Roger Dubuis onthulde Race-Ready Excalibur Spider Huracàn Automatic

Roger Dubuis heeft een exclusief horloge ontworpen dat perfect aansluit bij Lamborghini'sHuracán Super Trofeo EVO2 race-supercar. Deze limited edition Excalibur Spider Huracán Automatic is speciaal ontwikkeld ter gelegenheid van de lancering van de nieuwste auto die deelneemt aan Lamborghini'sSuper Trofeo GT-raceserie.

Het horloge heeft een indrukwekkende 45 mm carbon kast met een zwarte DLC titanium lunette. Het RD630 kaliber bevat een 4Hz-balans die onder een hoek van 12 graden is geplaatst, terwijl de dubbele veertonnen zorgen voor een maximale gangreserve van 60 uur. De automatische opwindrotor van het uurwerk, zichtbaar door een saffierglazen achterkant met een 'gemetalliseerd' Huracán-logo, is vormgegeven als een Lamborghini-wielvelg.

Deze limited edition Excalibur Spider Huracán Automatic, waarvan slechts 88 stuks zijn gemaakt, wordt geleverd met een rubberen band met Alcantara inleg. Het horloge is nu verkrijgbaar bij Roger Dubuis en heeft een prijskaartje van €51.600,00.

Dit luxueuze horloge is een must-have voor liefhebbers van zowel horloges als Lamborghini s. Het combineert de technische finesse en het vakmanschap van Roger Dubuis met de snelheid en kracht van Lamborghini'srace-erfgoed, wat resulteert in een uitzonderlijk uurwerk dat de aandacht van iedereen zal trekken.

Excalibur Spider Huracán Automatic

  • Kast: De kast van het horloge is gemaakt van titanium en heeft een diameter van 45 mm. Het ontwerp is gebaseerd op de Excalibur Spider-serie en heeft een open-werk constructie, waardoor de interne mechanismen zichtbaar zijn.

  • Kaliber: Het horloge wordt aangedreven door het RD630 kaliber, een automatisch uurwerk dat exclusief door Roger Dubuis wordt gemaakt. Het kaliber heeft een gangreserve van ongeveer 60 uur.

  • Skeletonisatie: De Excalibur Spider Huracán Automatic beschikt over een prachtig skeletontwerp, waarbij de bewegende onderdelen zichtbaar zijn door de wijzerplaat en de achterkant van de kast. Dit geeft het horloge een technisch en futuristisch uiterlijk.

  • Wijzerplaat: De wijzerplaat is eveneens open-gewerkt en heeft een honingraatstructuur, een knipoog naar de Lamborghini Huracán. De uurmarkeringen zijn aangebracht met luminescerende materialen voor een betere zichtbaarheid in het donker.

  • Band: Het horloge wordt geleverd met een hoogwaardige rubberen band, die comfortabel en duurzaam is. De band heeft een vouwsluiting van titanium.

  • Waterbestendigheid: De Excalibur Spider Huracán Automatic is waterbestendig tot 50 meter (5 ATM), wat betekent dat het bestand is tegen spatwater en kortstondig onderdompelen, maar niet geschikt is voor zwemmen of duiken.

  • Limited Edition: Het horloge is gelimiteerd tot een bepaald aantal exemplaren, wat het een zeldzaam en gewild verzamelobject maakt voor horlogeliefhebbers en liefhebbers van superauto's.

De Excalibur Spider Huracán Automatic is een uitzonderlijk horloge dat vakmanschap, geavanceerde technologie en een uniek ontwerp combineert. Het is een eerbetoon aan de snelheid, kracht en elegantie van de Lamborghini Huracán, en een perfecte aanvulling op de collectie van elke horlogeliefhebber.

Over Roger Dubuis

Roger Dubuis is een luxehorlogemerk dat in 1995 werd opgericht door de gelijknamige horlogemaker, Roger Dubuis, en Carlos Dias, een getalenteerde ontwerper. Het bedrijf is gevestigd in Genève, Zwitserland, en staat bekend om zijn gedurfde ontwerpen, technische innovaties en exclusieve, hoogwaardige uurwerken.

Enkele belangrijke aspecten van Roger Dubuis zijn:

  • Vakmanschap: Roger Dubuis is trots op zijn nauwgezette aandacht voor detail en compromisloze kwaliteit. De horloges worden met de hand geassembleerd door deskundige horlogemakers die vele jaren ervaring hebben op het gebied van horloge-assemblage en -afwerking.

  • Innovatie: Het merk staat bekend om zijn technische innovaties en pioniersgeest op het gebied van uurwerkontwerp. Roger Dubuis creëert vaak nieuwe kalibers en complexe complicaties, zoals tourbillons, om de grenzen van horlogetechnologie te verleggen.

  • Exclusiviteit: Roger Dubuis produceert slechts een beperkt aantal horloges per jaar, wat bijdraagt aan de exclusiviteit en zeldzaamheid van zijn creaties. Veel van de modellen zijn gelimiteerde edities en gewilde verzamelobjecten.

  • Design: Het merk staat bekend om zijn gedurfde en avant-gardistische ontwerpen, zoals de kenmerkende Excalibur-serie. Roger Dubuis horloges hebben vaak onconventionele materialen, zoals titanium, koolstofvezel en keramiek, en zijn voorzien van complexe skeletconstructies die de interne mechanismen zichtbaar maken.

  • Het Poinçon de Genève: Veel Roger Dubuis horloges dragen het prestigieuze Poinçon de Genève, of het Genève-zegel. Dit kwaliteitszegel wordt alleen toegekend aan horloges die voldoen aan de strengste normen op het gebied van vakmanschap, precisie en betrouwbaarheid. Om dit zegel te dragen, moeten horloges volledig in Genève worden geproduceerd en voldoen aan de zeer hoge kwaliteitsnormen van het onafhankelijke laboratorium van de stad.

Roger Dubuis is een merk dat luxe, creativiteit en technische expertise belichaamt en blijft indruk maken op horlogeliefhebbers en -verzamelaars over de hele wereld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...