Oura en Gucci maken een 18 karaats gouden slimme ring

Gucci heeft aangekondigd dat het een samenwerking is aangegaan met Oura om de Oura Generation 3 gezondheidsbewakingsring te transformeren tot een luxueus accessoire. De Generation 3-ring is eind vorig jaar geïntroduceerd en biedt een groot aantal kalibraties en updates, waaronder live hartslag, slaapkwaliteit en activiteitsbewaking. Het apparaat is ook waterbestendig tot 100 meter, heeft een batterijduur van 4 tot 7 dagen en kan worden gekoppeld met Apple Health en Google Fit.

Het ontwerp van Gucci bevat een zwarte synthetische korundband bedekt met in elkaar grijpende G-logo'sen een gevlochten rand van 18-karaats goud. Gucci schrijft dat deze innovatie je individualiteit van binnenuit viert. De Gucci x Oura Ring Special Edition combineert de gepersonaliseerde gezondheidsinzichten van Oura met de legendarische Italiaanse stijl van Gucci. De samenwerking tussen Gucci x Oura is nu beschikbaar voor €950 dollar en bevat een levenslang Oura-lidmaatschap en toegang tot de Oura-app. Elders ontwikkelt Dyson in het geheim robots die je klusjes doen.

Oura is een bedrijf dat een draagbaar apparaat produceert dat is ontworpen om mensen te helpen hun slaap bij te houden en te verbeteren. De Oura-ring is een kleine, lichtgewicht ring die om de vinger wordt gedragen en geavanceerde sensoren gebruikt om verschillende aspecten van de slaap bij te houden, zoals slaapfasen, hartslag, lichaamstemperatuur en beweging. De ring kan ook andere aspecten van gezondheid en welzijn bijhouden, zoals fysieke activiteit en stressniveaus.

De Oura-ring is populair bij atleten, biohackers en anderen die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van hun gezondheid en prestaties. De ring is verbonden met een mobiele app die gedetailleerde inzichten biedt in slaap en andere gezondheidsmetingen, evenals gepersonaliseerde aanbevelingen voor het verbeteren van slaap en algemeen welzijn.

Gucci is een luxe modemerk dat bekend staat om zijn high-end kleding, accessoires en lederwaren. Het heeft geen directe relatie met de Oura-ring, hoewel het mogelijk is dat Gucci een partnerschap is aangegaan met Oura of een eigen versie van een slaaptracker heeft gecreëerd. Ik heb echter geen informatie over een dergelijk product.

De Oura Ring Gen3 is een draagbaar apparaat dat is ontworpen om mensen te helpen hun slaap bij te houden en te verbeteren. Het is de derde generatie van de Oura-ring en is uitgerust met geavanceerde sensoren die verschillende aspecten van de slaap bijhouden, zoals slaapfasen, hartslagvariabiliteit, lichaamstemperatuur en beweging.

De Oura Ring Gen3 heeft een elegant en gestroomlijnd ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Het is ook lichtgewicht en comfortabel om te dragen, zelfs tijdens het slapen.

De ring is verbonden met een mobiele app die gedetailleerde inzichten biedt in de kwaliteit van de slaap en andere gezondheidsgegevens, zoals fysieke activiteit en stressniveaus. De app kan ook gepersonaliseerde aanbevelingen geven om de slaapkwaliteit te verbeteren en de algehele gezondheid te optimaliseren.

De Oura Ring Gen3 is populair bij verschillende groepen mensen, waaronder atleten, biohackers en mensen die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van hun slaap en prestaties. Het apparaat is ook waterbestendig en heeft een lange batterijduur, waardoor het gemakkelijk te dragen is tijdens dagelijkse activiteiten.

Over het algemeen is de Oura Ring Gen3 een geavanceerd apparaat dat mensen kan helpen om hun slaap en gezondheid beter te begrijpen en te verbeteren.

Technische fiche van de Oura Ring Gen3:

Afmetingen:

  • Breedte: 7,9 mm
  • Dikte: 2,6 mm

Gewicht:

  • 4-6 gram (afhankelijk van de ringmaat)

Sensoren:

  • Infrarood-optische hartslagsensor
  • 3D-versnellingsmeter
  • Temperatuursensor

Batterijduur:

  • Tot 7 dagen

Waterbestendigheid:

  • Geschikt voor zwemmen en douchen
  • Waterbestendig tot 100 meter

Connectiviteit:

  • Bluetooth LE
  • Compatibel met iOS- en Android-apparaten

Overige kenmerken:

  • Oplaadbaar met meegeleverde oplaaddock
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen
  • Compatibel met Apple Health en Google Fit
  • Inclusief toegang tot de Oura-app met gepersonaliseerde gezondheidsinzichten en aanbevelingen


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...