Squid Game Jung Ho-yeon neemt het Instagram account van Calvin Klein over

Het Instagram-account van Calvin Klein is overgenomen door het Zuid-Koreaanse fotomodel en actrice HoYeon Jung, nadat het account tijdelijk werd gerund door Pete Davidson. Jung is internationaal bekend sinds haar debuut voor Louis Vuitton in 2016 en heeft sindsdien de catwalk bewandeld voor verschillende toonaangevende merken. Ze heeft ook een contract als actrice bij Saram Entertainment en maakte haar acteerdebuut in de Netflix-serie Squid Game. Met meer dan 23,7 miljoen volgers op Instagram is Jung de meest gevolgde actrice van Korea op het sociale netwerk.

Gekleed in een kenmerkende Calvin Klein sportbeha en slip, deelde Jung het nieuws van haar overname van het account en zal naar verwachting gedurende de hele maand verrassingen blijven delen. Er wordt gespeculeerd dat ze later deze maand zal verschijnen in een live-uitzending op Instagram met mogelijk haar vriendin en mede-CK-model Jennie van BLACKPINK.

Het is nog onbekend wat voor soort content Jung zal delen op het account, maar met haar grote schare fans is het zeker dat ze veel aandacht zal genereren. De overname van het Instagram-account van Calvin Klein door Jung laat zien dat het merk zich richt op diversiteit en inclusiviteit, en op zoek is naar internationale bekendheid met de hulp van populaire beroemdheden zoals Jung.

Het Instagram-account van Calvin Klein is een belangrijk platform voor het Amerikaanse modemerk om zijn merkboodschap te communiceren. Het is dan ook geen verrassing dat het merk regelmatig beroemdheden en influencers inschakelt om het account over te nemen en hun eigen volgers te bereiken. Eerder werd het account al beheerd door beroemdheden zoals Kendall Jenner, Justin Bieber en Billie Eilish.

HoYeon Jung, de nieuwe beheerder van het CK Instagram-account, heeft een indrukwekkende staat van dienst als model en actrice. Ze begon op jonge leeftijd met modellenwerk en heeft sindsdien gewerkt voor tal van grote merken, waaronder Louis Vuitton, Chanel en Versace. Haar populariteit groeide verder na haar optreden in de populaire Netflix-serie Squid Game.

Hoewel er nog niet veel bekend is over wat Jung precies van plan is op het CK Instagram-account, zijn fans enthousiast over de mogelijkheid dat ze samen zal werken met haar vriendin en mede-CK-model Jennie van BLACKPINK. Dit zou kunnen leiden tot een aantal opwindende samenwerkingen en posts op het account.

Het overnemen van het Instagram-account van Calvin Klein is een geweldige kans voor HoYeon Jung om haar eigen persoonlijkheid en merkboodschap te communiceren met een enorm publiek. We kunnen niet wachten om te zien wat ze van plan is en hoe ze het iconische merk zal vertegenwoordigen.

Over Pete Davidson

Pete Davidson is een Amerikaanse komiek en acteur, geboren op 16 november 1993 in Staten Island, New York. Hij begon zijn carrière in 2014 bij Saturday Night Live (SNL), waar hij nog steeds actief is. Davidson heeft ook in verschillende films gespeeld, waaronder Trainwreck, The King of Staten Island en The Suicide Squad.

Naast zijn acteerwerk is Davidson ook bekend om zijn persoonlijke leven. Hij heeft verschillende keren de krantenkoppen gehaald vanwege zijn relaties, waaronder die met popster Ariana Grande en model Kaia Gerber. Davidson heeft ook openlijk gepraat over zijn mentale gezondheidsproblemen en zijn strijd tegen borderline persoonlijkheidsstoornis en depressie.

In 2021 had Davidson een kortstondige stint als beheerder van het Instagram-account van Calvin Klein. Tijdens zijn tijd als beheerder ging hij ook live op Instagram in zijn ondergoed met Machine Gun Kelly.

Over HoYeon Jung

HoYeon Jung is een Zuid-Koreaans fotomodel en actrice. Jung maakte op haar zestiende haar intrede in de modewereld en verscheen op verschillende Koreaanse tijdschriften en modeshows. In 2016 verwierf ze internationale bekendheid nadat ze voor het merk Louis Vuitton op de catwalk liep. Later liep ze ook shows voor de merken Marc Jacobs, Fendi, Alberta Ferretti, Dolce & Gabbana, Chanel, Burberry, H&M, Roberto Cavalli, Versace, DSquared² en Paco Rabanne.

Op 13 januari 2020 tekende Jung een contract als actrice bij Saram Entertainment. Op 17 september 2021 maakte Jung haar acteerdebuut met de release van de Netflix-serie Squid Game. Ze brak records als meest gevolgde Koreaanse actrice op Instagram met ongeveer 23,7 miljoen volgers op 10 oktober 2021.

Jung is ook verschenen in campagnes voor andere grote merken, waaronder Heron Preston voor Calvin Klein en Louis Vuitton nadat ze ambassadeur werd. Op 4 januari 2022 werd bekend dat Jung het Instagram-account van Calvin Klein zou overnemen van Pete Davidson.

Bezoek Website
Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...