor een aardse, houtachtige en muskusachtige geur die de hele dag meegaat.

Deze geur is ontworpen om de sfeer te kanaliseren van "dommelen in de tuin, de zon gebruiken als handdoek om de overgebleven kralen van meer-water af te drogen." Dit wordt weerspiegeld in de geur, die een lichte, verfrissende en bloemige geur biedt die de zintuigen prikkelt en een gevoel van ontspanning en vreugde oproept.

De FRENCH WALTZ is verkrijgbaar in een transparante fles die wordt afgesloten door een muntgroene en bloemvormige bovenkant. De fles heeft een inhoud van 50 ml en wordt geleverd in een verpakking met daarop de exacte zin die de sfeer van de geur beschrijft.

MOUNTAIN WANG is een mannelijke geur die wordt beschreven als "aards, robuust en aromatisch". De geur bevat tonen van bergamot, koriander, rozemarijn, zwarte peper, patchouli, sandelhout en vetiver. De geur is verkrijgbaar in een bruine fles met een houten dop.

 

Bezoek Website