Oris AquisPro 4000m Arteller S. Genève Watch Day

Oris, het gerenommeerde Zwitserse horlogemerk dat bekend staat om zijn inzet voor duurzaamheid en milieu, heeft recentelijk een indrukwekkende prestatie neergezet met de introductie van de nieuwe AquisPro 4000m Arteller S. Genève Watch Day-editie. Dit horloge is niet alleen een toonbeeld van geavanceerde uurwerktechnologie, maar ook van ecologisch bewustzijn.

In de pittoreske stad Genève, met zijn iconische meer dat omringd wordt door majestueuze bergketens, heeft Oris zich laten inspireren tot het creëren van dit uitzonderlijke horloge. Deze speciale editie vertegenwoordigt meer dan een eerbetoon aan de adembenemende schoonheid van het meer en de omliggende natuur; het is een oproep tot actie voor de bescherming van waterrijke ecosystemen over de hele wereld.

Bij dit streven speelt de samenwerking met Bracenet een cruciale rol. Bracenet zet zich in voor het milieu door oude vistuig te transformeren in innovatieve accessoires, daarmee het belang van recycling en upcycling benadrukkend in onze strijd tegen de vervuiling van de oceanen. De verbinding met Oris is zichtbaar in elk aspect van het horloge: zo is de decoratieve plak op de siliconen band van de AquisPro 4000m gemaakt van gerecyclede visnetten die ooit een bedreiging vormden voor het zeeleven.

Het design van de AquisPro 4000m Arteller S. Genève Watch Day getuigt van opmerkelijk vakmanschap. De keramische lunette is niet slechts een mooi detail; het symboliseert de harmonieuze verbinding tussen de twee zijden van het Meer van Genève en staat symbool voor de interactie tussen mens en natuur. De Arteller S.-complicatie is een kunstzinnige weergave van de bergketens rond het meer, en weerkaatst op subtiele wijze de prachtige reflecties van het water.

De horlogekast – met een diameter van 45,50mm – is vervaardigd uit roestvrij staal, waarbij robuustheid wordt gecombineerd met een stijlvolle uitstraling. Dit horloge is uitermate geschikt voor professionele duikers, dankzij de drievoudig bezegelde kroon en de unidirectioneel draaiende keramische lunette met minutieuze markeringen. De rode minuutpijl garandeert uitstekende leesbaarheid, zelfs in de meest diepe en donkere wateren.

Het hart van dit uurwerk, het Oris 733 automatische kaliber, staat bekend om zijn betrouwbaarheid en biedt een gangreserve van 38 uur. De waterbestendigheid, gegarandeerd tot een diepte van 4000 meter, onderstreept de functie van het horloge als een betrouwbare partner voor de meest extreme onderwateravonturen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het bemachtigen van dit exclusieve horloge, is snelheid geboden. Op 17 oktober zal de Oris Aquis Pro 4000m Arteller S. Genève Watch Day-editie beschikbaar komen in de Oris-winkels in Genève. Met een gelimiteerde oplage van slechts 250 stuks, biedt elk horloge een unieke mogelijkheid om onderdeel te worden van een beweging die tijd, technologische innovatie en milieubewustzijn met elkaar verbindt. Het prijskaartje van €3.900 weerspiegelt dan ook een investering in zowel stijl als duurzaamheid.

De AquisPro 4000m Arteller S. Genève Watch Day is een statement van hoop en actie. Wie dit horloge draagt, laat zien te kiezen voor hoogwaardige Zwitserse uurwerkkunst en tegelijkertijd bij te dragen aan de bescherming en het koesteren van natuurlijke wonderen zoals het serene Meer van Genève. Het is een krachtig symbool voor de toekomst, waarin de bewaring van onze aarde centraal staat.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...