Audemars Piguet introduceert nieuwe Royal Oak Tourbillon met paarse wijzerplaat

In lijn met de viering van het 50-jarig bestaan van de Royal Oak door Audemars Piguet, heeft het luxe Zwitserse horloge de nieuwe Royal Oak Selfwinding Flying Tourbillon Extra-Thin RD #3 geïntroduceerd, dit keer met een metallisch paarse wijzerplaat in een stalen behuizing van 37 mm. Het roestvrijstalen horloge werd in april voor het eerst geïntroduceerd voor de 39 mm blauwe wijzerplaat 26670, nu pronkt het nieuwe model, 26660ST, met een unieke „pruimkleurige” wijzerplaat.

Het horloge heeft dezelfde dikte van 8,1 mm als de 39 mm RD #3. Deze nieuwe 37 mm is ook waterbestendig tot 50 meter. Het ultradunne automatische kaliber 2968 van 3,4 mm tikt bij 3 hertz en beschikt ook over een gangreserve van 50 uur die te zien is in de zichtbare titanium vliegende tourbillon. Aan de achterkant is het horloge afgewerkt met een doorzichtige achterkant van de vitrine, zodat dragers de kans krijgen om het rotorontwerp van de 50-jarig jubileum te bekijken. De minimale AP-branding is zowel op de sluiting als op de kroon te zien.

Hoewel het uurwerk geen gelimiteerde oplage is en naar verwachting 165.000 Euros zal worden verkocht, zal er waarschijnlijk een beperkte hoeveelheid zijn om 50 jaar Royal Oak te vieren. Kijk hierboven en bekijk Audemars Piguet voor meer informatie. Voor het geval u het gemist hebt, heeft Patek Philippe een belang gekocht in zijn Zwitserse edelsteenzetpartner.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...