Mariah Carey brengt Chopard sieradencollectie op fantasierijke wijze tot bloei

Om een sieradencollectie op een fantasierijke wijze tot bloei te brengen, benaderde Mariah Carey natuurlijk Chopard en haar artistiek directeur Caroline Scheufele. De vlinder staat symbool voor metamorfose en weerspiegelt de energie van de Amerikaanse zangeres. Voor het Zwitserse horloge- en juwelenhuis is de vlinder een stijlicoon, met nieuwe ambities. De herinterpretatie van de Happy Diamonds collectie kenmerkt zich door een aangepast design en nieuwe proporties, met ethisch verantwoord goud, diamanten en carneool.

De samenwerking tussen Chopard en Mariah Carey dateert van Kerstmis. In december 2020  ontving Mariah Carey een boek van Caroline Scheufele met de glamoureuze Haute Joaillerie creaties van de Red Carpet collectie voor het internationale Filmfestival van Cannes. De zangeres raakte enthousiast en wilde haar legendarische nummer 'All I want for Christmas is you' graag eren met een eerste eigen sieradencollectie. Daarbij delen de creatieve en onafhankelijke vrouwen de keuze voor een betekenisvolle en duurzame wereld. Mariah Carey heeft de iconische Happy Diamonds van Chopard opnieuw geïnterpreteerd. In een transparant, opengewerkt hart nestelt een vrolijk dansende diamant tussen saffierglas.

Vier majestueuze vleugels ontvouwen zich op een geheel nieuwe manier. De asymmetrische vleugels van de 'Happy Butterfly X Mariah Carey' collectie zijn volledig bezet met diamanten of voorzien van carneool. De vlinder is vervaardigd van ethisch verantwoord rosé- of witgoud en siert een hanger, armband, ring en oorbellen. De magische diamanten zijn gecertificeerd. Butterfly was de titel van het album dat een echt keerpunt bleek te zijn in de carrière en het leven van Mariah Carey. Het opus, dat in 1997 werd uitgebracht, zat vol nieuwe muzikale inspiraties en hielp haar evolueren richting R&B en hip-hop. Het was ook het album dat haar hervonden vrijheid en wedergeboorte symboliseerde. De vlinder, als het ultieme symbool van lichtheid en transformatie, werd een talisman van trots voor Mariah Carey.

Hierdoor stralen de nieuwe creaties een elegantie en symbolische kracht uit. De samenwerking tussen Caroline Scheufele en Mariah Carey heeft ook geleid tot drie Haute Joaillerie creaties van ethisch verantwoord goud en diamanten; een collier, ring en een paar asymmetrische oorbellen.

Bezoek Website
Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...