Harry Winston lanceert Premier Sunflower Automatic horloge met diamanten

Harry Winston heeft een nieuw Premier Sunflower Automatic horloge met diamanten uitgebracht, ideaal voor de feestdagen. Het horloge bevat 4,66 karaat diamanten en een kwart karaat robijnen of saffieren en heeft een parelmoeren achtergrond met een 3D-vormgeving in felrood of blauw. Het zonnebloemmotief is geïnspireerd op de archiefschetsen van Harry Winston uit de jaren vijftig en is bedoeld om de schoonheid en symmetrie van de zonnebloemsieraden van het merk te weerspiegelen.

Het Premier Sunflower Automatic horloge heeft een verhoogde instelling waardoor de diamanten iets boven de wijzerplaat worden opgeheven, wat extra sprankeling en volume toevoegt. Het horloge is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 30 stuks, elk met bijpassende alligator-riemen.

Het horloge heeft een automatisch uurwerk met een gangreserve van 68 uur en is waterbestendig tot 30 meter. De kast heeft een diameter van 36 mm en is gemaakt van 18-karaats witgoud, terwijl de kroon is bezet met een diamant van 0,12 karaat. De alligatorleren band sluit met een 18-karaats witgouden vouwsluiting en is beschikbaar in rood of blauw, afhankelijk van de keuze van edelsteen op de wijzerplaat. Het horloge wordt geleverd in een speciale presentatiedoos met bijpassende kleuren.

Daarnaast is het horloge voorzien van een automatisch uurwerk met uren- en minutenwijzers, een gangreserve van 68 uur en een waterdichtheid van 30 meter. Het is ook uitgerust met een alligatorleren band en een 18-karaats witgouden vouwsluiting die is bezet met 17 diamanten. Het horloge wordt geleverd in een speciale presentatiedoos met een gravure van het zonnebloemmotief erop. Het is verkrijgbaar in twee versies: een met robijnen en de andere met saffieren.

De Premier Sunflower Automatic is een prachtig sieradenhorloge dat zowel elegantie als symboliek uitstraalt. Het is een perfect cadeau voor de feestdagen of voor speciale gelegenheden.

 • Model: Harry Winston Premier Sunflower Automatic
 • Kast: 18-karaats witgoud, diameter van 36 mm, waterbestendigheid tot 30 meter
 • Wijzerplaat: parelmoer met 120 diamanten, 12 Cabochon parelmoer op de basis van parelmoer met kralen
 • Uurwerk: automatisch opwindbaar, kaliber HW2008, 28.800 trillingen per uur, 18 jewels, gangreserve van 40 uur
 • Functies: uren, minuten
 • Edelstenen: 4,66 karaat diamanten, 0,25 karaat robijnen of saffieren
 • Aantal diamanten: 194 (120 op de wijzerplaat, 57 in de kast, 17 op de gesp)
 • Aantal bloemen: 20 (12 zonnebloemen op de buitenwijzerplaat, 8 kleinere bloemen op de binnenwijzerplaat)
 • Afwerking van de bloemen: de diamanten die de bloemblaadjes van de zonnebloemen vormen, zijn verhoogd geplaatst, waardoor ze iets boven de wijzerplaat worden opgeheven en meer licht door de zij-facetten kan dringen. De verhoogde instelling voegt ook volume toe en vormt een aanvulling op de verhoogde parelmoer Cabochons.
 • Beperkte oplage: 30 stuks, elk geleverd met een bijpassende alligator-riem.
 • Prijs: onbekend


Het horloge wordt geleverd met een gepolijste 18-karaats witgouden kast van 36 mm en is waterbestendig tot 30 meter. Het heeft een automatisch opwindbaar uurwerk, kaliber HW2008, met 28.800 trillingen per uur, 18 jewels en een gangreserve van 40 uur. Het horloge toont uren en minuten op een parelmoeren wijzerplaat, versierd met 120 diamanten en 12 Cabochon parelmoer op de basis van parelmoer met kralen. Het horloge bevat ook 4,66 karaat diamanten en 0,25 karaat robijnen of saffieren, verdeeld over 20 bloemen (12 zonnebloemen op de buitenwijzerplaat en 8 kleinere bloemen op de binnenwijzerplaat). De diamanten die de bloemblaadjes van de zonnebloemen vormen, zijn niet in het metaal gezet, waardoor ze iets boven de wijzerplaat worden opgeheven en meer licht door de zij-facetten kan dringen. Het horloge heeft een beperkte oplage van 30 stuks, elk geleverd met een bijpassende alligator-riem.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...