Maison 21G opent eerste boetiek in Dubai Hills

In een wereld waar luxe en personalisatie steeds vaker hand in hand gaan, maakt Maison 21G, het vermaarde Parijse parfumhuis, een opvallende entree in het Midden-Oosten met de opening van hun eerste boetiek in Dubai Hills. Het emiraat, bekend om zijn voorliefde voor exclusiviteit en maatwerk, verwelkomt hiermee een nieuw niveau van geurcouture.

De stap naar Dubai markeert een belangrijke mijlpaal voor Maison 21G, een merk dat naam heeft gemaakt met zijn vernieuwende aanpak van parfumcreatie. De visie van oprichter en CEO Johanna Monange is duidelijk: parfum moet meer zijn dan alleen een geur, het is een uitdrukking van identiteit en persoonlijkheid. Deze filosofie vormt de basis van hun succes in Azië en ligt nu ten grondslag aan hun expansie in de Arabische wereld.

De nieuwe Maison 21G boetiek in Dubai Hills is een toonbeeld van Parijse elegantie, samengebracht met een strakke minimalistische esthetiek die de regio zo bewondert. Opgezet met verschillende zones, nodigt de winkel bezoekers uit om op een intieme en meeslepende manier kennis te maken met de kunst van geurdesign.

Centraal in het concept staat de Carré Galbé (Round Square) , waar klanten kunnen deelnemen aan workshops om zelf een persoonlijke geur te creëren. Hier ontdekken zij onder professionele begeleiding hoe zij hun eigen signatuurgeur kunnen samenstellen uit een palet van 35 haute couture-essences. Maar Maison 21G gaat verder dan alleen persoonlijke parfums; ze introduceren ook de mogelijkheid om huisgeuren te personaliseren, een innovatie die perfect past bij de trend naar een meer aangepaste levensstijl.

Om het rijke en complexe proces van het ontwerpen van een unieke geur te vergemakkelijken, zet Maison 21G kunstmatige intelligentie in. Klanten wordt gevraagd een online enquête in te vullen die hun geurpersoonlijkheid blootlegt, rekening houdend met factoren zoals nationaliteit, huidskleur en leeftijd. Op basis van deze informatie kan men eenvoudig navigeren door de diverse geuropties en een keuze maken die naadloos aansluit bij hun persoonlijke stijl.

Maison 21G heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zij erkennen dat "duurzaamheid de nieuwe luxe is" en zetten zich in voor transparantie over de oorsprong van hun ingrediënten en productieprocessen. Dit streven resulteert in geuren die niet alleen minstens 90 procent biologisch afbreekbaar zijn, maar ook terug te traceren zijn van plant naar parfum. Samenwerkingen met vooraanstaande neuzen als Dominique Ropion en Anne Flipo, resulteren in een collectie die op ethisch verantwoorde wijze tot stand komt.

Het doel van het merk is ambitieus: het produceren van nul plastic afval door gebruik te maken van recyclebare of navulbare verpakkingen. Zo wordt niet alleen de geurbeleving, maar ook de impact op het milieu aanzienlijk verbeterd.

Met de opening van de boetiek in Dubai Hills brengt Maison 21G een frisse wind in de wereld van luxe parfums. Een boetiek die niet enkel geuren verkoopt, maar een ervaring aanbiedt; een plek waar schoonheid, personalisatie en duurzaamheid samenkomen in een unieke symfonie voor de zintuigen. In de dynamische omgeving van Dubai Hills vinden liefhebbers van fijne parfums nu een bijzondere bestemming waar zij hun eigen geurverhaal kunnen schrijven, gedreven door innovatie en traditioneel vakmanschap. Het is duidelijk dat met zijn gepersonaliseerde benadering en toewijding aan duurzaamheid, Maison 21G klaar is om een nieuwe dimensie toe te voegen aan de rijke geurcultuur in het Midden-Oosten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...