Van Der Bauwede - luxe horloges en sieraden op maat gemaakt met unieke ontwerpen

Van Der Bauwede is een bekend Zwitsers luxe horloge- en sieradenmerk dat vooral bekend staat om zijn op maat gemaakte uurwerken met juwelen. Het merk werkt samen met enkele van de beste ontwerpers ter wereld om trends in mode en design te anticiperen en te creëren, en daarmee enkele van de meest ongewone en unieke uurwerken te produceren.

Een voorbeeld van zo'n horloge is het "Good Luck" -horloge, dat speciaal is ontworpen op verzoek van Pink en ongeveer €9.900 kost. Dit horloge is vervaardigd van roestvrij staal en heeft een ovale kast met diamanten en saffieren op de bezel. Zelfs de polsband, gemaakt van krokodillenleer, is verfraaid met glitters om de sierlijke uitstraling van het horloge te versterken.

Maar dat is niet alles wat Van Der Bauwede te bieden heeft. Elk horloge is op maat gemaakt met unieke ontwerpen die opvallen en indruk maken. Het merk heeft onlangs zijn eerste Amerikaanse flagship store geopend in het dorp Merrick Park.

Van Der Bauwede blijft de grenzen verleggen in de wereld van luxe horloges en sieraden, met aandacht voor detail, vakmanschap en exclusiviteit. Hun producten zijn gewild bij beroemdheden en verzamelaars over de hele wereld.

Van Der Bauwede biedt een breed scala aan horloges en sieraden voor zowel mannen als vrouwen, waaronder op maat gemaakte en gepersonaliseerde uurwerken. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen, zoals diamanten, edelstenen en roestvrij staal, en werkt samen met gerenommeerde ontwerpers om unieke en opvallende ontwerpen te creëren.

Naast het "Good Luck" horloge heeft Van Der Bauwede ook andere uurwerken met juwelen, zoals de "Royal Retro" horloges met ingelegde diamanten en de "Vintage" horloges met vintage ontwerpen. Het merk biedt ook een verscheidenheid aan sportieve horloges, waaronder de "Diver" en "Chronograph" collecties.

Voor sieraden biedt Van Der Bauwede onder andere kettingen, armbanden, oorbellen en ringen, waarbij dezelfde hoogwaardige materialen worden gebruikt als in de horloges. Het merk staat ook bekend om zijn op maat gemaakte trouwringen.

Het Zwitserse merk heeft winkels over de hele wereld, waaronder in Europa, Azië, het Midden-Oosten en nu ook in de Verenigde Staten met de opening van hun eerste Amerikaanse vlaggenschipboetiek in Merrick Park. Van Der Bauwede blijft groeien en innovatief in hun ontwerpen, waardoor ze een geliefd merk zijn onder verzamelaars en liefhebbers van luxe horloges en sieraden.

Horloges

  • "I Love You" collectie: deze collectie omvat horloges met een hartvormige kast en een verscheidenheid aan kleuren en materialen, zoals goud, staal en diamanten.
  • "Etoile Filante" collectie: deze collectie is geïnspireerd op sterren en omvat horloges met een ronde kast en diamanten op de wijzerplaat en bezel.
  • "La Boule" collectie: deze collectie omvat horloges met een bolvormige kast en diamanten of edelstenen op de wijzerplaat en bezel.
  • "Good Luck" horloge: dit horloge is speciaal ontworpen voor Pink en bevat diamanten en saffieren op de bezel, met een krokodillenleren bandje.


Sieraden

  • "Charme" collectie: deze collectie omvat armbanden, kettingen en oorbellen met bedels die variëren van bloemen tot dieren en harten. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals goud, zilver en diamanten.
  • "Symphony" collectie: deze collectie omvat armbanden en kettingen met schakels van verschillende grootte en vormen, gemaakt van verschillende materialen, zoals goud en diamanten.
  • "Poisson" collectie: deze collectie omvat hangers en oorbellen met visvormige ontwerpen, gemaakt van goud en diamanten.
  • "Pop" collectie: deze collectie omvat armbanden, kettingen en oorbellen met kleurrijke edelstenen en diamanten, geïnspireerd op popart.


De horloges en sieraden van Van Der Bauwede zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder goud, staal, diamanten, saffieren en krokodillenleer. Ze variëren in grootte en afmetingen, afhankelijk van het model. Van Der Bauwede heeft ook een aantal limited edition-modellen uitgebracht, zoals de "GlamRock" horlogecollectie en de "Heartbeat" sieradencollectie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...