TAG Heuer heeft zojuist zijn horloges voor de LVMH Watch Week van 2023 onthuld

TAG Heuer heeft zojuist zijn line-up voor de LVMH Watch Week van 2023 onthuld, die verschillende modellen omvat, variërend van de Aquaracer Professional 200 Solargraph, Carrera Chronograph 60th Anniversary Edition en Monza Flyback Chronometer, tot de Connected Calibre E4 in meerdere uitvoeringen.

Aquaracer Professional 200 Solargraph. Na de release van TAG Heuer's Aquaracer Solargraph bij Watches and Wonders vorig jaar, heeft de horoloog een nieuwe editie van het model onthuld in een titanium uitvoering. Door TAG Heuer omschreven als "de ultieme metgezel voor buitenshuis", is het 40 mm-horloge uitgerust met het op zonne-energie werkende TH50-00-uurwerk, dat de hele dag kan draaien met slechts twee minuten blootstelling aan zonlicht.

De lichtgewicht maar robuuste Aquaracer Professional 200 Solargraph wordt in de winkel verkocht voor +- 3.000 Euros en komt in februari in de winkels. Het is een veelzijdig en goed presterend uurwerk dat extreme weersomstandigheden kan overleven. Carrera Chronograph 60th Anniversary Edition 1 van 9. Als eerbetoon aan de meest verzamelbare Carrera 2447 SN van het merk heeft TAG Heuer het iconische uurwerk teruggebracht in een moderne, maar getrouwe herinterpretatie. Het nieuw leven ingeblazen horloge heeft de herkenbare zilver-zonnestraal geborstelde "panda" wijzerplaat, versierd met contrasterende zwarte indexen, gestreepte wijzers en versierd met een vintage logo.

De chronograaf wordt aangedreven door de ultramoderne Heuer 02, het eigen 80-uurs automatische uurwerk van de horlogemaker, allemaal gehuisvest in een 39 mm gepolijste stalen kast. De Carrera Chronograph 60th Anniversary Edition, geprijsd op +- 7000 Euros in een gelimiteerde oplage van 600 stuks, was snel uitverkocht zodra deze op de TAG Heuer-website werd uitgebracht. Monza Flyback chronometer 1 van 7. Heuer komt brutaler terug dan ooit en herintroduceert zijn tijdloze maar klassieke Monza-uurwerk in een ultrasportieve uitvoering, gemaakt van lichtgewicht en resistent koolstof. Aangekomen in een kastmaat van 42 mm, loopt het horloge op de Heuer 02 COSC Flyback Calibre. Om de sportieve aantrekkingskracht van het horloge te verhogen, is de wijzerplaat voorzien van een doorschijnende fumé blauwe saffierkristallen teller met blauw gelakte indexen, in contrast met sub-teller wijzers overgoten met een opvallende rode tint. De Monza Flyback Chronometer kost 13.000 Euros en wordt later deze maand uitgebracht.

De Connected Calibre E4 in 42 mm is gemaakt in een matte, geheel zwarte titanium constructie en is de langverwachte verkleinde versie van de TAG Heuer's 45 mm smartwatch. Het is ontworpen om op te gaan in alle aspecten van het leven van de drager en biedt uitstekende ergonomie en comfort. Uitgerust met een groot 1,28-inch OLED-scherm in een koepelvormig saffierglas, wordt het horloge ook geleverd met speciale sporthorloge-apps.

De Connected Calibre E4 42 mm in Black Titanium voegt zich half februari bij zijn 45 mm-tegenhangers op de website van TAG Heuer met een verkoopprijs van 2300 Euros.
Connected Caliber E4 42mm – Golf Editie 1 van 8. De gloednieuwe 42 mm Golf Edition, toegevoegd aan de collectie Connected Calibre E4 smartwatches van het merk, is de lichtste in zijn soort van TAG Heuer. Gericht op het bieden van ongekende voordelen voor golfers van alle niveaus, is het horloge geconfigureerd met nieuwe algoritmen waardoor dragers niet langer hun games handmatig hoeven bij te houden.

Ondertussen kunnen spelers dankzij het lagere gewicht en de kleinere afmetingen met gemak streven naar een perfect uitgebalanceerde swing. De Connected Calibre E4 42 mm – Golf Edition wordt in het voorjaar uitgebracht en kost 2.500 Euros. Connected Calibre E4 45mm – Sporteditie 1 van 8. Uitbreiding van de high-end smartwatch-collectie met de Connecter Calibre E4 Sport Edition. Met een gestroomlijnd maar toch sportief uiterlijk, is het 45 mm horloge ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle toegewijde sporters. Een opvallend kenmerk van het horloge is de nieuwe band, die opnieuw is ontworpen om de nieuwe barometrische functie te optimaliseren, terwijl de mesh-achtige inzetstukken het ademend vermogen van de huid verbeteren. De verwisselbare rubberen band is ook verkrijgbaar in rood, oranje en blauw.

De Connected Calibre E4 Sport Edition in 45 mm kost 2.150 Euros en zal tegen het einde van de maand op de website van TAG Heuer verschijnen. Het assortiment horloges zal verkrijgbaar zijn via TAG Heuer en haar geautoriseerde retailers. Bezoek de speciale pagina van TAG Heuer voor LVMH Watch Week via de officiële website voor updates.

Bezoek Website
Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...