Rolex - Patek Philippe - Tag Heuer - Cartier - Hermès - dit zijn de 15 mooiste horloges van de lente 2023 - Watches and Wonders Genève

Wij presenteren de 15 meest indrukwekkende horloges van de lente 2023, onthuld tijdens het Watches and Wonders-evenement in Genève. Bekende luxe horlogemerken zoals Rolex, Patek Philippe, Tag Heuer, Cartier en Hermès presenteren hun nieuwste creaties, die zowel vakmanschap als technologische innovatie demonstreren.

De selectie bevat een breed scala aan stijlen en ontwerpen, van klassieke en elegante modellen tot sportieve en avontuurlijke uurwerken. Sommige horloges zijn gemaakt van kostbare metalen, zoals goud en platina, terwijl anderen gebruikmaken van geavanceerde materialen, zoals keramiek en koolstofvezel. Bovendien zijn er modellen met complexe complicaties, zoals eeuwigdurende kalenders, chronografen en tourbillons, die de uitzonderlijke expertise van de horloge-industrie onderstrepen.

Het Watches and Wonders-evenement in Genève is een jaarlijkse bijeenkomst waar horlogemerken en liefhebbers samenkomen om de nieuwste ontwerpen, trends en technologische ontwikkelingen in de horloge-industrie te ontdekken. Het is een belangrijk evenement in de luxe horlogewereld en een geweldige kans voor merken om hun meest recente creaties te presenteren aan een breed publiek van verzamelaars, kenners en consumenten.

Enkele van de meest opvallende modellen van de toonaangevende merken:

  • Rolex Oyster Perpetual Datejust: Deze iconische Rolex is een tijdloze klassieker, met zijn kenmerkende Oyster-behuizing, datumvenster en Jubilee-armband. Dit nieuwe model heeft een opvallende wijzerplaat met levendige kleuren en diamanten uurmarkeringen.

  • Audemars Piguet Royal Oak: Dit iconische horloge van Audemars Piguet is herzien met nieuwe materialen en kleuren, waaronder een keramische behuizing en een levendige groene wijzerplaat. De combinatie van het kenmerkende achthoekige ontwerp en de geïntegreerde band maakt dit een opvallende en gewilde toevoeging aan de Royal Oak-collectie.

  • Vacheron Constantin Overseas: Deze sportieve en elegante creatie van Vacheron Constantin biedt een verfijnd ontwerp met een roestvrijstalen behuizing en een blauwe wijzerplaat met opvallende witte markeringen. Het horloge beschikt over een automatisch uurwerk en een geïntegreerde metalen band, waardoor het zowel stijlvol als praktisch is.

  • Jaeger-LeCoultre Reverso: Jaeger-LeCoultre'sklassieke Reverso-horloge is bijgewerkt met een nieuw gezicht en een slankere behuizing. De roestvrijstalen versie heeft een blauwe wijzerplaat en een bijpassende blauwe lederen band, wat het horloge een frisse en moderne uitstraling geeft.

  • IWC Portugieser: IWC'sPortugieser-collectie is verrijkt met nieuwe modellen, waaronder een chronograaf met een blauwe wijzerplaat en een geelgouden behuizing. Het horloge beschikt over een automatisch uurwerk en een bruine alligatorleren band, waardoor het zowel stijlvol als functioneel is.

  • Breguet Classique: Dit elegante dress horloge van Breguet is voorzien van een slanke roségouden kast en een opaline wijzerplaat met Romeinse cijfers en geblauwde wijzers. Het horloge heeft een handopwindbaar uurwerk en een bruine lederen band, wat het perfect maakt voor formele gelegenheden.

  • A. Lange & Söhne Saxonia: De Saxonia-collectie van A. Lange & Söhne heeft een nieuw model met een witgouden kast, een grijze wijzerplaat en een opvallende grote datumweergave. Het horloge is voorzien van een handopwindbaar uurwerk en een zwarte lederen band, wat het een klassieke en tijdloze keuze maakt.

  • Tag Heuer Carrera Chronograph: Deze sportieve chronograaf heeft een opvallend ontwerp en geavanceerde functies, zoals een vliegende tourbillon en een GMT-functie. Het horloge is gemaakt van titanium en keramiek, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam uurwerk.

  • Cartier Tank Must: Dit nieuwe model uit de beroemde Tank-collectie van Cartier is een eerbetoon aan het erfgoed van het merk en combineert tijdloze elegantie met moderne innovatie. Met zijn strakke lijnen en verfijnde details is de Tank Must een verfijnde keuze voor liefhebbers van luxe horloges.

  • Patek Philippe Calatrava: Patek Philippe staat bekend om zijn verfijnde en elegante ontwerpen, en deze nieuwe Calatrava is daarop geen uitzondering. Met een slanke witgouden kast en een prachtige geëmailleerde wijzerplaat, is dit horloge een prachtig voorbeeld van het merk'svakmanschap.

  • Hermès H08: De H08 van Hermès is een sportief en eigentijds uurwerk, met een opvallende achthoekige kast en een geïntegreerde rubberen band. Het horloge is uitgerust met een automatisch uurwerk en is waterbestendig tot 100 meter, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik.

  • Chopard L.U.C: Chopard'sL.U.C-collectie staat bekend om zijn verfijning en precisie. Dit nieuwe model heeft een slanke roségouden kast en een verfijnde grijze wijzerplaat met een gangreserve-indicator. De bruine lederen band zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling.

  • Panerai Luminor: Panerai'siconische Luminor-model krijgt een update met een lichtgewicht titanium kast en een opvallende groene wijzerplaat. De robuuste en sportieve uitstraling van dit horloge wordt versterkt door de kenmerkende kroonbeschermer en de dikke lederen band.

  • Hublot Big Bang: Hublot staat bekend om zijn opvallende en innovatieve ontwerpen, en de Big Bang-collectie is daarop geen uitzondering. Dit nieuwe model heeft een gedurfde kast van koolstofvezel en een opvallende wijzerplaat met een skeletontwerp, waardoor de complexiteit van het automatische uurwerk zichtbaar is.

  • Zenith Defy: Deze moderne en sportieve creatie van Zenith heeft een lichtgewicht titanium kast en een opvallende blauwe wijzerplaat met een open structuur die het automatische uurwerk onthult. De geïntegreerde rubberen band zorgt voor een comfortabele en praktische pasvorm.


Deze lijst met de 15 mooiste horloges van de lente 2023 illustreert de diversiteit en het vakmanschap van de luxe horloge-industrie. Of je nu de voorkeur geeft aan tijdloze elegantie, gedurfde innovatie of sportieve functionaliteit, er is een horloge voor elke smaak en stijl in deze indrukwekkende collectie. Horlogeliefhebbers en -verzamelaars kunnen uitkijken naar een opwindend seizoen van nieuwe ontwerpen en technologieën die de grenzen van wat mogelijk is in de wereld van de haute horlogerie blijven verleggen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...