Dit is de nieuwe Richard Mille Rock n Roll RM66

Dit is het nieuwe Richard Mille Rock'n'Roll RM66-uurwerk - en dat is geen bijnaam, het is de echte naam van het horloge. Het ziet er geweldig uit, maar potentiële kopers zullen er rockstar-geld voor moeten neertellen. De nieuwste Richard Mille belichaamt de geest van rock'n'roll met een flamboyante hoornen wijzer op de wijzerplaat. De skeletwijzer is gemaakt van roodgoud en de uren- en minutenaanduiding zijn er bovenop gemonteerd. Een van de gekste details aan de hand is dat je de wijsvinger en de pink op de wijzerplaat kunt zien, terwijl de duim, middelvinger en ringvinger zichtbaar zijn vanaf de achterkant van de kast.

Horlogefans met een scherp oog zullen ook de gitaarplectrumvormige uurmarkeringen rond de wijzerplaat opmerken. De kast in steampunk-stijl is gemaakt van Carbon TPT, een composietmateriaal dat kwarts en koolstofvezel combineert. Richard Mille heeft dit materiaal daadwerkelijk gemaakt en gepatenteerd. Over eersteklas materialen gesproken, de schroeven zijn gemaakt van titanium, net als de horlogeband. En om het pakket compleet te maken, gebruikte RM rood goud om beide zijden van de kast en de kroon te versieren.

Titanium werd ook gebruikt voor het tourbillon-uurwerk. Het uurwerk wordt in eigen beheer gemaakt, net als al het andere bij RM (inclusief de schroeven), en wordt geleverd met een gangreserve van 72 uur. En, last but not least, heb je de minuscule gestileerde schedel in het midden van de tourbillon kunnen zien?

Alle Richard Mille-horloges zijn duur en met een catalogusprijs van 1.095.000 dollar is de Rock'n'Roll geen uitzondering. De Richard Mille RM66 Flying Tourbillon Rock'n'Roll is gelimiteerd tot 50 stuks.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...