S.T. Dupont eert Parijs met luxe aansteker en pennenset

S.T. Dupont, de gerenommeerde Franse producent van luxe accessoires, heeft zich laten inspireren door de charmes van de hoofdstad van Frankrijk voor hun nieuwste collectie. Met "S.T. Dupont Loves Paris" brengen zij een uniek eerbetoon aan Parijs, door middel van een exclusieve lijn aanstekers en pennensets die zijn geïnspireerd op enkele van de meest iconische monumenten van de stad.

Deze bijzondere collectie omvat drie prachtig vormgegeven sets die elk op een eigen manier de essentie van Parijs vatten. Het Rookpakket, wellicht het meest indrukwekkende item uit de collectie, is ontworpen met de Arc de Triomphe als muze. Deze aansteker, vervaardigd uit massief messing met een afwerking van palladium en goudlak, kent een verfijnde esthetiek en levert precies de juiste vlam voor het aansteken van een sigaar. Dit liefdevolle product wordt geleverd in een houten presentatiedoos, rijkelijk gelakt, waarin zowel mini-replica’s van de Eiffeltoren als de Pont des Arts schitteren. Het prijskaartje van €5.245,00 weerspiegelt de exclusiviteit en het vakmanschap dat S.T. Dupont hoog in het vaandel draagt.

Voor de schrijfenthousiasten biedt S.T. Dupont een Schrijfpakket aan, een hommage aan Les Invalides, een historisch complex in het hart van Parijs. Deze vulpen pronkt met een lichaam van messing bedekt met een laag goudlak en palladium, en herbergt een 14-karaats witgouden penpunt. Beschikbaar in diverse maten van fijn tot breed, kan iedereen zijn of haar schrift perfect afstemmen. Voor degene die de voorkeur geeft aan het gemak, is er nog de rollerball-opzetstuk. Net als het Rookpakket wordt ook deze pennenset in een prachtige houten doos met de Parijse miniaturen aangeboden, tegen een prijs van €3.945,00.

De Verzamelaarseet verenigt beide werelden: de majestueuze Arc de Triomphe aansteker en de chique Les Invalides pen, samen met de miniatuurmonumenten van Parijs en de fraaie presentatiebox. De set is geprijsd op €8.775,00 en belichaamt de ware geest van Parijs in combinatie met het vakmanschap van S.T. Dupont.

De collectie wordt gekenmerkt door een beperkte oplage van slechts 150 exemplaren per set, een getal dat verwijst naar het 150-jarig bestaan dat S.T. Dupont vorig jaar vierde. Opgericht in 1872, is dit jubileum een kroon op het werk voor het bedrijf en een moment om oprichter Simon Tissot Dupont te eren. Met "S.T. Dupont Loves Paris" viert men niet alleen de rijke geschiedenis van het merk, maar ook de verfijnde ambachtelijkheid die in elk product doorklinkt.

De pen, een ware blikvanger, is samengesteld uit de meest prestigieuze materialen zoals gelakt hout, glanzend lak en palladium afwerkingen, en is voorzien van een 14-karaats massief gouden penpunt alsook een rollerball-tip. Elk exemplaar is genummerd binnen de gelimiteerde serie om de uniekheid te waarborgen.

De navullingen voor de vulpen en rollerball zijn beschikbaar in diverse kleuren zoals blauw, zwart, rood, groen en turkoois, die het schrijfplezier alleen maar vergroten. Hiermee wordt nogmaals benadrukt dat S.T. Dupont niet alleen staat voor luxe, maar ook voor personalisatie en gebruiksgemak.

"S.T. Dupont Loves Paris" is meer dan een collectie; het is een symbolische uitdrukking van de tijdloze tradities van het merk vermengd met innovatieve creativiteit. Het gebruik van geplaatste lak, een kenmerkende techniek van S.T. Dupont, resulteert in een kunstwerk waarbij traditie hand in hand gaat met moderniteit.

Voor de liefhebbers van luxe en de betovering van Parijs is de "S.T. Dupont Loves Paris" collectie een must-have. De gelimiteerde oplage maakt deze items uiterst begeerd en speciaal, en staat garant voor een stukje Parijse grandeur in de palm van je hand. Het is een collectie die zeker de harten zal veroveren van Francofielen over de hele wereld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...