Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

Maison 21G opent eerste boetiek in Dubai Hills

Maison 21G opent eerste boetiek in Dubai Hills

Na meerdere succesvolle openingen in landen in Azië, heeft Maison 21G eindelijk zijn eerste boetiek in het Midden-Oosten geopend. Gelegen in Dubai Hills, brengt het luxe Parijse parfumhuis zijn kenmerkende merk van geurpersonalisatie, voortreffelijk assortiment op maat gemaakte producten en privéatelierervaring voor degenen die op zoek zijn naar een weelderige escapade.

De sterke ontwerpwaarden van de boetiek, geworteld in strak minimalisme en Parijse chic, zijn ook verwerkt in de nieuwste opening. De beroemde „Carré Galbé (Round Square)”, waar het Maison zijn gerenommeerde parfumworkshops geeft, is ook overgebracht en klanten kunnen een afspraak maken om meer te weten te komen over het creëren van hun eigen kenmerkende geur. De boetiek is opgesplitst in verschillende zones en bezoekers kunnen meer te weten komen over het merk terwijl ze doorgaan met hun geurreis.

Bij Maison 21G zijn er meerdere facetten aan het creëren van je geur. Ook uniek voor het merk is de mogelijkheid om huisgeuren aan te passen, een première in de parfumindustrie en een snelgroeiend segment waar Maison 21G graag het voortouw neemt met zijn productcollectie. Maison 21G is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de reis van de klant tot een levensgenieter te maken en brengt zijn eigen „aanraakloze geurbar” naar Dubai.

Uitgevonden als reactie op het ongemak van de Covid-19-pandemie, is deze agile aanpak een veilige, stijlvolle en innovatieve manier voor klanten om betrokken te zijn bij het ontwerpen van hun geurgarderobe op basis van de 35 beschikbare haute couture-essences. Om het proces van het creëren van je geur te vergemakkelijken, maakt Maison 21G gebruik van de kracht van AI. Klanten kunnen online een enquête invullen en de resultaten ervan zullen hun geurpersoonlijkheid onthullen, wat hen zal helpen bij het kiezen van de beste geuren op basis van een reeks categorieën zoals nationaliteit, huidskleur, leeftijd en andere.

Zo wordt de ervaring echt op maat gemaakt om van te genieten. Naast zijn missie om een parfumrevolutie te lanceren rond zijn ontwrichtende en multisensorische aanpak, is Maison 21G er ook trots op zijn klanten een volledig transparante productreis aan te bieden. „Duurzaamheid is de nieuwe luxe in de parfumerie.

We richten ons op wat er in de fles zit en streven ernaar de wereld van parfum transparanter, schoner en educatief te maken”, zegt Johanna Monange, oprichter en CEO van Maison 21G. Naast alleen verpakkingen zijn de gebruikte geuren minstens 90 procent biologisch afbreekbaar en worden ze gemaakt door IFF, wat betekent dat gerenommeerde neuzen als Dominique Ropion, Anne Flipo, Carlos Benaim en anderen allemaal deel uitmaken van de creatie. Alle geuren van Maison 21G zijn ethisch geproduceerd en de reis is te herleiden van plant tot parfum. Ten slotte streeft het merk ernaar uitsluitend recyclebare of navulbare verpakkingen te gebruiken om zijn doel te bereiken om nul plastic afval te produceren.

Met zo'n unieke benadering voor het creëren van een merk dat verdubbelt in het samenstellen van een op maat gemaakte, groenere en transparantere parfumreis, is Maison 21G een geweldige aanvulling op de levendige gemeenschap in Dubai Hills.