Secretlab en Lamborghini werken samen aan nieuwe collectie gaming stoel

Secretlab is een in Singapore gevestigd meubelbedrijf dat werd opgericht in 2014 door voormalige professionele esports-spelers Ian Alexander Ang en Alaric Choo. Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van gamestoelen en heeft zijn aanwezigheid wereldwijd uitgebreid sinds de lancering van de eerste stoel in 2015.

In 2020 verkocht Secretlab zijn miljoenste stoel en rapporteerde het bedrijf stoelleveringen van 'minstens' 500.000 stuks. Het bedrijf heeft ook aanzienlijke investeringen aangetrokken, waaronder een minderheidsbelang van Heliconia Capital Management, een dochteronderneming van het Singaporese vermogensfonds Temasek Holdings, in 2019.

De nieuwste samenwerking van Secretlab is met Automobili Lamborghini, een iconisch Italiaans merk dat synoniem staat voor innovatie en prestaties op het gebied van auto's. De collectie, ontworpen voor Lamborghini-eigenaren, biedt compromisloze prestaties en stijl, met toonaangevende gamestoelen die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en verfijnde afwerkingen.

De Automobili Lamborghini Pinnacle Edition is het paradepaardje van de collectie en is een limited edition conceptontwerp dat is geïnspireerd op de 'pure emotie van de rit'. De gamestoel is bekleed met Alcantara-leer en uitgerust met een bovenplaat van koolstofvezel. De bijbehorende Automobili Lamborghini Edition is bekleed met zacht suède en geaccentueerd met opvallende Lamborghini kenmerkende verde accenten.

Deze samenwerking van Secretlab met Automobili Lamborghini laat zien dat het bedrijf blijft groeien en investeren in hoogwaardige materialen en ontwerpen. Met zijn steeds groter wordende wereldwijde aanwezigheid en groeiende erkenning in de gaming en lifestyle gemeenschappen, is het bedrijf goed op weg om een toonaangevend merk te worden op het gebied van gamestoelen en andere meubelproducten.

Daarnaast omvat de collectie ook de Secretlab OMEGA Automobili Lamborghini Edition en de Secretlab TITAN Automobili Lamborghini Edition, die beide zijn ontworpen om de ergonomie, ondersteuning en comfort te bieden die gamers nodig hebben tijdens lange speelsessies. Deze gamingstoelen zijn geïnspireerd op het ontwerp en de kenmerken van de Lamborghini-auto's, inclusief de bekende kleuren en logo s.

De samenwerking tussen Secretlab en Automobili Lamborghini is niet de eerste keer dat Secretlab zich richt op samenwerkingen met luxe-automerkpartners. Eerder creëerde Secretlab al gamingstoelen in samenwerking met merken als Aston Martin, BMW, Mercedes-Benz en Porsche. Deze samenwerkingen zijn zeer populair bij gamers en autoliefhebbers over de hele wereld.

Het succes van Secretlab is te danken aan de combinatie van hoogwaardige materialen, ergonomisch ontwerp en stijlvolle esthetiek. Het bedrijf werkt samen met professionele gamers en experts op het gebied van ergonomie en design om ervoor te zorgen dat elke stoel voldoet aan de hoogste normen op het gebied van comfort en prestaties. Bovendien heeft Secretlab de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om de gamingstoelen verder te verbeteren en nieuwe technologieën en materialen te integreren.

Met de nieuwe samenwerking met Automobili Lamborghini en de voortdurende focus op kwaliteit en innovatie, is Secretlab goed gepositioneerd om zijn positie als leider in de gamingstoelenmarkt te behouden en uit te breiden.

Materiaal:

  • Alcantara-leer
  • Koolstofvezel
  • Zacht suède


Product:

  • Gamestoelen


Kleur:

  • Automobili Lamborghini Pinnacle Edition: Zwart en oranje accenten
  • Automobili Lamborghini Edition: Zwart en groene accenten


Grondstof:

  • Alcantara-leer
  • Koolstofvezel


Modellen:

  • Automobili Lamborghini Pinnacle Edition: 

    De Automobili Lamborghini Pinnacle Edition is het vlaggenschipmodel van de samenwerking tussen Secretlab en Automobili Lamborghini. Het is een limited edition gamestoel die is ontworpen om de 'pure emotie van de rit' te belichamen die Lamborghini-auto's kenmerkt. De stoel is bekleed met hoogwaardig Alcantara-leer, dat zacht en duurzaam is en de gebruiker een comfortabele ervaring biedt tijdens het gamen.

    Het ontwerp van de stoel is geïnspireerd op de bekende styling van de Lamborghini-auto's. De stoel heeft een bovenplaat van koolstofvezel, die niet alleen de stoel duurzamer maakt, maar ook zorgt voor een gestroomlijnd en modern uiterlijk. De stoel heeft ook verstelbare armleuningen, die zijn bekleed met hetzelfde hoogwaardige Alcantara-leer en bieden extra comfort en ondersteuning tijdens het gamen.

