Nehri Tibet Yeti Out Collaboratie collectie met Holy Mountain

Nehri Tibet Yeti Out, een innovatief Chinees modehuis, staat bekend om zijn vooruitstrevende en artistieke kijk op hedendaagse kleding. Het label heeft zich ingezet om het culturele erfgoed en de esthetiek van verschillende historische gemeenschappen te vatten in hun mode-uitingen. In een spannende nieuwe samenwerking hebben zij hun creativiteit vermengd met die van de Hong Kongse streetwear reus Holy Mountain. Deze samenwerking belooft een unieke kijk op de integratie van vintage Japanse streetwear elementen met de luxe uitstraling van high-end mode.

Het hart van deze speciale collectie is de reversible coach’s jack, die zowel functionaliteit als stijl biedt. Uitgevoerd in 100% polyester, biedt het niet alleen weerstand tegen de elementen maar ook twee keer de fashion mogelijkheden dankzij de omkeerbare functie. Dit maakt het een veelzijdige toevoeging aan elke garderobe. Met ritssluiting en handige kangoeroezakken combineert deze jas praktisch nut met een strak, tijdloos ontwerp.

Voor de casual dagen is de capuchonsweater ontworpen als een losvallend model, dat moeiteloos comfort en stijl combineert. Het relaxte design is versierd met grafische elementen op de mouwen en rug, die een eerbetoon vormen aan de handtekening van beide labels. Het gebruik van kwalitatieve materialen waarborgt duurzaamheid en een blijvende pasvorm.

De collectie bevat eveneens sweatshorts, ideaal voor zowel een sportieve als casual uitstraling. Met elastische taillebanden en contrasterende biesjes vormen ze een harmonieuze balans tussen ontspannen en modieus. Ze zijn gemaakt om bewegingsvrijheid te bieden zonder afbreuk te doen aan de algehele look van de drager.

Een ander opvallend item binnen de collectie is het hoodiefleecejack. Door gebruik te maken van een verouderde fleecestof krijgt het een unieke textuur en uitstraling. Gecombineerd met een geribbelde kap en oversized pasvorm, creëert dit jack een stoer silhouet dat zowel warmte als stijl uitstraalt.

Om het geheel compleet te maken heeft Nehri Tibet Yeti Out een sjaal ontworpen met een subtiele texture en details aan de randen, wat de perfecte finishing touch geeft aan elke outfit. Gemaakt van 100% polyester, belooft deze sjaal warmte en comfort.

De kleuren die de capsule collectie domineren zijn zwart, wit en babyblauw. Deze pallet zorgt voor een klassieke en toch moderne sfeer. Prominent aanwezig op elk item zijn de logo'sen slogans van Yeti Out en Holy Mountain , waarmee de samenwerking en de gedeelde visie van beide merken wordt gevierd.

De exclusieve lancering van de capsule collectie vindt plaats op 20 augustus in Hong Kong en zal ook online beschikbaar zijn voor de rest van de wereld. De prijzen variëren van € 203,10 voor de sjaal tot € 515,90 voor het hoodiefleecejack, waardoor liefhebbers van beide labels de kans krijgen om deel uit te maken van deze unieke samenwerking.

De erfenis van Nehri Tibet Yeti Out in het samenwerken met toonaangevende merken zoals Coach, Popeye'sen Levi'saccentueert de exclusiviteit en het vakmanschap dat terug te vinden is binnen deze collectie. Met de expertise van Holy Mountain in het brengen van topkwaliteit streetwear, is de samensmelting van deze twee modegiganten een match made in fashion heaven.

Voor degenen die wachten op de kans om een stukje van deze bijzondere mode-mix in handen te krijgen, zorg ervoor dat je de lancering in de gaten houdt. Het is een collectie die de grenzen van vintage en luxe opnieuw definieert, toegankelijk gemaakt voor de moderne man en vrouw. Voor meer informatie over de Nehri Tibet Yeti Out x Holy Mountain collectie, waaronder prijzen en beschikbaarheid, houd de website van Nehri Tibet Yeti Out in de gaten en mis deze unieke mix van culturen en mode niet.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...