Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Squid Game Jung Ho-yeon neemt het Instagram account van Calvin Klein over

Squid Game Jung Ho-yeon neemt het Instagram account van Calvin Klein over
HoYeon Jung (Jung Ho-yeon) heeft het Instagram-account van Calvin Klein overgenomen en neemt het over van Pete Davidson die eerder het account een paar dagen runde terwijl hij ook naar Instagram Live ging in zijn ondergoed met Machine Gun Kelly.

Even een recap betreft HoYeon Jung, zij is een Zuid-Koreaans fotomodel en actrice. Jung maakte op haar zestiende haar intrede in de modewereld. Ze verscheen op verschillende Koreaanse tijdschriften en modeshows. In 2016 verwierf ze internationale bekendheid nadat ze voor het merk Louis Vuitton op de catwalk liep.

Later presenteerde ze ook voor de merken Marc Jacobs, Fendi, Alberta Ferretti, Dolce & Gabbana, Chanel, Burberry, H&M, Roberto Cavalli, Versace, DSquared² en Paco Rabanne. Op 13 januari 2020 werd bekend dat Jung een contract als actrice getekend had bij Saram Entertainment.

Op 17 september 2021 maakte Jung haar acteerdebuut met de release van de Netflix-serie Squid Game. Op 10 oktober 2021 was Jung de populairste Koreaanse actrice op Instagram, met ongeveer 23,7 miljoen volgers.

Jung, die eerder speelde in Heron Preston voor de campagne van Calvin Klein, is ook verschenen in een Louis Vuitton-campagne nadat hij ambassadeur was geworden, en brak eerder records omdat hij de meest gevolgde acteur van Korea werd op Instagram.

Een natuurlijke logische stap is dan om de CK IG over te nemen? Gekleed in een kenmerkende Calvin Klein sportbeha en een slip, zegt de actrice "@calvinklein gaf me hun wachtwoord..." Ze deelde hetzelfde bericht ook op haar persoonlijke Instagram-account.

Tot nu toe is er weinig bekend, maar er wordt verwacht dat Calvin Klein de verrassingen de hele maand door zal houden, en dat Jung om 9 uur EST naar IG Live zal gaan. Met wie weten we niet, maar fans wijzen op een mogelijke band met haar vriendin en mede-CK-model, Jennie van BLACKPINK.

Bezoek Website

Squid Game Jung Ho-yeon neemt het Instagram account van Calvin Klein over