    Het Pinnacle Edition-model is voorzien van de Secretlab 2022-serie, die een aantal upgrades bevat ten opzichte van eerdere modellen. Het frame van de stoel is gemaakt van aluminiumlegering, waardoor het licht en duurzaam is. De stoel heeft een geavanceerd kantelmechanisme, waarmee gebruikers de hoek van de stoel kunnen aanpassen voor een optimale zithouding. De stoel heeft ook een geïntegreerde lendensteun die de onderrug ondersteunt en verlichting biedt tijdens lange uren van gamen.

    De Automobili Lamborghini Pinnacle Edition is een limited edition gamestoel, met slechts 200 genummerde exemplaren beschikbaar voor verkoop wereldwijd. Het is een zeer exclusief en hoogwaardig product, ontworpen voor fans van Lamborghini-auto's en gamers die op zoek zijn naar de ultieme game-ervaring.

  • Automobili Lamborghini Edition

    De Automobili Lamborghini Edition is de tweede stoel in de samenwerking tussen Secretlab en Lamborghini en is ontworpen om gamers en autoliefhebbers te voorzien van het ultieme zitcomfort tijdens het gamen. De stoel is bekleed met zacht suède en is afgewerkt met opvallende groene accenten, die de kenmerkende kleur van Lamborghini weerspiegelen. Het Lamborghini-logo is te zien op de voor- en achterkant van de stoel en op de zijkanten van de rugleuning.

    De Automobili Lamborghini Edition is ontworpen met het oog op ergonomie en prestaties, met verstelbare armleuningen, een in hoogte verstelbare gasveer en een kantelmechanisme dat kan worden vergrendeld in verschillende posities. De stoel heeft ook een ingebouwde verstelbare lendensteun en een neksteunkussen, om de juiste ondersteuning te bieden tijdens lange gamesessies.

    De stoel heeft een stalen frame voor maximale duurzaamheid en is bekleed met een combinatie van suède en synthetisch leer voor comfort en gemakkelijk onderhoud. De wielen van de stoel zijn gemaakt van stevig polyurethaan en zijn ontworpen om soepel en stil te rollen op verschillende oppervlakken.

    De Automobili Lamborghini Edition heeft een gewichtscapaciteit van maximaal 130 kg en is geschikt voor mensen van verschillende lengtes en maten. De stoel wordt geleverd met een garantie van drie jaar en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en instructies voor een gemakkelijke montage.

Meer over Secretlab

Secretlab is een Singaporees meubelbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van gamestoelen van hoge kwaliteit. Het bedrijf werd in 2014 opgericht door voormalige professionele esports-spelers Ian Alexander Ang en Alaric Choo. Het startkapitaal van het bedrijf bedroeg €50.000, afkomstig van de besparingen van de twee oprichters, en ging voornamelijk naar onderzoek en ontwikkeling.

In maart 2015 lanceerde Secretlab zijn eerste product, de Secretlab Throne V1. Later in dat jaar werden nog twee stoelen uitgebracht, de Throne V2 en de Omega. Het bedrijf heeft sindsdien verschillende andere modellen en samenwerkingen uitgebracht, waaronder met merken als Game of Thrones, Batman en Cyberpunk 2077.

Secretlab'sgamestoelen zijn ontworpen om zowel comfortabel als stijlvol te zijn en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals geavanceerd koudschuim, versterkt stalen frame, zacht en duurzaam PU-leder of NAPA-leder en verstelbare armleuningen.

In augustus 2019 kocht Heliconia Capital Management, een dochteronderneming van het Singaporese vermogensfonds Temasek Holdings, een minderheidsbelang in het bedrijf, waardoor de marktkapitalisatie een gerapporteerde €200-300 miljoen bereikte. Secretlab rapporteerde voor 2020 stoelleveringen van 'minstens' 500.000 stuks en de jaarlijkse bedrijfswinst en -omzet voor het fiscale jaar 2020 bedroegen respectievelijk naar schatting €70 miljoen en €350 miljoen.

Naast de samenwerking met Automobili Lamborghini heeft Secretlab ook samengewerkt met andere bekende merken in de gaming- en entertainmentindustrie, waaronder Blizzard Entertainment, Riot Games, Marvel en HBO. Het bedrijf heeft verschillende modellen van gamestoelen ontworpen en geproduceerd, waaronder de Omega, Titan en Titan XL. Deze stoelen zijn beschikbaar in verschillende maten, materialen en kleuren en zijn ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden tijdens lange uren van gaming of werken.

Secretlab heeft ook accessoires voor gamestoelen zoals kussens en armleuningen ontworpen en geproduceerd om de gebruikerservaring te verbeteren. Het bedrijf heeft verschillende prijzen en erkenningen ontvangen voor zijn producten en bedrijfsprestaties, waaronder de Red Dot Design Award en Forbes Asia's'30 under 30' lijst. Secretlab blijft zich richten op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige gamestoelen en het uitbreiden van zijn samenwerkingen met bekende merken in de gaming- en entertainmentindustrie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...